Dzemica isprebijao Zebu kvalitetno, odradio sve korektno i jos jednom pokazao da bi nam bio super koristan da nije klošar. Ali zasluzio je pohvale danas. Bolji je bio od Rustema puno.High je napisao/la:Gdje je Joker da nam šarne koju o Džeminoj igri?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uvijek igramo predobro kad nema onog malog gangstera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
JestShooter je napisao/la:Je li ono istok u jednom trenutku skandiro Ahmo, Ahmo kad je ovaj glumio grceve![]()
![]()
![]()
SRETAN BROJ - 1725
A sta se desilo ono kad Bekic uze loptu Piricu iz nogu ja nisam stigo upratit ono ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Uvijek igramo predobro kad nema onog malog gangstera
Aj gangstera u pm
On bi danas izaso nakon pola sata igre il povrijedjen il sto ne moze vise.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Džemicu staviti u svaku utakmicu gdje budemo i jedan promil smatrali da će biti ozbiljnijeg fajta ili kada treba igrati flastera ne nekom kao na Zebi, a pratim mu cijelo vrijeme kretanje zna da sačuva snagu na iskustvo i ako je nema za 90 minuta. Ne trči kao magarac po polju nego snagu dozira kada treba. ali jasno je više se ova liga ne uzima na ljepotu nego na fajt u kost. Vidjeli ste Sloboda došala da tuče i bude pretučena i fizički i rezultatski

SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Inače stihovi iz pjesme od Marčela.... Ja kontao nešto oni kreativno napisali, al' kontam poznato mi odnekud...High je napisao/la:Ništa posebno. Odnosilo se na rođendan podgrupe:
@soe, nek se sretan. Bili ste nekad dobri.Ljudi često griješe oko toga šta je podrška,
Misleći da je to aplauz kad se slavi pobjeda.
Mi smo tu u dobru i zlu!
Samo Saraj'vo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nije on jos dosao sebi, neka ga, neka odmara. I Rustemovic je los, ali barem samara sve redom na terenu. Treba imati takvih igraca za ovu ligu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Pirić je izgleda gluplji nego menađer muBesic je napisao/la:A sta se desilo ono kad Bekic uze loptu Piricu iz nogu ja nisam stigo upratit ono ?
SRETAN BROJ - 1725
I nogu dok je lez'o. Onda su krenule ovacije.pitic je napisao/la:JestShooter je napisao/la:Je li ono istok u jednom trenutku skandiro Ahmo, Ahmo kad je ovaj glumio grceve![]()
![]()
![]()
Ušao tek s klupe i odmah valjanje
ustaje i diže ruku prema Istoku da ih pozdravi
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
naši vratili loptu piricu on dosao do lopte i sstao... nasi par sekundi cekali, vidjeli da ovaj nece i bekic ga napao, on samo stao i gleda kao nije mu jasno nista... i onda krste fulii golpitic je napisao/la:Pirić je izgleda gluplji nego menađer muBesic je napisao/la:A sta se desilo ono kad Bekic uze loptu Piricu iz nogu ja nisam stigo upratit ono ?
inace , kod fer play.a bitno je vratiti loptu igracu (golmanu) i pustiti da ga prmi loptu.... sto smo i uradil, to sto je on mislio uzeti vrijeme je njegov problem
JEŠIĆ!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Definitivno nas najbolji igrac ove polusezone.Boss35 je napisao/la:ADNAN KOVACEVIC
-
bordobijeli
- Kontakt:
borbenost i srce na terenu to su danas pokazali i zato smo nagradjeni s 3 boda ,nije to netso extra bilo al pobjedi se negleda u zube . ne znam sta gledaju pojedini kako su zasluzili zvizduke i psovke protiv mladosti tako danas zasluzuju aplauz .
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Protiv Olimpika na Koševu? Opet domaćini?
15. kolo:
Sloboda - Zrinjski
Radnik - Široki Brijeg
Olimpic- Sarajevo
Nadam se da će u Tuzli biti neriješeno, a Široki Brijeg će, vjerovatno, pobijediti u Bijeljini. Mi moramo pobijediti Olimpic - tad bismo bili 3. i imali bismo tri boda manje od prvog Zrinjskog.
16. kolo:
Sloboda - Čelik
Olimpic - Zrinjski
Vitez - Radnik
Široki Brijeg - Travnik
Drina - Sarajevo
Sloboda će, vjerovatno, pobijediti opoziciju tamnoputih, Zrinjski će pobijediti Olimpic, a Široki Travničane. Mi, naravno, Drinu u gostima. U Vitezu bih očekivao neriješeno. Dakle, opet isti zaostatak.
17. kolo:
Rudar - Sloboda
Zrinjski - Drina
Radnik - Željezničar
Vitez - Široki Brijeg
Sarajevo - Travnik
Vidjet ćemo ima li napretka u Rudaru, ali recimo da će Sloboda pobijediti, kao i Zrinjski protiv Drine, a Široki protiv Viteza. Mi igramo kući, očekujem pobjedu. Opet bismo imali isti bodovni minus.
18. kolo:
Sloboda - Slavija
Travnik - Zrinjski
Velež - Radnik
Travnik - Zrinjski
Široki Brijeg - Sarajevo
Recimo da pobijede i Sloboda, i Zrinjski, a mi odigramo neriješeno na Pecari - na pauzu bismo otišli s -5 u odnosu na prvoplasirani Zrinjski.
Sloboda - Zrinjski
Radnik - Široki Brijeg
Olimpic- Sarajevo
Nadam se da će u Tuzli biti neriješeno, a Široki Brijeg će, vjerovatno, pobijediti u Bijeljini. Mi moramo pobijediti Olimpic - tad bismo bili 3. i imali bismo tri boda manje od prvog Zrinjskog.
16. kolo:
Sloboda - Čelik
Olimpic - Zrinjski
Vitez - Radnik
Široki Brijeg - Travnik
Drina - Sarajevo
Sloboda će, vjerovatno, pobijediti opoziciju tamnoputih, Zrinjski će pobijediti Olimpic, a Široki Travničane. Mi, naravno, Drinu u gostima. U Vitezu bih očekivao neriješeno. Dakle, opet isti zaostatak.
17. kolo:
Rudar - Sloboda
Zrinjski - Drina
Radnik - Željezničar
Vitez - Široki Brijeg
Sarajevo - Travnik
Vidjet ćemo ima li napretka u Rudaru, ali recimo da će Sloboda pobijediti, kao i Zrinjski protiv Drine, a Široki protiv Viteza. Mi igramo kući, očekujem pobjedu. Opet bismo imali isti bodovni minus.
18. kolo:
Sloboda - Slavija
Travnik - Zrinjski
Velež - Radnik
Travnik - Zrinjski
Široki Brijeg - Sarajevo
Recimo da pobijede i Sloboda, i Zrinjski, a mi odigramo neriješeno na Pecari - na pauzu bismo otišli s -5 u odnosu na prvoplasirani Zrinjski.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa eto, na papiru gosti ako ti šta značiSiouxLukavac je napisao/la:Protiv Olimpika na Koševu? Opet domaćini?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neka ovako muški tuku one koji hoće da budu tučeni i neka uzimaju 3 bobe za ostalo me boli racku.
Sljedeću smo opet domaćini, extra.
Sljedeću smo opet domaćini, extra.
SRETAN BROJ - 1725
Dzemica danas sjajna partija,bravo majstore.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.