FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 nov 2015, 16:32

Sace doci Joksimovic vama :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 nov 2015, 16:35

tuzlak1987 je napisao/la:Sace doci Joksimovic vama :lol:
Bekići su ovako igrali zato što su otjerani iz Slobode, dakle, iz revolta :lol:

također, Efendić nije kriv što nije nivo za ovakvu Slobodu, kriv je Azmir što je napravio ovakvu Slobodu, pa Efendić nije dovoljno dobar, makar se trudi i trči, bori se :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 nov 2015, 16:37

Ocekivano sudjenje provjerenog placenika FK Sarajeva......medjutim nisam ocekivao da ces se Musemicu naguziti kombinovanom sastavu Sarajeva pojacan sa juniorima i slag na tortu izjava da je Sarajevo zasluzeno pobijedilo....Husrefe, cudi me da nisi na kraju utakmice popusio i qurac Jesicu pred TV auditorijem na Kosevu....sto se mene tice, sad mozes i osvojiti i titulu, yebi je ili ostati u Sarajevu i dalje glabati qurac onima sto te otjerase....hem smo dobili batina hem izgubili.....

P.S. Prijateljski odnosi sa FK Sarajevom, nabijem na qurac te odnose.....uvjerio sam se po ko zna koji put da nas ne mogu svariti ni sa sodom bikarbonom.
🔴⚫️

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 01 nov 2015, 16:38

Realno danas losa igra,losa,prelosa taktika i lose sudjenje tako da i nismo mogli bolje.Mene su razocarali.Makar nas nije ubio kartonima kako sam mislio.
Sad slijedi kup Celik.a protiv Zrinje opet ocekujem Bjelicu da nas povali kao i uvijek
Idemo dalje
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 nov 2015, 16:48

SaltCityAttack je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Momci sretan vam put za SA i da se ako bog da vratite sretni :)

nego evo citam i u Sarajevu ispracena himna srbije aplauzom reko hoce li se sta pisat po forumu i pljuvat i td :)... sad ce to ipak ispast da je to stvar civlizacije :)
Nije problem vaseg aplauza himni Srbije na Tusnju, nego skandiranje "**** te Sarajevo" tokom te utakmice ;)
Sretno danas i vama i nama, dobro malo vise nama :D

eto sad je problem skandiranje :)... a dok niste aplauz uputili onda je i aplauz bio problem/.. daj molim te dosta mi vas je :)
po meni aplauz nikad nije bio sporan nego skandiranje, a nije vam to skandiranje bilo strano ni u drugoj ligi ;), pozzz od Bekica :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 nov 2015, 16:49

Bio je sporan aplauz. Necemo se lagati, odrasli smo ljudi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 nov 2015, 17:44

Dobar im je i ovaj strucnjak Jesic,nije znao normalan fudbal igrat,vec samo udri,sto se danas i pokazalo na terenu..

Mi idemo dalje,sljedeci put kad neko upozori na sudiju nemojte pisat kao pred ovaj mec,vidjeli ste kako nas je unistio majmun iz Banja Luke !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 nov 2015, 17:46

Jbg, sad udarit po Zrinjskom pa sta bude. Ne gubite nadu !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 01 nov 2015, 17:52

boomerang5 je napisao/la:slika

I o ovome bi se dalo diskutovati, cinjenica da je mehmedagic bio smusen i da je trebao izbaciti u korner, cinjenica i da je piric mogao mozda bolje , ali daj ba, pa lik je djonom dao go, pri tome noga u visini glave golmana. Sta da je piric uletio, pa bez glave bi ostao . Ovo se samo jos ibrahimovicu tolerise
Problem kod gola je taj sto je Piric uzviknuo moja i Haris ju je pustio a Bekic mu se nalazio iza ledja....Gol definitivno ide na dusu Pirica i stvarno mi je zao sto smo ovako danas izgubili....I da jos dodam koliko smo mi kulturnija publika u odnosu na ove sarajlije...Pa ljudi na svaku sansu koju propuste ili nesto pogrijese jebu svojim igracima matere itd...Danas na zapadu ni jedan njihov igrac nije bio postedjen toga...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 nov 2015, 17:58

DoeTz je napisao/la:Jbg, sad udarit po Zrinjskom pa sta bude. Ne gubite nadu !
Jesi to izgubio neki opkladu pa taj avatar?
Jer ako ti je to neka furka, onda stvarno... :roll:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 01 nov 2015, 18:02

wobly92 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Jbg, sad udarit po Zrinjskom pa sta bude. Ne gubite nadu !
Jesi to izgubio neki opkladu pa taj avatar?
Jer ako ti je to neka furka, onda stvarno... :roll:
Jest, opklada je u pitanju, nisam ni ja ovo ocekivao :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 01 nov 2015, 18:04

Sad je sve u nasim rukama kako cemo poluszeonu privesti kraju, ovaj poraz ne smije ni sekundu na igrace uticati, jer sada idu tri domace utakmice, sa tri pobjede, usli bi opet u jedan nadam se dugi niz, a najavznije je sad pokazati karakter, jer uz malo nepaznje i nekog pada, sve dobro sto smo cijelu polusezonu gradili mozemo u sledece tri utakmice bacit u vodu . Idemo momci jako, poraz ko poraz, kukavice i slabice poraz baci u ponor, a jaki se izdignu nakon poraza

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 nov 2015, 18:13

Chinaglia je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sace doci Joksimovic vama :lol:
Bekići su ovako igrali zato što su otjerani iz Slobode, dakle, iz revolta :lol:

također, Efendić nije kriv što nije nivo za ovakvu Slobodu, kriv je Azmir što je napravio ovakvu Slobodu, pa Efendić nije dovoljno dobar, makar se trudi i trči, bori se :lol:

njih niko nije otjerao ko to kaze neka nam popusi ****... onaj otisao u Zrinjski sam ,. ovaj drugi kaze hoce u Sarajevo i to je to ... neka ih ljudi igraju posteno ,..samo nisu oni startovi ba bili za nasu djecu kakva im je ono igra laktanje . startovi s dvije noge i slicno .

ali kad pogledas kakav crveni karton mi dobismo protiv Olimpica i onda ovi da nisu dobili crveni za ona laktanja onda ****
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 01 nov 2015, 18:25

slika

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 01 nov 2015, 18:25

Ljudi ba nema veze sto smo izgubili morali smo jednom izgubiti. Jest da je sudija srao cijelu utakmicu ali sta cemo sad ne mozemo nista promijenit. Ovaj poraz je mozda idobro dosao. Sad se treba dobro pripremit za Celik i da prodjemo dalje u kupu, a onda se pripremit za utakmicu polusezone sa Zrinjskim. Njih dobijamo 100%, u Tuzli nam nece ni jedan sudija moc srat jer bi publika izvrsila veliki pritisak na njega. Vec sljedeci vikend imamo sansu vratit se na lidersku poziciju jer Siroki gostuje Radniku.Sto se tice Fukara :bow: :tokralju: :thumbup:
Ps: Sarajevo je danas igralo ko mi prije nekoliko godina, pravo mesarski.
NAPRIJED CRVENO-CRNI! :D :opaopa:
Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 01 nov 2015, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 nov 2015, 18:28

Trener Slavko Petrovic ( Celo) :tokralju: :tokralju: :tokralju:, gospodin, strucnjak, ne uvlaci se nikome u pakas.......ova danasnja izjava Husrefa je velika sramota za FK Slobodu i klasicno uvlacenje pitarima......nek si ti Husrefe uprilicio da nas tvoji naguze.....yebote naguziti se onom Jesicu sa juniorima...neprocjenljivo...bravo kralju :puke:
🔴⚫️

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 nov 2015, 18:28

Evo sad iz Sarajeva. Najebem se matere ovim klosarima Bekicima prvo, a onda sudiji **** majku u picku dabogda se prevrnoo negdje do Banjaluke ili gdje vec zivis.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 nov 2015, 18:37

Dzaba se nerviramo.nismo zasluzili poraz,Ali hajde.
Imamo sad dvije kuci.pobjediti moramo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 nov 2015, 18:38

visokohz je napisao/la:ko gubi ima pravo da se ljuti AMER BEKIC :opaopa:
Kako ste mu samo na istoku psovali majku pri svakom dodiru a sad vam heroj hahaha koja ste vi bruka od naroda... prave sarajlijice :silent:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 nov 2015, 18:41

vidim fin broj vas je pratio utakmicu iz udobnosti svoje sobe :clap: ovo sto smo danas dozivili nadam se da cemo vratiti istom mjerom :!: protiv vecih cigana nismo zadnjih 15 godina igrali i steta para i zivaca. redom pocevsi od sudije koji je zaustavljao nas svaki ozbiljan napad, tolerisao udaranje sarajevskih cigana...... Bekici se mogu qurca nama napusiti pleme im yebem seljacko :salut: ovo se vec u sezdesetoj znalo da cemo izgubiti :!: kad nam dodju vratiti istom mjerom i izlomiti stoku cigansku pu pu pu
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic i 4 gosta.