FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tiago danas pogadja za nastavk njegove serije ,a nadamo se i pocetak Zeljine serije do kraja ove godine...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
I Joco hetrik i dosta za danasjaludovolimte je napisao/la:Red je da Jasmin iskoristi visinu danas, Tiago da zabije kakvim solo prodorom i Dado kakvim šutom van 16
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
TEBE VOLIM TEBI PJEVAM ZA JEDAN GOL, ZBOG TEBE SA RODJEN I ZA TEBE NAVIJAM !!! TRPAJ LEVATE
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Daj zaigraj, zapleši na terenu i zabij tom kretenu da bude ludnica..1921 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Danas 0:1, Tiago iz nedozvoljene pozicije i kuci nosimo tri boda. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ultrassa1921
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Varadero cvilaHadzijalagic je napisao/la:Ima li gdje kakva kafana a da se 100% može pogledati tekma? Može i u pp odgovor..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini
ja cu se ranit ako ne bude streama
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
0-3 (OKx3)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Gazi krkane iz Prijedora.
Danas 1:3

Raja meni se Allaha mi gasi komp cim krenem streamat Allaha mi!!! da ne bude da necu da napravim
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
imal sastava
Šivišić (ako je istina)
Antolović, Kosorić, Bogdanović, E. Sadiković, Hadžiahmetović, Blagojević, Mladenović, D. Sadiković, Đelmić, Kokot, Tiago
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- katakomba2
- Kontakt:
Ako ko gleda Arenu, zeba kao kapiten u slobodi i pita ga sudija koju ces boju zutu ili plavu kaze zeba pa plavu
if you know what i mean
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
braco hocemol imati link ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Hajmo link raja
sabeta, i ostali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
FredPerry123
- Kontakt:
Kako pitice i svi ostali naprave stream, samo mi uvijek imamo 'tehničke' poteškoće??
1921
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma treba brate dobar računar i dobar upload.. Bar si probao..Merhaba je napisao/la:Raja meni se Allaha mi gasi komp cim krenem streamat Allaha mi!!! da ne bude da necu da napravim
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, LoveFootball1987 i 29 gostiju.