Engleskoj i Španjolskoj? Jedan igrač?calcio je napisao/la:Plus desetak igraca u Njemackoj, Engleskoj, Spaniji i Francuskoj.Mrgood je napisao/la:Zato u BiH igraju sve igrači iz turske, hrvatske i ruske lige. I to ako potrefi prva liga. A i tu redovito skupljaju lopte.
Hrvatska liga jeste stvarno slaba ali turska i ruska su dosta dobre, sigurno jace od belgijske i holandske na primjer.
Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
jesil siguran da je jedan............... :Mrgood je napisao/la:Engleskoj i Španjolskoj? Jedan igrač?calcio je napisao/la:Plus desetak igraca u Njemackoj, Engleskoj, Spaniji i Francuskoj.Mrgood je napisao/la:Zato u BiH igraju sve igrači iz turske, hrvatske i ruske lige. I to ako potrefi prva liga. A i tu redovito skupljaju lopte.
Hrvatska liga jeste stvarno slaba ali turska i ruska su dosta dobre, sigurno jace od belgijske i holandske na primjer.
Znam za onog momka iz Valjadolida... i?trik je napisao/la: jesil siguran da je jedan............... :
a de mi reci gdje igra Asmir BegovicMrgood je napisao/la:Znam za onog momka iz Valjadolida... i?trik je napisao/la: jesil siguran da je jedan............... :
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
A da... ima ugovor sa Stokeom ali da igra često ne baš.CeMa je napisao/la:a de mi reci gdje igra Asmir BegovicMrgood je napisao/la:Znam za onog momka iz Valjadolida... i?trik je napisao/la: jesil siguran da je jedan............... :
Zadnjih 2-3 tekme igrao je Asmir, a Haris je zabio 6-7 golova u Valladolidu... Drugo, znaš li ti ko je Edin Džeko ?! Zvjezdan Misimović, Miralem Pjanić, Emir Spahić ?! Svi ti igraju tako da čitav svijet zna za njih...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pa bola sta njega pokusavas ista ubijediti,, bolji je dzeko sam od svih kockastih napadaca zajedno , i petrica i olica i klasnica i bilica, a uostalom i vrijedi sam vise od svih pobrojanih, miske i pjana se mogu nositi sa kranjcarom i modricem a spaha je bolji od svih stopera u rvatskojGunnerS je napisao/la:Zadnjih 2-3 tekme igrao je Asmir, a Haris je zabio 6-7 golova u Valladolidu... Drugo, znaš li ti ko je Edin Džeko ?! Zvjezdan Misimović, Miralem Pjanić, Emir Spahić ?! Svi ti igraju tako da čitav svijet zna za njih...
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Cujte ljudi svako svoga konja hvali,samo u BIH postoje ljudi koji hvale tudjeg a svoga kude 
A za to su krive posljedice incesta
A za to su krive posljedice incesta
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- NoName
- Kontakt:
Ermin Zec je odličan igrač, službeno i najbolji u HNL. Šta se ovdje ima više pričati, molim Vas da ne spamate temu bezveze i da ne nasjedate na provokacije morona.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
e mrgude dosta si nam tema razorio. zbogom.
tema je Ermin Zec.
ko ne može to da skonta, pridužiće se mrgudu.
tema je Ermin Zec.
- NoName
- Kontakt:
Šta piješ?admin je napisao/la:e mrgude dosta si nam tema razorio. zbogom.
tema je Ermin Zec.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
pivu, a kasnije travaricu.
e ziv bio samo da znas da si nam svima spasio dosta zivacaadmin je napisao/la:e mrgude dosta si nam tema razorio. zbogom.
tema je Ermin Zec.
Zec najbolji po igracima, a Ibricic po novinarima (dobio zutu majicu od SN-a ove godine).NoName je napisao/la:Ermin Zec je odličan igrač, službeno i najbolji u HNL. Šta se ovdje ima više pričati, molim Vas da ne spamate temu bezveze i da ne nasjedate na provokacije morona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mi smo najboljiCartman je napisao/la:Zec najbolji po igracima, a Ibricic po novinarima (dobio zutu majicu od SN-a ove godine).NoName je napisao/la:Ermin Zec je odličan igrač, službeno i najbolji u HNL. Šta se ovdje ima više pričati, molim Vas da ne spamate temu bezveze i da ne nasjedate na provokacije morona.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj Gencerbirligi. Pa koji ce klinac tamo???
Jedina dobra stvar je sto ce zaradjivati 500.000, ako se to moze nazvati dobrom stvari.
Jedina dobra stvar je sto ce zaradjivati 500.000, ako se to moze nazvati dobrom stvari.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Moze on igrati i u mnogo boljem klubu, kakav crni Gencerbirligi.
Al' eto... nek mu je sa srecom.
Al' eto... nek mu je sa srecom.
vidi se da ide u genclerbirligi samo radi finansijski uslova, steta jer siguran sam kad bi pricekao malo da bi mogao sebi pronaci veci klub u boljoj ligi...
Pa polako, ima vremena za to, tamo se moze izbrusiti do kraja i igrati protiv vrlo jakih ekipa i onda u jaci klub, u svakom slucaju je ovo veliki napredak za njega.steve-o je napisao/la:vidi se da ide u genclerbirligi samo radi finansijski uslova, steta jer siguran sam kad bi pricekao malo da bi mogao sebi pronaci veci klub u boljoj ligi...
Tracy McGrady!!!