Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mrgood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Mrgood » 18 maj 2010, 11:05

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Nema novca za pojačanja ukoliko ne prodamo jednog/dva skuplja igrača ( pošto od Fabija,Degena,Benayona

i sličnih polovnjaka ne možemo uzeti dosta keša, niko osim Beniteza nije lud da toliko daje na povrijeđene,

neke neprovjerene igrače i sl. ). Logično mi je da prodamo jednog od ta dva veznjaka :mrgreen:
Ko će uzet Aquilanija? Samo Liverpool za takvog igrača može dati 20mil. :|

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 maj 2010, 11:59

Sto se tice prodaje aquilanija...pa necemo mi svako malo kupovati igrace od 20 miliona i nakon pola godine ih prodavat za duplo manju cijenu,ima sezonu pred sobom,nek opravda ocekivanja,bilo bi sramno reci da nemamo novca kada bi sebi dozvolili takva razbacivanja u transferima

Sto se tice mascherana,meni ovo sve vise lici na alonsa prosle sezone,ne mogu da vjerujem da mu je zena toliko retardirana da zivi godinama u engleskoj a nije u stanju rijeci da nauci,mene bi bilo sramota to rec.....A i masch sedmicno zaradjuje platu za koju ce neko krampat citav zivot i ne moze da joj nadje kakvog instruktora engleskog....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 18 maj 2010, 12:02

Evo Barca zagrizla za Fabregasa. Dabogda ga kupili da nam ostane Masch :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 maj 2010, 12:32

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Evo Barca zagrizla za Fabregasa. Dabogda ga kupili da nam ostane Masch :mrgreen:
Masch i Fabregas su potpuno razliciti igraci.Fabregas igra na poziciji Xavija i Inieste,razigrava,ucestvuje u napadima,dok je Masch nesto tipa Yaye Tourea,destruktivac koji se rijetko ukljucuje u napade.
Dakle ako Barca dovede i Fabregasa,opet ce biti mjesta za Mascha.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 18 maj 2010, 13:11

Više sam gledao na to da su oba iz sredine. Upravu si ;)
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 13:28

Macsh-Iniesta-Xavi-Fabregas Oo
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 maj 2010, 13:29

Vidim vec ste sve preselili u Barcu , pa eto kada ste to dobro prdvidjeli posaljite im i Lucasa u paketu sa njima !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 13:31

Dirk je napisao/la:Vidim vec ste sve preselili u Barcu , pa eto kada ste to dobro prdvidjeli posaljite im i Lucasa u paketu sa njima !
Onda bi morao Iniesta ili Xavi na klupu :/

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2010, 13:31

Nemate razloga za brigu, Maskerano nije vise uopste u planovima Barcelone, a ne znam iskreno ni zasto je bio, imamo mi Yayau i Sergia na toj poziciji, a Yaya je tu bio bio kralj, po meni i dosta bolji od Maskerana za Barcinu igru barem. Jedini transfer koji bi se moga desiti iizmedju nasih klubova je transfer Torresa, ako Ibra ode iz Barce, al i to ak se desi nece ovog ljeta vjerovatno. Nekako mi to najlogicnije izgleda, ako pozeli Torres nekad otici iz Liverpoola da ode u Barcu, ne vjerujem da bi vas izdao i otisao negdje drugo u engleskoj, a reko je da nikad ne bi ni u Real.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 maj 2010, 13:36

Genghis je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Vidim vec ste sve preselili u Barcu , pa eto kada ste to dobro prdvidjeli posaljite im i Lucasa u paketu sa njima !
Onda bi morao Iniesta ili Xavi na klupu :/
Pa da je Rafa trener Barce ovakav scenario bi i gledali , Lucas mora igrati :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 maj 2010, 20:47

Mozda se iz naseg lucasa leive izrodi svjetska klasa igraca, svojevremeno je i puyol bio katastrofalan i radio sranja pa ga vidi sad, treba imati strpljanja mlad je lucas,trebao bi on jos napredovati..

Danjasnji trac glasi:

Liverpool Set for £15m Attacking Midfielder Swap: Rafa Interested In Tottenham’s Bentley

http://www.caughtoffside.com/2010/05/18 ... s-bentley/
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 21:14

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mozda se iz naseg lucasa leive izrodi svjetska klasa igraca, svojevremeno je i puyol bio katastrofalan i radio sranja pa ga vidi sad, treba imati strpljanja mlad je lucas,trebao bi on jos napredovati..

Danjasnji trac glasi:

Liverpool Set for £15m Attacking Midfielder Swap: Rafa Interested In Tottenham’s Bentley

http://www.caughtoffside.com/2010/05/18 ... s-bentley/
Cuj 15 miliona, taj nebi dao 15 miliona ni za Messija :mrgreen:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 maj 2010, 21:28

15M za bota koji nije ni u prvoj postavi Tottenhama :roll:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 maj 2010, 22:05

the scouser je napisao/la:15M za bota koji nije ni u prvoj postavi Tottenhama :roll:
Pitanje je dali ce i taj kako ti kazes "bot" zeljeti doci u liverpool.. Nije lood zelja svakog igraca je da igra ligu prvaka a njegov se sadasnji klub kako znamo plasirao.. Sto je igrac veca zvezda to je manja sansa da dodje u nas klub jer zna da nema dokazivanja u LP.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 22:07

the scouser je napisao/la:15M za bota koji nije ni u prvoj postavi Tottenhama :roll:
[youtube][/youtube]
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 maj 2010, 22:08

Bentley ne vrijedi ni 5 a kamoli 15 miliona.Ništa od njega nema.Šminker kao i Beckham.

@Isnar znam za taj pogodak je dobio 15.000 €. :mrgreen:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 maj 2010, 22:21

Robbie Fowler is desperate to see Liverpool fall into the right hands as supporters, players and back room staff wait for current owners George Gillet and Tom Hicks to formally put the Premier League club up for sale.

The former Anfield favourite, who is currently plying his trade in Australia, is also sure that star duo Steven Gerrard and Fernando Torres will not seek a move away from the struggling Liverpool despite reported interest from the likes of Manchester City, Inter Milan and Chelsea and with the future of Rafael Benitez under a cloud.

Fowler is nothing short of a Liverpool legend following two stints at the club which saw him play in the front of the Kop for a combined total of nine years. Speaking to Sky Sports News about the sad state of affairs enveloping his former club, Fowler reflected on Liverpool’s future.

"I want Liverpool to be the number one club in the world.
"Obviously the current owners have put the club up for sale and for the life of me I can't think why there's no takers just yet.

"You always want the best players and as far as I'm concerned Steven Gerrard and Fernando Torrres are the best players.

"I hope they stay and I can't see them leaving to be honest. I mean they've both come out on record saying how much they love the club and that's good enough for me."

Liverpool finished seventh in the Premier League last season, slipping five places from their best ever perfomance the year before. Having failed to secure Champions League football and instead facing another season in the Europa League it has been hinted that the club might struggle to attract top continental stars.

Legendo..slika
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 maj 2010, 22:58

Isnar je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ovo nema nikakve veze sa njegovim kvalitetima na terenu.Jedino sto moze slobodnjake izvodit',al' ispred Steviea ne moze nikako.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 18 maj 2010, 23:03

the scouser je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Ovo nema nikakve veze sa njegovim kvalitetima na terenu.Jedino sto moze slobodnjake izvodit',al' ispred Steviea ne moze nikako.
Ja sam ovim samo odgovorio na tvoju tvrdnju da je on BOT... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 18 maj 2010, 23:06

Isnar je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Isnar je napisao/la: [youtube][/youtube]
Ja sam ovim samo odgovorio na tvoju tvrdnju da je on BOT... ;)
Jarane koga boli ona stvar sto on moze napucat' kontejner,ima ljudi deset puta teze i zahtjevnije stvari sa loptom rade,a opet ne mogu da igraju pravi fudbal,na pravom terenu etc.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.