FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Garantujem životom da bi se Amar u ovoj ligi i sa ovim igračima borio za titulu.
Bez 7-8 pojačanja nemamo što tražiti na proljecu. Skratiti im odmor na 7 dana i čitavu pauzu iskoristiti za pripreme. U povratku poslati ih u Haliloviće i neka trče dok dušu ne ispovracaju. I svaki put kažnjavati za svaku sitnicu, sve dok samo od pomisli na loš rezultat ne počne pisati krv i povraćati.
Amara su se bojali ko guje i bolji i kvalitetniji igraci, a ovima puca ku.rac za sve. Riješili smo se dva kvalitetna trenera ne pije vode vrijeme je za neke druge ozbiljnije promjene.
10 bodova od prvog mjesta, a bod od zone ispadanja.
Amara su se bojali ko guje i bolji i kvalitetniji igraci, a ovima puca ku.rac za sve. Riješili smo se dva kvalitetna trenera ne pije vode vrijeme je za neke druge ozbiljnije promjene.
10 bodova od prvog mjesta, a bod od zone ispadanja.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 01 nov 2015, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Čim borbenošću ne nadoknadjujemo manjak kvaliteta nas može pobijediti svako, ovo danas je ličilo na zadnje dvije Odine utakmice.
Džaba i "pojačanja" sada, previše zaostajemo a polusezona kraća, nemaš gdje nadoknaditi bodove. Jedino što možemo jeste praviti tim za sljedeću sezonu, izaći u javnost i reći raji da se ne nerviraju bezveze. U kupu šta bog da! 

-
- Kontakt:
Itekako se moraš pojačati da ne bi pravio tim za prvu ligu Federacije, jer po ivici plešemo.Genie je napisao/la:Džaba i "pojačanja" sada, previše zaostajemo a polusezona kraća, nemaš gdje nadoknaditi bodove. Jedino što možemo jeste praviti tim za sljedeću sezonu, izaći u javnost i reći raji da se ne nerviraju bezveze. U kupu šta bog da!
suvisno je davati neke komentare o igri i rezultatu kada nama fali 4-5 igraca, u ovom trenutku nasim igracima je ovo vrhunac, tj igra toplo hadno. u nedostatku dovoljnog broja kvalitetnih rjesenja ostaje jedino ta borba, a ona sama po sebi nije dovoljna za kontinuitet ostvarivanja dobrog rezultata. ostaje da se vidi sta ce nam zima donijeti a sta odnijeti a definitivno treba poceti sklapati ekipu za narednu sezonu
-
- Kontakt:
šta ćeš u Evropi koji qrc, kad te ovake ekipe pobjeđuju ne izlazi u evropu ne sramoti se .. ne mogu da vjerujem da smo danas izgubili .Argentina je napisao/la:Nadam se Evropi i potajno kupu, ali necu biti razocaran ako ne osvojimo, jer realno nemamo ekipu, nemamo trenera, nemamo nista. S vremena na vrijeme pokazemo da kao znamo, ali i to je vise jer je protivnik ocajan. Jedno veliko fuj, nazalost.
Ekipa tek sto je usla u PL mi gubimo od njih
S R A M O T A ..
Mi smo Željeznicar ovo ne smije da se dešava

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
I na onu jednu i jedinu Caljicevu.. U ovoj sezoni previše osciliramo. Odigramo dobro Europu, pa ocaj protiv Borca i Radnika, pa super protiv Širokog, pa loše, bez obzira na rezultate do derbija(Mladost, Drina, Travnik, Velež, Krupa), derbi razvalimo, sa Zrinjskim solidno, protiv Čelika vidimo i dobrog i lošeg, Rudar očaj.. Totalno nerazumljive i čudne oscilacije..lisander je napisao/la:Čim borbenošću ne nadoknadjujemo manjak kvaliteta nas može pobijediti svako, ovo danas je ličilo na zadnje dvije Odine utakmice.
BUDI ŽELJO !!!
Ovo nas ubi u pojam. Bukvalno svaku utakmicu k'o da gledam drugu ekipu, nekad cak i poluvrijeme. Prevelika odstupanja.Hadzijalagic je napisao/la:I na onu jednu i jedinu Caljicevu.. U ovoj sezoni previše osciliramo. Odigramo dobro Europu, pa ocaj protiv Borca i Radnika, pa super protiv Širokog, pa loše, bez obzira na rezultate do derbija(Mladost, Drina, Travnik, Velež, Krupa), derbi razvalimo, sa Zrinjskim solidno, protiv Čelika vidimo i dobrog i lošeg, Rudar očaj.. Totalno nerazumljive i čudne oscilacije..lisander je napisao/la:Čim borbenošću ne nadoknadjujemo manjak kvaliteta nas može pobijediti svako, ovo danas je ličilo na zadnje dvije Odine utakmice.
Jedna stvar mi daje nadu a to je da će sljedeće sezone svaka druga utakmica biti derbi, biće 6, 7 podjednakih klubova a mi htjeli ili ne htjeli moramo već na pauzi početi praviti ekipu. Moraće početi trošiti novce a koje evidentno postoje ili nas nema na mapi.
I neka više odluče ko je odgovoran za dovođenje igrača, imam osječaj da svi u klubu bježe od toga. Mislim da Sablja još nije u toj fazi da procijeni ko mu treba a Haris iz priče pojedinih forumaša se manje više ništa ne pita. Zna li neko što je Cviko otišao iz kluba?
I neka više odluče ko je odgovoran za dovođenje igrača, imam osječaj da svi u klubu bježe od toga. Mislim da Sablja još nije u toj fazi da procijeni ko mu treba a Haris iz priče pojedinih forumaša se manje više ništa ne pita. Zna li neko što je Cviko otišao iz kluba?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
Jedino sto mi djeluje kao normalno objesnjenje je da su nase vedete umislile da se mora igrati 100% samo sa na papiru jakim protivnicima jer su tu svjesni da zalaganjem moraju nadoknaditi mane, dok protiv ovih na papiru slabijih kontaju da ce ih "kvalitetom" dobiti pa se zijane kad vide da ne ide.. Ni u jednoj toj tekmi koju smo lose odigrali nije bilo nikakvog "b plana".. Bilo je bukvalno mucenje od prve do zadnje minute.. Treba njima Amar da im u facu kaze da su karine od igraca i da nisu nista bolji od igraca Travnika, Rudara i sl.. Da se ja pitam zbog ove danasnje bruke niko u ekipi i u strucnom stabu ne bi plate dobio..cala je napisao/la:Ovo nas ubi u pojam. Bukvalno svaku utakmicu k'o da gledam drugu ekipu, nekad cak i poluvrijeme. Prevelika odstupanja.Hadzijalagic je napisao/la:I na onu jednu i jedinu Caljicevu.. U ovoj sezoni previše osciliramo. Odigramo dobro Europu, pa ocaj protiv Borca i Radnika, pa super protiv Širokog, pa loše, bez obzira na rezultate do derbija(Mladost, Drina, Travnik, Velež, Krupa), derbi razvalimo, sa Zrinjskim solidno, protiv Čelika vidimo i dobrog i lošeg, Rudar očaj.. Totalno nerazumljive i čudne oscilacije..lisander je napisao/la:Čim borbenošću ne nadoknadjujemo manjak kvaliteta nas može pobijediti svako, ovo danas je ličilo na zadnje dvije Odine utakmice.
BUDI ŽELJO !!!
nisam pratio ni na teletekstu, ali ako kažete da podsjeća na odine zadnje tekme ili na čapljićeve...to ne biti dobro. nikako.
Ma, danas se očigledno moglo vidjeti da je naš "vezni red" naša najslabija karika, naravno, pored Antolovića koji je konstantno nesiguran. Znalo se da su kod Rudara dva najopasnija igrača Arežina i Milutinović i uprkos tome, oni se igraju s našim veznim redom čitavih 90. minuta. Od braće Sadiković nikad neće biti igrača, uprkos tome što ih njihovi menadžeri guraju. Blagojević je prevara od igrača, tuši loptu konstantno i nije u mogućnosti proslijediti loptu igraču koji je od njega udaljen desetak metara. Žalosno. Amir je posebna priča. On je, barem po meni, najkvalitetniji od ove trojice igračau veznom redu, ali, definitivno, ne može igrati u kombinaciji s njima. Njemu treba pravi defanzivni igrač (Nyema) i kvalitetna desetka (Bekrić). Tada bi njegovi kvaliteti mogli doći do izražaja. Što se tiče Mujagića, mislim da ga treba gurati, mali pokazuje naznake da bi, naravno uz kvalitetan rad, mogao izrasti u kvalitetnog špica.
P.S. Nadam se da će nam se uskoro pridružiti još dva Brazilca.
P.S. Nadam se da će nam se uskoro pridružiti još dva Brazilca.
- invincible1921
- Kontakt:
Do ove tekme sam se nado da smo krenuli ili da cemo krenuti prema napirjed...nakon danas sam shvatio da mi zaista blage veze nemamo. Je-bo te i evropa nemote ni ic kad nam ionako nista ne donese. Da zarade 10 miliona ne bi nikoga doveli....nama trebaju titule, a za to je trenutno jedino rijesenje Amar...ovi svi ostali i treneri i uprava su nekakvi pokusaji odnosno improvizacije...
Igrace nemam sta komentarisat...Sto se ove sezone tice jedino je Đelmić zaslužio da ne dobije nogu i mozda jos par njih da im se pruzi jos pokoja prilika da se pokazu...ostale je suvisno i spominjat
Igrace nemam sta komentarisat...Sto se ove sezone tice jedino je Đelmić zaslužio da ne dobije nogu i mozda jos par njih da im se pruzi jos pokoja prilika da se pokazu...ostale je suvisno i spominjat
=\_1921_/=
Syebaše mi ko zna koji vikend, a večeras je mogla biti lijepa večer.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Budi konkretan, ima vas par koji znate sta se desavalo i desava!ChWilla je napisao/la:nisam pratio ni na teletekstu, ali ako kažete da podsjeća na odine zadnje tekme ili na čapljićeve...to ne biti dobro. nikako.
Jer si jedan jedini...
-
- Kontakt:
Ali fakat ako se Evropa ne izbori to bi moglo da nas unazadi par godina i to na svim mogucim poljima, o tome bi vec trebalo razmisljati i vec poceti kopati i rukama i nogama da se to ne desi. Zeljo jednostavno to ne smije dopustiti po cijenu zivota i igraca i rukovodstva
-
- Kontakt:
Dovoljno je reci da smo primili gol u drugoj minuti i nismo sansu izradili u citavoj tekmi.. Iako je vodio, Rudar vecim dijelom tekme bio bolja ekipa na terenu..ChWilla je napisao/la:nisam pratio ni na teletekstu, ali ako kažete da podsjeća na odine zadnje tekme ili na čapljićeve...to ne biti dobro. nikako.
BUDI ŽELJO !!!
- salemprolic
- Kontakt:
Nažalost postali smo opet prosječna seljačka ekipa bh lige...kući skoro sve uzimamo, u gostima samo Olimpika. Muda pokazujemo jedino na Grbavici. Da Bog da ja bio u krivu ali čini mi se da lagano ide copy paste od onog prvog post-Amarovog perioda.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
Ne smeta mi nešto posebno poraz, nije ni prvi ni zadnji, a treba pohvaliti i ekipu Rudara koja je odigrala dosta dobro, na kraju krajeva nešto se i njih pita. Ali ono što mi smeta je bezobrazno loš pristup, nikakvu volju za dobrim rezultatom ja nisam vidio, odnosno, sve ono što sam viđao u prošlim utakmicama danas nisam. Ne znam više ni koga kriviti za to.
Osim tog pristupa, koji je po meni bio odlučujući, nedostajalo je i kvalitetne individualne igre. Taj segment nije ni postojao danas, a zakazali su upravo oni od koji smo najviše i očekivali (Đelmić i Thiago).
Osim tog pristupa, koji je po meni bio odlučujući, nedostajalo je i kvalitetne individualne igre. Taj segment nije ni postojao danas, a zakazali su upravo oni od koji smo najviše i očekivali (Đelmić i Thiago).
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...