Nabrojace ti sarlatana Kasiljasa koji je pet zadnjih sezona u Realu bio klasicna rupetina i kao kapiten i jedna od najvecih legendi kluba sletio na klupu uslijed lose forme i to od golmanskih klasa kakvi su Adan i Diego Lopez, nabrojace ti Buffona koji istina i jedini moze da ga poredimo sa Cechom od golmana te generacije. Oduvijek je glupo bilo odabrati nekoga u nekom velikom vremenskog razdoblju kao najboljeg od najboljih mislim da to ne postoji ali realno je da u fudbalskoj istoriji ne postoje golmani bolji od Cecha nego samo dobri kao Cech...
da nije bilo Cecha i Ballerina vjerojatno bi ga metnuo kako je izbio sam na Cecha zahvaljujuči odličnom visokom postavljanju stopera tvoj ljubimac na lijevom beku se odbio od gomiza kao od kamena kud će patuljak na stijenu bez dinamita
da nije bilo Cecha i Ballerina vjerojatno bi ga metnuo kako je izbio sam na Cecha zahvaljujuči odličnom visokom postavljanju stopera tvoj ljubimac na lijevom beku se odbio od gomiza kao od kamena kud će patuljak na stijenu bez dinamita
Genijalno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
Seaman je napisao/la:
da nije ovo,da nije ono,eto, šuplja prica a nisi ni poceo..
Odakle simpatije ka Gomizu ? Stice se utisak da isti izvadi tuki i pocne mahat istom ti bi uzbudjeno vikao : "moja,moja".
Ja mislim da niko ne moze biti nezadovoljan igrom juce. Po meni juce iz nekog razloga Alexis najlosiji pojedinac, kao da je bio bolestan. Nemamo ni Welbeck-a da ga moze zamjeniti
Bio sam skeptican prije pocetka tekme radi Pera i manjka brzine koju ima i da ne moze sa igracima kao Gomis, ali kvalitet Cecha, brzina Hectora, odlicna tekma Koscielnog, i borba svakog pojedinca je rezultirala u pobjedi. Samo da se ova forma odrzi do kraja sezone, i da se osvoji titula. Da se malo dalje dogura u ligi sampiona me trenutno ne interesuje i nije ni realno radi povreda, a nemamo adekvatnih zamjena. Forsiranje prvih 11 na svim frontovima bi bila greska.
Seaman je napisao/la:
da nije ovo,da nije ono,eto, šuplja prica a nisi ni poceo..
Odakle simpatije ka Gomizu ? Stice se utisak da isti izvadi tuki i pocne mahat istom ti bi uzbudjeno vikao : "moja,moja".
simpatije dok prči patuljke
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
da je bila poljska luda u ovoj situaciji,taj bi napravio penal kolko je glup
Ako se ništa ne zakomplikuje, poslije reprezentativne pauze nam se vraća 5 igrača. Veoma veoma bitan mjesec, ako ne i najbitniji nam predstoji.
Ako ne bude novih povreda, i ovi igrači se vrate na vrijeme, ponovo nam roster ima širinu i ne bi trebalo biti umora i valjda će spremni dočekati period oko nove godine
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!