FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la GangEvil » 01 nov 2015, 12:12

godrina je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
godrina je napisao/la:Jedva cekam da citam komentare dok budete tjerali jesica k'o i sve ostale. Sad vam je gospodin, legenda, general. A ima veci broj promjenjenih klubova nego godina trenerskog staza.
Sretno, izvucite remi.
Idi prati onu bradatu spodobu koja ima fond rijeci u rangu 4 osnovne...Boli te q koga cemo i da li cemo tjerati...
Mislis na onog gospodina sto vam je ocito bukvicu skoro, i vama i celi ?? Sa zadovoljstvom.
Bukvicu iz izlezavanja i seljackog zadrzavanja vremena kako bi se KONACNO, nakon bruku godina i derbija, uzela 3 boda, sretnim skretnicarskim golom aktuelnom, sampionu BiH.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 nov 2015, 12:17

godrina je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
godrina je napisao/la:Jedva cekam da citam komentare dok budete tjerali jesica k'o i sve ostale. Sad vam je gospodin, legenda, general. A ima veci broj promjenjenih klubova nego godina trenerskog staza.
Sretno, izvucite remi.
Idi prati onu bradatu spodobu koja ima fond rijeci u rangu 4 osnovne...Boli te q koga cemo i da li cemo tjerati...
Mislis na onog gospodina sto vam je ocito bukvicu skoro, i vama i celi ?? Sa zadovoljstvom.

Hocemo realno?
Gredic i gospodin ne mogu u istu recenicu ni pod razno.
Ako ti je ono gospodin, zapitaj se onda za vlastite standarde :kafa:

Harisharis
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Harisharis » 01 nov 2015, 14:37

zeza je napisao/la:Pozzzdrav pitari!
Samo da vam kazem nesto.Citam da vas vecina podcjenjuje Slobodu.Oprez,ne dolazi vam Drina ili Velez vec ekipa koja je jaca od svih protiv kojih ste igrali u ovih prvih 13 kola.Ekipa koa ima najjacu sredinu terena u ligi,najboljeg golmana lige te jednog od 2 najbolja napadaca lige.Ima i najboljeg trenera u ligi.Sve to vam mora biti vodilja za veliku dozu opreza danas obzirom na sve sto se desava u ovih zadnjih 10tak dama u vasoj ekipi.Vjerujte Sloboda je ekipa velikih mogucnosti a to cete vidjeti danas.Nadam se fer tekmi,realnom sudjenju a nek pobijedi bolji.Ja sam siguran da Sloboda nece izgubiti danas..
Ubij se glupane,ljudi vas s rezervama dobise!

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 01 nov 2015, 14:47

Realno danas najbolji igrac asarajev Valjic,pustio da nas udaraju,ne smije da crveni karton i kad mu hebe mamu Duje i penal??
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 nov 2015, 14:55

Realno ste vi jako lose odigrali.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 01 nov 2015, 14:57

Ikande, Alispahić, Radovac te Arslan
Bi vam zabili 12
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 nov 2015, 15:29

zeza je napisao/la:Pozzzdrav pitari!
Samo da vam kazem nesto.Citam da vas vecina podcjenjuje Slobodu.Oprez,ne dolazi vam Drina ili Velez vec ekipa koja je jaca od svih protiv kojih ste igrali u ovih prvih 13 kola.Ekipa koa ima najjacu sredinu terena u ligi,najboljeg golmana lige te jednog od 2 najbolja napadaca lige.Ima i najboljeg trenera u ligi.Sve to vam mora biti vodilja za veliku dozu opreza danas obzirom na sve sto se desava u ovih zadnjih 10tak dama u vasoj ekipi.Vjerujte Sloboda je ekipa velikih mogucnosti a to cete vidjeti danas.Nadam se fer tekmi,realnom sudjenju a nek pobijedi bolji.Ja sam siguran da Sloboda nece izgubiti danas..
Bili smo oprezni, hvala na upozorenju!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 01 nov 2015, 15:34

godrina je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
Sretno, izvucite remi.
Zapamti ime ZLATKO JELISAVAC! :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2015, 17:23

Kad sam cuo da Krsti psuju Aleksandra Makedonskog na zapadu :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 nov 2015, 19:22

Vecih divljaka od igraca dugo nisam vidio..nadam se samo da ce na proljece i nama pustiti da odigramo isto..samo je steta sto mnogi od ovih sumara tad nece igrati za sar..ali opet ni to ne umanjuje pickastu igru nasih kao i bezvoljnost **** ih zrinjskickad te neko udara nem cuvanja od kartona noge mu lomi ..a i husref se danas pos rao na mnogo toga sto je uradio..ako toliko volis sa idi trrniraj ih ko te je.e...svejedno zasluzena pobjeda, cestitke sam ovo ce imati puno repova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 nov 2015, 19:27

ultrasstyle_tz je napisao/la:Vecih divljaka od igraca dugo nisam vidio..nadam se samo da ce na proljece i nama pustiti da odigramo isto..samo je steta sto mnogi od ovih sumara tad nece igrati za sar..ali opet ni to ne umanjuje pickastu igru nasih kao i bezvoljnost **** ih zrinjskickad te neko udara nem cuvanja od kartona noge mu lomi ..a i husref se danas pos rao na mnogo toga sto je uradio..ako toliko volis sa idi trrniraj ih ko te je.e...svejedno zasluzena pobjeda, cestitke sam ovo ce imati puno repova
Vidio sam ja duplo većih divljaka.Vas na tušnju nekoliko puta kada ste bukvalno masakrirali ne samo nas nego i druge ekipe.Prema tome tu priču prosipaj negdje drugo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2015, 19:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:Vecih divljaka od igraca dugo nisam vidio..nadam se samo da ce na proljece i nama pustiti da odigramo isto..samo je steta sto mnogi od ovih sumara tad nece igrati za sar..ali opet ni to ne umanjuje pickastu igru nasih kao i bezvoljnost **** ih zrinjskickad te neko udara nem cuvanja od kartona noge mu lomi ..a i husref se danas pos rao na mnogo toga sto je uradio..ako toliko volis sa idi trrniraj ih ko te je.e...svejedno zasluzena pobjeda, cestitke sam ovo ce imati puno repova
Ponovio sam negdje ali i ovdje cu, tako smo mi izgubili 5 utakmica u ligi jer nasi nisu smjeli igrati na granici iskljucenja sto se ocito pusta u ovoj ligi, eto 5 primjera imas pa smo danas primijenili tu istu taktiku cak i slabije nego sto su je na nama primijenjivali pa smo imali 5 zutih ali kao sto ti kazes jeste zasluzena pobjeda po svemu vidjenom danas, hvala tebi jedan si od rijetkih koji se udostojio da cestitas i sretno u nastavku prvenstva, imate strasnu ekipu tako da se ne moras brinuti za europu sa nadom da cete dobiti licencu. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Luis Figo
Kontakt:

Post Postao/la Luis Figo » 01 nov 2015, 19:32

Ado76 je napisao/la:
Vidio sam ja duplo većih divljaka.Vas na tušnju nekoliko puta kada ste bukvalno masakrirali ne samo nas nego i druge ekipe.Prema tome tu priču prosipaj negdje drugo
Joguncic, Malkić, Jašarević su samo neki iz slavne mesarske generacije sa Tusnja. Po tradiciji, su uvijek imali suspenzije kad njihov tim gostuje na Kosevu ili Grbavici. Junaci, ali na domacoj livadi....

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 01 nov 2015, 19:33

Neojte samo vi pricati o ostroj igri i tome. Pa vi ste decenijama na Tusnju gajili taj pristup igre. Ovo vam je prva generacija koja igra fudbal. A nama je ovo prva utakmica da ovako odigramo, jer jednostavno nismo imali drugih opcija kada nam je falilo 80% ekipe.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 nov 2015, 19:38

Abd tek sad cemo.. Mada ne ljutim se ja na fks, svako bira nacin koji misli da ce mu donijeti pobjedu i to je uredu.. Ljutim se na nase igrace sto su pustili da ih se tuce..je.es zrinjski i cuvanje od kartona, udaraj noge lomi kad i tebe pa cemo o narednoj tekmi razmisljati kad dodje..rustema al bekica i dulju su ztenali slomit da hodat ne mogu i drugacije bi se igralo pa taman nek djeca igrajz slijeddce kolo, niko im a ne bi rekao..i normalno da je zasluzena pobjeda, ljudi ubise a oni ko pi.cke predvodjene najvecom husrefom nista ni prema sudiji ni prema igracima je.o ih naredna tekma

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 19:39

Nemoj da pretjeruješ... Zna se i na Tušnju dobiti po nogama i to poprilično, decenijama je tako... Ovo danas je bila muška utakmica, pa nas prebiše u gradskom i pobjediše tako na karambol pa se nismo toliko vadili na to neko divljanje... čuj većih divljaka nije vidio... Pa tukli su i igrači u bijelim dresovima... Odjednom ovo je gruba igra...

Tačno sam čekao kad ćete Husrefa početi prozivati, a na kraju ispade baš protiv nas to se desi... Prije nego nastavite imajte na umu da vam lik piše najsvijetlije stranice historije.

Pozdrav i želim vam da odigrate neriješeno slijedeće kolo, a s ovkavom igrom vam sve osim poraza je nedosanjan san.

Toliko o nekom nizu bez poraza bla bla...
Samo Saraj'vo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 01 nov 2015, 19:41

ultrasstyle_tz je napisao/la:Abd tek sad cemo.. Mada ne ljutim se ja na fks, svako bira nacin koji misli da ce mu donijeti pobjedu i to je uredu.. Ljutim se na nase igrace sto su pustili da ih se tuce..je.es zrinjski i cuvanje od kartona, udaraj noge lomi kad i tebe pa cemo o narednoj tekmi razmisljati kad dodje..rustema al bekica i dulju su ztenali slomit da hodat ne mogu i drugacije bi se igralo pa taman nek djeca igrajz slijeddce kolo, niko im a ne bi rekao..i normalno da je zasluzena pobjeda, ljudi ubise a oni ko pi.cke predvodjene najvecom husrefom nista ni prema sudiji ni prema igracima je.o ih naredna tekma
E ovo je preslikano od nas od prije nekoliko dana :D Isti takav pristup
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 01 nov 2015, 19:50

Dosli da se tuku pa dobili i sad kuknjava. kuknjava Nije istina da je udarala samo jedna strana. Obje su, ali jedna malo vise. :mrgreen: Isto se nama ovo desilo na derbiju **** te pa smo zamalo lincovali svoje igrace a ovi opleli samo po sudijama i onim nasim manekenima. :facepalm:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 nov 2015, 19:55

PitarBordo je napisao/la:
Nemoj da pretjeruješ... Zna se i na Tušnju dobiti po nogama i to poprilično, decenijama je tako... Ovo danas je bila muška utakmica, pa nas prebiše u gradskom i pobjediše tako na karambol pa se nismo toliko vadili na to neko divljanje... čuj većih divljaka nije vidio... Pa tukli su i igrači u bijelim dresovima... Odjednom ovo je gruba igra...

Tačno sam čekao kad ćete Husrefa početi prozivati, a na kraju ispade baš protiv nas to se desi... Prije nego nastavite imajte na umu da vam lik piše najsvijetlije stranice historije.

Pozdrav i želim vam da odigrate neriješeno slijedeće kolo, a s ovkavom igrom vam sve osim poraza je nedosanjan san.

Toliko o nekom nizu bez poraza bla bla...
Pa sa ovim pristupom tesko je ista..u ovoj ligi moras i udarat...A sto se tice hzsrefa znamo kakav je sa sudijama i na manje bitnim tekmama, na ivici iskljucenja a danas na sve ovo suti i ni jednom nije ustao.. Iz ugla igraca on je prodao svoje momke danas umjesto da ih zastiti, izvrsi pritisak on ih je prodao i tto ce sigurno da se osjeti u svlacionici

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 01 nov 2015, 20:01

Cestitke na pobjedi, samo mi je strasno zasmetao onaj 'fair-play' u 70oj min. :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BungaBum, bvsic, JavierBosnia, nedimmmm1337, Paromlinac i 26 gostiju.