FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi ovi klubovi sto se bore za opstanak dobiju nas..Jos sami sebe da dobijemo i to je to..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- storm_raider
- Kontakt:
Nemoj da se primas na propali abortus. Sta ce krelac. Banuju ga, on odmah registruje nick i ponovo po starom.HomoSapiens je napisao/la:A ti klosaru, ako ikada saznam ko si, zube cu ti u zeludac nagurat.milanribar je napisao/la:Nek im mame sad idu na utakmicu, posebno nek Edis pozove familiju da ga prate. Pa nek on trckara okolo pred praznim tribinama. mrs
Sport je lijek za tijelo i duh.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kladimo se da ce Mulalic dobit otkaz sutra- prekosutra, jer je to u modi
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Hodzurda, Mladenovic, Sadikovic u zadnjoj liniji - kakava sramota za klub ovog imena.
Dobro je pa idu dvije domace utakmice..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sa Mladenovicem i slicnim Klopp nebi uspio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma ovo je sramota, nema tu puno price ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ostavit amira, blagojevica, kosorica i dzelmica - ostalo sve rastjerati. Mozda sam nekog zaboravio za klupe
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ljudima stopsri izgledaju ko da igramo protiv chelsea,pola igraca kad slucajno spimene ime i ne znas da igra.
Što nosimo zelene dresove?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Evropa zdraooooooo
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ljudi zabili gol u 5 sekundi i ostade tako..
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Koji bogalji ne osutat ni jednom za vrijeme utakmice, hahah.
Sunce vam yebem veća sam ja budala sto se nerviram radi invalida.
Sunce vam yebem veća sam ja budala sto se nerviram radi invalida.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Glupo sablju pljuvat za ovo, ova garnitura igraca ne moze drzat nikakav ritam, mogu bljesnut 1 od 3 utakmice, pa se svi zijanimo kako odigramo, i onda dodju ekipe iz donjeg dijela tabele pa ti pokazu kojeg si kvaliteta, uzas stvarno, sto kze neko ovdje ni Klopp nista nebi mogao popravit.
Mujagic pokazao vise za ovo malo od svih nasih igraca zajedno.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Koja Evropa, pogledaj na tabelu opstanak je upitanMrRiccoli je napisao/la:Evropa zdraooooooo
Ma svi ste vi obični klošari
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
sve vam j.ebem futavci nesposobni, ne vracajte se na grbavicu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ultrassa1921
- Kontakt:
Koji cetnici su ova **** iz prijedora fuj
Manijaci Zeljini