Emir Spahić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ponos Torina
- Kontakt:
HSV kratak za 6 bodova zahvaljujuci sudijama...ko ce odgovarati za to? - niko.
Prosto je nemoguc scenario da sviras penal nakon onakvog danasnjeg starta (ako se uzme da je za penala) a da ne dadnes ZUTI karton Spahicu...tuuugaaa.
Odavno sam prestao pratiti Bundes (smece) ligu zbog slicnih propusta...Bayern je trebao imati minimum 5 bodova manje nego je to trenutni saldo...
-
Nerminovic
- Kontakt:
jes' vidio sto su Danci lazovi, nista novo bilo bi smijesno da nije paoGoalgetter je napisao/la:''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
BackSpace United
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Mali ga je navukao na tanak led i dobio ono sto je zelio - minimalan kontakt → penal.
Why so serious?!
Davno su "neki" hvalili Becha.Nerminovic je napisao/la:jes' vidio sto su Danci lazovi, nista novo bilo bi smijesno da nije paoGoalgetter je napisao/la:''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bolanos je napisao/la:Davno su "neki" hvalili Becha.Nerminovic je napisao/la:jes' vidio sto su Danci lazovi, nista novo bilo bi smijesno da nije paoGoalgetter je napisao/la:''Skrivio'' penal protiv Hannovera. Kakva srpdancija, ovo nije vidilo penala iako je Spaha malo zesce ukliznuo, nije ga pipnuo.
BackSpace United
Generalna ocjena sudjenja u Bundesligi,skandalozno.
Inace Spaha perfektan,bez greske.Da neko ne nasjedne na lazi i podvale napisane par postova prije.Na kraju je imao sut za izjednacenje ali pored stative.
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Doduse, ovakvi su komentari na temi svakog naseg igraca
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Spahic je odigrao daleko ispod svog nivoa. I nazalost, on ove sezone i ne pruza bas onakve sigurne partije na koje nas je navikao (bar u klubu).Fidelis je napisao/la:Od svih liga petice najgore sudjenje je u Bundesligi,nema kola u kojem nema bar dva sudijska skandala a sudije su zasticene ko mrki medvjedi.Doduse i jesu medvjedi,neki su mrki a neki nisu.
Generalna ocjena sudjenja u Bundesligi,skandalozno.
Inace Spaha perfektan,bez greske.Da neko ne nasjedne na lazi i podvale napisane par postova prije.Na kraju je imao sut za izjednacenje ali pored stative.
Prije prvog gola je 2 puta ispao kao iz voza pa ga je onda i Bech navukao na tanak led i Spahic naivno napravi penal.
U obzir se mora uzeti i poseban tretman koji Spahic od ove sezone ima kod sudija u BL.
Mi mozemo govoriti da to nije bio penal ali nažalost sudija je drugačije vidio.. Isto kao i onaj penal protiv Francuske..
Why so serious?!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stadion Koševo
Kako sad to jbt, iako sam jednom pogledao taj njegov start skoro pa stopostotni dojam mi je bio da ga nije dodirnuo Spahic.bhfanatic14 je napisao/la:Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pa govore da je glupo iso na covjeka, trebo je znat ako tu uklize da ce to napadac znat iskoristit . I priblizili su faul i vidi se kako na kraju ga malo zakacio ovaj bech ili kako i kao to je bilo dovoljno za sudiju za penal. Strunz govori da je tu samo ga ispratio bez klizanja nista se nebi desilo jer je bech bio u nikakvoj poziciji da ugrozi gol hamburga. i kao govore da reakcija spahica isto govori da zna da je napravio glupost tje cist penal.Bolanos je napisao/la:Kako sad to jbt, iako sam jednom pogledao taj njegov start skoro pa stopostotni dojam mi je bio da ga nije dodirnuo Spahic.bhfanatic14 je napisao/la:Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
Stadion Koševo
Nije tu bilo nikakvog kontakta, jedino je Bech zakačio Spahića kopačkom po nozi kad se bacio kao u bazen da skačebhfanatic14 je napisao/la:Pa govore da je glupo iso na covjeka, trebo je znat ako tu uklize da ce to napadac znat iskoristit . I priblizili su faul i vidi se kako na kraju ga malo zakacio ovaj bech ili kako i kao to je bilo dovoljno za sudiju za penal. Strunz govori da je tu samo ga ispratio bez klizanja nista se nebi desilo jer je bech bio u nikakvoj poziciji da ugrozi gol hamburga. i kao govore da reakcija spahica isto govori da zna da je napravio glupost tje cist penal.Bolanos je napisao/la:Kako sad to jbt, iako sam jednom pogledao taj njegov start skoro pa stopostotni dojam mi je bio da ga nije dodirnuo Spahic.bhfanatic14 je napisao/la:Juce bila diskusija o penalu na tv-u i svi se slozili da je bio cisti penal. Strunz, brdaric i voditelj se slozili da je to bio glup potez spahica i bespotrebno uklizivanje.
Skandalozno je suđenje u Njemačkoj, svako kolo par golova iz ofsajda, ove nepostojeće i postojeće faulove ne treba ni računati. Al' hajde što sudije griješe al' to što DFB lupa suspenzije i po kojem kriteriju je stvarno smiješno.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 231983, aezakmi, BarbareZeljin, bavariapivo, Beduin, Bing [Bot], Blackwargreymon, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, CHR, denza, Edbh21, edin139, ELDIABLO20, enobarca, feniksptica, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, head88, hujdur007, iluzija, Imamkarbarum, inzomni, Jet2Holiday, legendarnadruga, M1k3y, Maestro^^, Marsiano, meecko, mirza_it, moreno123, MostarNeretva, napapijri1987, NEZALAGANJE, PointBlank, Proximic, PSV, s4mke, Samba71, SanaBosna, Serha, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, unavita, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, Zglavkar, zikerrz21 i 427 gostiju.