A jel to Gladbach siguran u top 6 ?Pale_Companion je napisao/la: Forumas pod nickom Klopp je napisao negdje u julu da ako gladbach završi u top6 bundeslige da će se on odjaviti sa foruma i javno proglasiti da je nemač pojma.
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: RE: Re: RE: Re: Bundesliga
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Bundesliga
Naravno da nije, ima još dosta da se igra ali smatram da smo na dobrom putu i da je realno očekivati plasman u prvih 6.adnan24 je napisao/la:A jel to Gladbach siguran u top 6 ?Pale_Companion je napisao/la: Forumas pod nickom Klopp je napisao negdje u julu da ako gladbach završi u top6 bundeslige da će se on odjaviti sa foruma i javno proglasiti da je nemač pojma.
Sve je u fudbalu moguće, to je na primjeru gladbacha i najbolje prikazano. Svjestan sam da ova serija neće vječno trajati ali mislim da posjedujemo kvalitet za Top6 .
Agieren statt reagieren
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Sudije u Bundesligi ove sezone katastrofa
svako kolo sve više i više grešaka da Bog sačuva
Kakav je samo penal suđen maloprije Hannoveru
Kakav je samo penal suđen maloprije Hannoveru
Ovaj komentator na ES2 nema pojma, bukvalno citavu utakmicu spominje igranje ruke Andreasena i sudi umjesto sudije a cesto spomene Liverpool i desavanja u srpskom fudbalu sto nema veze sa trenutnom utakmicom. I natovario se na ovaj penal, a ne zna da je ovo prema pravilima cist penal kao suza. Protivnicki igrac je iscenirao kontakt i u ovom slucaju to se svira iako ga ja ne bih nikad svirao.
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Bundesliga
Svakako da posjeduju i vjerujem i ja da ce biti i top 5 ali ne treba zuriti sa prognozama...posebno ne u Bundesligi koja je pojam nekonstantnosti.BvB,Bayer,Wolfsburg,Schalke,Gladbach su ekipe koje mogu vezati fenomalne utakmice pa onda opet sve to veoma brzo prosuti(i obratno)...a ne treba iznenaditi da se jos neko neocekivano prikljuci u tu borbu za vrh.Trenutno Bayern i BvB vidim u vrhu,sve ostalo je poprilicno veliki upitnik.Pale_Companion je napisao/la:Sve je u fudbalu moguće, to je na primjeru gladbacha i najbolje prikazano. Svjestan sam da ova serija neće vječno trajati ali mislim da posjedujemo kvalitet za Top6 .
- BavaracZenica
- Kontakt:
Izvuceni parovi Achtefinale DFB kupa, a sastaju se..
Unterhaching - Bayer Leverkusen
Erzgebirge Aue - Heidenheim 1846
Augsburg - Dortmund
B.Moncengladbach - Werder Bremen
Bayern Munchen - Darmstadt 98
1860 Munchen - Bochum1848
Nurnberg - Hertha BSC
Stuttgart - Eintracht Braunschweig

Unterhaching - Bayer Leverkusen
Erzgebirge Aue - Heidenheim 1846
Augsburg - Dortmund
B.Moncengladbach - Werder Bremen
Bayern Munchen - Darmstadt 98
1860 Munchen - Bochum1848
Nurnberg - Hertha BSC
Stuttgart - Eintracht Braunschweig
FC Bayern !!!!!
-
Pale_Companion
- Kontakt:
muamerc je napisao/la:Ovaj komentator na ES2 nema pojma
zašto sebi kvariš gušt gledanja bundeslige sa ovim idiotima (srpski ES2) ... postoje drugi načini
Agieren statt reagieren
Namjestio se dobro, krevet, toplo, vizijatele... Bilo mi mrsko ustajati za komp - kad već plaćam što da ne gledati ES2 a bez zvuka mi bljutavo.Pale_Companion je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ovaj komentator na ES2 nema pojma
zašto sebi kvariš gušt gledanja bundeslige sa ovim idiotima (srpski ES2) ... postoje drugi načini
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Re: RE: Re: Bundesliga
Ja imam i opciju gledanja Es2 sa engleskim komentatorom/ima i to uglavnom preferiram. Ljudi su puno stručniji i ugodnije ih je za slušat, a i zvuk publike i stadiona je pojačan za potpuniji doživljaj.muamerc je napisao/la:Namjestio se dobro, krevet, toplo, vizijatele... Bilo mi mrsko ustajati za komp - kad već plaćam što da ne gledati ES2 a bez zvuka mi bljutavo.Pale_Companion je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ovaj komentator na ES2 nema pojma
Agieren statt reagieren
Re: RE: Re: Bundesliga
Ja pomislih da ti koristiš još neke druge opcije....Pale_Companion je napisao/la: Ja imam i opciju gledanja Es2 sa engleskim komentatorom/ima i to uglavnom preferiram. Ljudi su puno stručniji i ugodnije ih je za slušat, a i zvuk publike i stadiona je pojačan za potpuniji doživljaj.
Ja na eurosportu BuLi pratim jedino nekad iz radoznalosti, da malo pogledam, poslušam šta i oni pričaju.Ili naravno silom prilika.
Onaj dvojac na eurosportu zna biti zanimljiv.
Ali npr za kratko vrijeme na eurosportu možeš ćuti razne gluposti, poput toga da je Arsenal protivnik koji Bayernu ne leži ili npr kad počnu sa Đulijan Draxler i slično.....Dosta onda postoji neinformisanosti o klubovima i sl. A nije im prva sezona da prenose...Da je prva bilo bi oprošteno donekle...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kimič. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ona dva klauna sa ES su kopija naših bisera Vugdalića i Hadzica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa dobro imaju bisera, nije da nemaju, ali zanimljivi su, u toj njihovoj glupost znam se i nasmijati.Saurman je napisao/la:Ona dva klauna sa ES su kopija naših bisera Vugdalića i Hadzica.
A znaju nekad i zanimljivo pametno nešto reći.
Onaj sa dubljim glasom je član nekakvog pokreta protiv Bayerna
A obojica su navijači Liverpoola pa ničim izazvano znaju po 10 min o engleskoj palamuditi.
Oni su još dobri nasuprot Banjca, koji je max neinformisan.
Međutim Banjac ima dopadljiv ton i glas, ali nekad ga stvarno nemoguće slušati koliko pogrešnih informacija zna donijeti.
Najbolji komentator sa ES je onaj što često komentariše skijanje, kako on tu adrenalina unese, osjećam se kao da sam ja tamo na skijama.
Ponekad zna i Bundesligu raditi, dosta rijetko je to, a i ima i ovaj četvrti što je sad u petak Bayerna radio, također nije loš.
Uglavnom, engleski komentatori su neprikosnoveni, i to je činjenica, ljudi su stručni, imaju dobar ton, uvijek će nešto zanimljivo reći, i stvarno uživanje je utakmicu gledati uz njihov komentar.
Njemci ne znam kakvi su, čini mi se dobri, ali jbga njih ne razumijem, osim kad kaže ecken i ball.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sprski komentatori cine Bundesligu da izgleda kao sprdnja, to bi bila skroz druga prica da se prenosi npr. na SK ili Areni
ne samo da su nestrucni, nego ton sa stadiona mi djeluje priguseno, ne cujem uopste atmosferu
da imam Eurosport Int, nikad ne bih pogledao na srpskom
ne samo da su nestrucni, nego ton sa stadiona mi djeluje priguseno, ne cujem uopste atmosferu
da imam Eurosport Int, nikad ne bih pogledao na srpskom
Don't believe the hype.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni najvise smeta taj priguseni ton. Gledas utakmicu na ES i kasnije golove na nekoj drugoj- k'o da je nisi ni gledao. 
Ima i onaj komentator subota 15:30 kome je Bayern najjača ekipa u univerzumu a i šire.
Da, i prigušeni ton sa stadiona...
Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
Vjerovatno mislis Zeljka Caciju...mada bi mogao biti i Pedja Bajcetic...obojica su dobrimuamerc je napisao/la:Ima i onaj komentator subota 15:30 kome je Bayern najjača ekipa u univerzumu a i šire.Da, i prigušeni ton sa stadiona...
@klare momce svaka tebi cast ako mislis da Smiljan Banjac ima dopadljiv ton...sve je to stvar ukusa..mene recimo iritira njegov glas a da ne pricam o davanju pogresnih informacija..pa covjek kasni po 10 sekundi u odnosu na kretnju lopte
I ja sam na ES pratio uz srpske komentatore i patio se prije svega zbog neupucenosti, a jos vise me iritiralo izgovaranje nekih imena, kao npr. Vinceril (Weinzierl, ne znam da li su u zadnje vrijeme naucili
), i tako sve dok nisam skontao da na daljinskom imam opciju Language
pa prebacio na engleske komentatora.... Ali opet najvise gotivim Svabe zbog njihove objektivnosti (a vjerovatno i zbog toga sto najbolje razumijem) i kad prenose LP, nema previse "navijanja" za svoje i bas je uzitak pratiti utakmice, pogotovo ako je komentator Wolff-Christoph Fuss (negdje sam citao da je ubacen u FIFA 16), po meni nema boljeg...i jos jedna stvar sto se tice dvojca sa ES, naprave toliku dramu oko sanse da covjek izleti iz wc-a, kad ono lopta na 40 m od gola 
Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
Ja napisah da smori pogrešnim informacijama, ali zna fino vrisnuti kad bude gol ili šansa.edo07 je napisao/la:@klare momce svaka tebi cast ako mislis da Smiljan Banjac ima dopadljiv ton...
U globalu komentator malo iznad Velida Spahe i Šuke Zorana, koji su ubjedljivo najveći amateri, uz njihov komentar izgubim svaku želju da utakmicu gledam, na jedvite jade repku odgledam.
Van teme malo, ali Sabahudin Baho je najbolji komentator na svijetu što je ikad radio, ono se jednom rađa.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Njemačko tužilaštvo je otvorilo istragu na temelju sumnji u pronevjeru poreza vezano sa dodjelom domaćinstva SP-a 2006. godine i transfera 6.7 mil eura od strane organizacijskog odbora DFB-a ka FIFI, policija pretražuje sjedište DFB-a i stanove predsjednika DFB-a Wolfganga Niersbacha i bivšeg predsjednika Thea Zwanzigera.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.