Nek sam ja tebi opsovo,to je bitnomilanribar je napisao/la:Akobogda sad ces na hladjanje...Harisharis je napisao/la:**** li ti familiju dosadnu u po usta!milanribar je napisao/la:Djelmica izvadit a ostavit Enisa a ganjas rezultat. Ovo je trener.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Forsiramo omladinu to ne moze Ajax ali mi mozemo.. Izbacio Djelmica ubacio Memiju na poziciju koju nije igrao 34 mjeseca...naravno ne mozemo meda..
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Stari, dopustas da te obicni idiot iznervira. Ovo mu je ko zna koji nick i odmah po defaultu bi trebao na hladjenje. Nesto slicno kao sto je trebao biti abortiran. Valjda propao abortus pa izasao felerican.Harisharis je napisao/la:**** li ti familiju dosadnu u po usta!milanribar je napisao/la:Djelmica izvadit a ostavit Enisa a ganjas rezultat. Ovo je trener.![]()
Sport je lijek za tijelo i duh.
Mujagic umjesto Hadziahmetovica koji je skinuo dres dok je izlazio i dobio zuti karton 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- bistrikboy
- Kontakt:
Amire drag si mi fakat al **** te otac klosarski zbog ovog poteza...
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 01 nov 2015, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Katastrofa ebi se Mulaliću
- milanribar
- Kontakt:
Joj bedevije

Mozda je imao dva kartona pa da se ocisti u kupu, ima li neko da potvrdi ovu informaciju
FKŽ !
Ma ovo je Amir namjerno uradio 3 karton, da ocisti protiv Goska
zuti se ne mogu cistiti u kupu koliko znam, samo crveni
Ovo je namjerno dobijen zuti, amaterizam na nivou...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Amir bez obzira na motiv ne bi smjeo igrati do kraja ove polusezone pa makar sve utakmice izgubili do kraja. Ziv bio odavno ti je mjesto na klupi. Pa tamo prodaji mangupluke.
Možemo li barem do jedog malog sićušnog boda 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ovde isto ko da Prijedor gubi, ubise nas
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:

I kaze dodji na utakmicu, podrzi Zelju, budi Zeljo, da mi se ovako pisaju u usta svako drugo kolo.
Doci cu kao i uvijek, nisam nikad, a sad cu vam hebavat sve po spisku, nista drugo ne zasluzujete, nabijem vas na neku stvar, bogalji retardirani. Hebo vas i rudar i borac i travnik i mladost i radnik, idioti bogaljski....
Jer si jedan jedini...
-
Kakav očaj i sramota. 

- milanribar
- Kontakt:
Nek im mame sad idu na utakmicu, posebno nek Edis pozove familiju da ga prate. Pa nek on trckara okolo pred praznim tribinama. mrs
-
- Kontakt:
Mrtvi Rudar se zaebava sa nama.. Namoguce je da smo ovoliko losi.. Da mi je samo znati kako su se pripremali za ovu tekmu.. Meni je ova igra sumnjiva pa neka prica ko sta hoce..
BUDI ŽELJO !!!
jaooo debilcina, ne zna covjek koga bi izdvojio kao najgoreg