JOCO UBICA !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nastavice tacno tamo gdje je stao, zabice Joco za one sto ga vole....
JOCO UBICA !

JOCO UBICA !
Joco jednu yebe dok mu druga puši..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Gledam video s treninga,2012 god.ja msm,i kako smo imali jaku ekipu Beslija,Zeba,Smajic,Selimovic,Jamak,Zolotic,Kvesic,Colic,Bogicevic,Tomic,Stanic,Adilovic,Antolovic,Bukvic,Karic,.....na svim pozicijima imali kvalitetne igrače,3 dobra golmana,a pored toga stručni štab Osim,Memic,Guso...ova ekipa bi i danas harala da je na okupu
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tada rezervni igraci, a koju godinu kasnije glavne okosnice tima i plac i kuknjava kad nas napuste. Dovoljno da uocimo koliko se kvalitet ekipe srozao posljednjih sezona, dok drugi ulazu vise i okupljaju sve bolje igrace. Dobro smo ikako konkurentni za nesto vise.adnan6595 je napisao/la:Gledam video s treninga,2012 god.ja msm,i kako smo imali jaku ekipu Beslija,Zeba,Smajic,Selimovic,Jamak,Zolotic,Kvesic,Colic,Bogicevic,Tomic,Stanic,Adilovic,Antolovic,Bukvic,Karic,.....na svim pozicijima imali kvalitetne igrače,3 dobra golmana,a pored toga stručni štab Osim,Memic,Guso...ova ekipa bi i danas harala da je na okupu
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Joj kad Joco zabije kakvo će ludilo nastati 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Jaozinho22
- Kontakt:
Veće ludilo nego OKanonimni je napisao/la:Joj kad Joco zabije kakvo će ludilo nastati
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nista licno.Ali ko to ulaze u ekipu i okuplja najbolje igrace?exbabilon je napisao/la:Tada rezervni igraci, a koju godinu kasnije glavne okosnice tima i plac i kuknjava kad nas napuste. Dovoljno da uocimo koliko se kvalitet ekipe srozao posljednjih sezona, dok drugi ulazu vise i okupljaju sve bolje igrace. Dobro smo ikako konkurentni za nesto vise.adnan6595 je napisao/la:Gledam video s treninga,2012 god.ja msm,i kako smo imali jaku ekipu Beslija,Zeba,Smajic,Selimovic,Jamak,Zolotic,Kvesic,Colic,Bogicevic,Tomic,Stanic,Adilovic,Antolovic,Bukvic,Karic,.....na svim pozicijima imali kvalitetne igrače,3 dobra golmana,a pored toga stručni štab Osim,Memic,Guso...ova ekipa bi i danas harala da je na okupu
-
11plavih1992
- Kontakt:
I jedno 5 h voznje11plavih1992 je napisao/la:A sad pravac..... na Hifu
-
11plavih1992
- Kontakt:
I jedno 5 h voznjeclub21 je napisao/la:11plavih1992 je napisao/la:A sad pravac..... na Hifu
Na zalost bez mene u Prijedoru. Godiste koje dobro pamti Titu i tako to.
Osvrnuo bih se na tekst sa nase stranice u vezi nagradne igre koja pocinje danas, veza Hifa.
Ima nas raznih, i neka nas. Dlaka u jajetu je cudo, ili balvan u svom oku. Citam cesto molbe kad je gostujuca tekma da neko stavi stream. Istovremeno vjerovatno ljudi imaju neki drugi kablovski operater i ne mogu gledati utakmice na mojoj tv. I ja sam bio na Telemachu ali sam samo zbog Zelje platio i Moju TV kad sam vidio da se prenose gotovo sve nase gostujuce tekme. Bez imalo razmisljanja, to je za mene bilo dovoljno.
Evo sad i ova akcija sa Hifom. I bez toga sam uglavnom sipao kod njih a da i nisam, ja ne bih sekunde razmisljao. Taj grebeni pfening ili vec koliko ide Zelji od svake litre i nije toliko bitan (da smo bogdo kao navijaci drugaciji bilo bi i tu dobrih para) koliko je bitno poistovjecivanje sa klubom
05. - 07. Oktobar 1992
-
11plavih1992
- Kontakt:
I da, sad ocekujem dubokoumne postove o kvaliteti goriva i brzini interneta. A meni nekoliko stvari više ne može pod kožu: šuplja, Aldin i put ka evroatlantskim integracijama
05. - 07. Oktobar 1992
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ima li gdje kakva kafana a da se 100% može pogledati tekma? Može i u pp odgovor..
BUDI ŽELJO !!!
- milanribar
- Kontakt:
Imas u Tuborgu sigurno (Hrasno).
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
SVE DO KRAJA ŽELJO NEMA PREDAJEEEEEEEEEE
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kako bi danas sjeo neki stream . .
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Danas Mujaga nastavlja seriju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ne pretjeruj brate...Okolele je napisao/la:Danas Mujaga nastavlja seriju..
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- jaludovolimte
- Kontakt:
Red je da Jasmin iskoristi visinu danas, Tiago da zabije kakvim solo prodorom i Dado kakvim šutom van 16
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..