FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi ba ,igraci u trecoj francuskoj ligi imaju platu id preko 10k eura i sta ce ti ba dovest,sad bi svi ovi nasi u 11 njemacku pobjegli
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Zuti se ne ciste u kupu.. Ono skidanje dresa je, bar se nadam, Amira zakovalo na klupu.. Ili je totalno van forme na sve moguce nacine ili je necim totalno nezadovoljan.. Ocigledno je da on nije ni 20% igraca iz prosle godine i forsirati ga na silu nije u redu.. Ne smatram njega krivcem ni za sta, danas su svi bili kriminalni ali on je uz Antolovica konstantno jedna od losijih karika, bar od ovih igraca od kojih se ocekuje da nesto mogu..cikazubo je napisao/la:Jel se ponistavaju zuti preko kupa, il je ono skidanje dresa cisti bezobrazluk ?
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 01 nov 2015, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Vraćam u glavi utakmice sa Širokim i Zrinjskim i definitivno nije problem u treneru, terenu već samo u glavi igrača. U ovoj vukojebini od lige ovaj tim kada sada imamo trebao bi biti dovoljan za prva tri mjesta, to je sigurno. Ali različit pristup igrača u svakoj utakmici je problem. Naši igrači sigurno imaju redovna primanja za razliku od 90% lige ali pristup je na razini humanitarnih utakmica.
Opalit sve po džepu i to drakonski jer od ove sezone ionako nema ništa, to je definitivno. Nagledao sam se i puno gorih utakmica, i dalje imam svoju stolicu na jugu, opet ću doći, to je već više stvar navike, kao što svako jutro pijem kafu mada bi nekada popio i čaj. Ali ovo više nije fer prema navijačima, pogotovo onim koji krpe pare za gostovanja, zadnju kintu odvajaju za gorivo i onda ih ovo dočeka.
Jedna stvar me strašno zabrinjava a to je da nam talenti, naša djeca već opasno stagniraju u ovom timu sa ovakvom igrom i zalaganjem. Sve ono što je klub uložio u njih propada i ide u nepovrat. Nažalost.
Opalit sve po džepu i to drakonski jer od ove sezone ionako nema ništa, to je definitivno. Nagledao sam se i puno gorih utakmica, i dalje imam svoju stolicu na jugu, opet ću doći, to je već više stvar navike, kao što svako jutro pijem kafu mada bi nekada popio i čaj. Ali ovo više nije fer prema navijačima, pogotovo onim koji krpe pare za gostovanja, zadnju kintu odvajaju za gorivo i onda ih ovo dočeka.
Jedna stvar me strašno zabrinjava a to je da nam talenti, naša djeca već opasno stagniraju u ovom timu sa ovakvom igrom i zalaganjem. Sve ono što je klub uložio u njih propada i ide u nepovrat. Nažalost.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
mozda grijesim, ali cini mi se da momak nije imao odmora 18 mjeseci.Hadzijalagic je napisao/la:Zuti se ne ciste u kupu.. Ono skidanje dresa je, bar se nadam, Amira zakovalo na klupu.. Ili je totalno van forme na sve moguce nacine ili je necim totalno nezadovoljan.. Ocigledno je da on nije ni 20% igraca iz prosle godine i forsirati ga na silu nije u redu..cikazubo je napisao/la:Jel se ponistavaju zuti preko kupa, il je ono skidanje dresa cisti bezobrazluk ?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
- storm_raider
- Kontakt:
Pljuvaci izgmizali, samo kod nas u 7 dana si u stanju da rasturis Real Madrid pa onda ne vrijedis ni za Goska. Evo sad Mulalic ne valja, prije 7 dana je bio dobar.
Kritikovati - definitivno, pljuvati - ne.
Kritikovati - definitivno, pljuvati - ne.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Bas sam mislio da cemo ovo danas rijesiti lagano i da cemo konacno napraviti seriju i uvezati nekoliko pobjeda, ali izgleda da nismo sposobni za to. Nevjerovatne oscilacije i nesto sto se nije vidjelo u svijetu fudbala. Pa mi znamo odigrati dva poluvremena koja su nebo i zemlja, ali bukvalno. Prvo poluvrijeme u Belgiji katastrofa, drugo odigrali nevjerovatno, slicno i sa Celikom na Grbavici. Ne treba ni pricati kako osciliramo izmedju dvije utakmice. Stvarno nevjerovatno i neobjasnjivo sta se desava.
Rudar nije nikako losa ekipa i mislim da su i oni nekako pogubljeni ovom sezonom i zbog toga su na mjestu na kojem jesu. Izuzetno su dobro stajali na terenu, dobro se kretali i stvarno se cinilo da imaju igraca vise cijelu utakmicu. Zatvorili su nas u potpunosti i u svakom trenutku znali sta zele. Steta zbog Prijedora sto nema vise publike na stadionu, i tu mislim na prave ljude, a ne izrode koji su danas navijali protiv svog kluba i svih normalnih ljudi.
Mulalic kaze da je pripremao nesto cijelu sedmicu, a ocitio nije mislio o tome moze li se u praksi to odraditi. Ocito da danas nije moglo, a on je pokazao drugo lice u odnosu na proslu utakmicu kada je imao rijesenja, sada je jednostavno potonuo i ostao bez ideje sta da promjeni. Mlad je trener jos uvijek, ali sitnice odvajaju loseg trenera, od onog dobrog, nadam se da ce Edis krenuti prema ovoj drugoj stvari i da je ovo bio sam los dan njega i njegove ekipe.
Ko ce se sada baviti kalkulacijama i takvim stvarima kada ne znamo kako ce ekipa izgledati na terenu bez obzira na protvnika. Od 10. do 15. minute mozemo izgledati kao najbolja ekipa lige, a vec od 20. do 30. kao zadnji amateri. Treba stati sada na loptu i konsolidovati redove, ovo je prava prilika da se urade odredjeni rezovi u svim segmentima, ali u tisini, kao sto Edis rece interno, nesto mijenjati i siguran sam da ovo nikome ne odgovara. Mjesto za Evropu nam je sada na 8 bodova, a mjesto za drugu ligu samo 4 boda.
Mogla bi ovo biti jedna divna i mirna sezona za nas ako prihvatimo cinjenice, i zajedno s Celikom mozemo mirno ploviti sredinom tabele bez mnogo nerviranja i previranja, opusteno ispratiti kraj sezone. Pokusati nesto u kupu, stvarno mislim da je dosao trenutak da spustimo ljestvicu ocekivanja jer ce raja biti sve nezadovoljnija. Mozda do kraja sezone progurati jos ponekog juniora, praviti ekipu za narednu sezonu, i uzivati u mirnim vodama sredine tabele.
Rudar nije nikako losa ekipa i mislim da su i oni nekako pogubljeni ovom sezonom i zbog toga su na mjestu na kojem jesu. Izuzetno su dobro stajali na terenu, dobro se kretali i stvarno se cinilo da imaju igraca vise cijelu utakmicu. Zatvorili su nas u potpunosti i u svakom trenutku znali sta zele. Steta zbog Prijedora sto nema vise publike na stadionu, i tu mislim na prave ljude, a ne izrode koji su danas navijali protiv svog kluba i svih normalnih ljudi.
Mulalic kaze da je pripremao nesto cijelu sedmicu, a ocitio nije mislio o tome moze li se u praksi to odraditi. Ocito da danas nije moglo, a on je pokazao drugo lice u odnosu na proslu utakmicu kada je imao rijesenja, sada je jednostavno potonuo i ostao bez ideje sta da promjeni. Mlad je trener jos uvijek, ali sitnice odvajaju loseg trenera, od onog dobrog, nadam se da ce Edis krenuti prema ovoj drugoj stvari i da je ovo bio sam los dan njega i njegove ekipe.
Ko ce se sada baviti kalkulacijama i takvim stvarima kada ne znamo kako ce ekipa izgledati na terenu bez obzira na protvnika. Od 10. do 15. minute mozemo izgledati kao najbolja ekipa lige, a vec od 20. do 30. kao zadnji amateri. Treba stati sada na loptu i konsolidovati redove, ovo je prava prilika da se urade odredjeni rezovi u svim segmentima, ali u tisini, kao sto Edis rece interno, nesto mijenjati i siguran sam da ovo nikome ne odgovara. Mjesto za Evropu nam je sada na 8 bodova, a mjesto za drugu ligu samo 4 boda.
Mogla bi ovo biti jedna divna i mirna sezona za nas ako prihvatimo cinjenice, i zajedno s Celikom mozemo mirno ploviti sredinom tabele bez mnogo nerviranja i previranja, opusteno ispratiti kraj sezone. Pokusati nesto u kupu, stvarno mislim da je dosao trenutak da spustimo ljestvicu ocekivanja jer ce raja biti sve nezadovoljnija. Mozda do kraja sezone progurati jos ponekog juniora, praviti ekipu za narednu sezonu, i uzivati u mirnim vodama sredine tabele.
Još dugo ćemo mi žaliti za Odom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Mozda je i do umora, ne znam.. Samo po onom sto pokazuje na terenu ne zasluzuje prvih 11.. Kako god moramo izdeverati nekako do pauze i onda vidjeti sta i kako jer ocigledno je da ovako ne ide..za_zivot_cijeli je napisao/la:mozda grijesim, ali cini mi se da momak nije imao odmora 18 mjeseci.Hadzijalagic je napisao/la:Zuti se ne ciste u kupu.. Ono skidanje dresa je, bar se nadam, Amira zakovalo na klupu.. Ili je totalno van forme na sve moguce nacine ili je necim totalno nezadovoljan.. Ocigledno je da on nije ni 20% igraca iz prosle godine i forsirati ga na silu nije u redu..cikazubo je napisao/la:Jel se ponistavaju zuti preko kupa, il je ono skidanje dresa cisti bezobrazluk ?
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Sramota. Neka se ocituju iz kluba na pritiske pojedinih polumafijasa instruisanih od strane cak i aktuelnih clanova uprave!!!
Ovo vise nema smisla, pa nije vam ovo prciha za uzimanje para, mater vam hebem klosarsku!!!
Neka se jasno kaze, kako, zbog koga, na koji nacin, neka neko stisne damu pa sa tim izadje u javnost!!!
Prodaju se utakmice!!!
Igraci ne smiju igrati, pogotovu nasih mladjih par je izlozeno prijetnjama i pritisku!!!
Ovo vise nema smisla, pa nije vam ovo prciha za uzimanje para, mater vam hebem klosarsku!!!
Neka se jasno kaze, kako, zbog koga, na koji nacin, neka neko stisne damu pa sa tim izadje u javnost!!!
Prodaju se utakmice!!!
Igraci ne smiju igrati, pogotovu nasih mladjih par je izlozeno prijetnjama i pritisku!!!
Jer si jedan jedini...
Protiv Svinjskog onako izgubiti je bilo jako bolno, danas-jadno da jadnije ne moze!
**** ih vise izjave svaki drugi vikend ... ovako se ne igra za zelju ccc
-
- Kontakt:
I ja sam cuo slicnu teoriju u koju ne zelim vjerovati..HomoSapiens je napisao/la:Sramota. Neka se ocituju iz kluba na pritiske pojedinih polumafijasa instruisanih od strane cak i aktuelnih clanova uprave!!!
Prodaju se utakmice!!!
BUDI ŽELJO !!!
hahahahahaha čuj prodaju se tekme
-
- Kontakt:
Sramota jeste, odigrali ocajno. Ali dajte vise pustite te teorije zavjere, odigrali katastrofalno zasluzeno izgubili, zbiti redove i idemo daljeHomoSapiens je napisao/la:Sramota. Neka se ocituju iz kluba na pritiske pojedinih polumafijasa instruisanih od strane cak i aktuelnih clanova uprave!!!
Prodaju se utakmice!!!
Ja se ne sjecam da sam gledao losijeg Zelju u ovih 20 i kusur godina. Ovo je toliko lose da gore ne moze, Rudar nam ocitao lekciju.
Da li su ovi igraci bas toliko losi ili je nesto drugo u pitanju?
Da li su ovi igraci bas toliko losi ili je nesto drugo u pitanju?

Ma nisu krivi igrači nego stručni štab Čuj ostaviti Memiju na klupi a stavhti Enisa na beka Nisu to igrači uradili Tačno je da nemamo ekipu za titulu ali da ovakn slabo stojimo krivi su jedino treneri
-
- Kontakt:
Memija je bio bolestan i nije bio spreman za 90 minuta.. Da je bio spreman igrao bi 100%.. Ali i Enis je protiv Celika ekstra odigrao.. Danas ni bolji a ni losiji od ostatka ekipe..bojamora je napisao/la:Ma nisu krivi igrači nego stručni štab Čuj ostaviti Memiju na klupi a stavhti Enisa na beka Nisu to igrači uradili Tačno je da nemamo ekipu za titulu ali da ovakn slabo stojimo krivi su jedino treneri
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 01 nov 2015, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Vjeruj u sta hoces!!!Ipee je napisao/la:hahahahahaha čuj prodaju se tekme
Istina 100%!!!
Jer si jedan jedini...
- milanribar
- Kontakt:
Haj ne seri.HomoSapiens je napisao/la:Vjeruj u sta hoces!!!Ipee je napisao/la:hahahahahaha čuj prodaju se tekme
Istina 100%!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.