pa eto dođe čovjek kojeg ne možeš na guglu naći i prvi je strijelac ekipe skupa sa nekim ko je odigrao duplo više minuta.za_zivot_cijeli je napisao/la:s obzirom na situaciju u ligi gdje mozda par igraca odskace od nistavila vjerujem da bi nam svaki brazilac koji je redovan na terminima a koji ima zelju da se oproba na livadi bio pojacenje.
samo Ordem e Progresso
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zašto je bio forsiran na poziciji špica kad nije išlo. Probati ga da igra polušpica za promjenu.salemprolic je napisao/la:Mislim da je Stokic zavrsena prica...ZaZelju je napisao/la:U kupu protiv Goška početi sa Stokićem. Dati covjeku jos jednu sansu. Malog Hasanovića ubaciti da igra defanzivnog veznog jer takav profil igrača nam je prijeko potreban. Utakmicu protiv Goška moramo iskoristiti da se proba sa nekom novom igrom, promjenom u samom pristupu jer ovako više ne ide. Još uvijek nije izgubljena sezona, sve se može stići ali mora se od nečega početi, a to je ova utakmica protiv Goška.
Culum mi je bio drag igrac, medjutim on definitivno spada u red igraca koji moze da igra u ekipi za koju trenutno I nastupa. Ako zelimo evropu, treba igrac brzine I agresivnosti. Mislim sa pomenutim igracem bi dobili onu tromost koju smo imali sa eldarom a to ozbiljan fudbal danas ne trpi I nadam s2 da edis nece htjeti takvog igraca. Znam da je tesko naci na zimu igrace Ali bolje nista nego svasta.
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
Sent from my SM-T230 using Tapatalk
-
- Kontakt:
nije on ni za gola s obzirom koliko mu se trciZaZelju je napisao/la:Zašto je bio forsiran na poziciji špica kad nije išlo. Probati ga da igra polušpica za promjenu.salemprolic je napisao/la:Mislim da je Stokic zavrsena prica...ZaZelju je napisao/la:U kupu protiv Goška početi sa Stokićem. Dati covjeku jos jednu sansu. Malog Hasanovića ubaciti da igra defanzivnog veznog jer takav profil igrača nam je prijeko potreban. Utakmicu protiv Goška moramo iskoristiti da se proba sa nekom novom igrom, promjenom u samom pristupu jer ovako više ne ide. Još uvijek nije izgubljena sezona, sve se može stići ali mora se od nečega početi, a to je ova utakmica protiv Goška.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Igrači su danas nastupali nafurani sloganom "Svi smo mi Joco Stokić"
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne htjedoh odmah poslije tekme pisati stvarno sam bio ljut i razocaran ali sada je haman jos gore eto volio bih da nisam gledao **** im sve.
AMARE VRATI SE KO GOD TI SMETA OTJERAJ GA SLOBODNO!
P.S.
Stavite Enisa malo na gol **** vas on
AMARE VRATI SE KO GOD TI SMETA OTJERAJ GA SLOBODNO!
P.S.
Stavite Enisa malo na gol **** vas on
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
U zadnje vrijeme svaku tekmu kad se izgubi par navijaca kaze nece me Zeljo vidit za dugo hehe wtf to nikad necu skontat.
Evo danas 5 ljudi ukljucujuci I Dzoleta koje je podigo sidro.
Uglavnom ljudi se odstranjuju samo tako
Iskren da budem I u onom periodu kad je bilo 500 ljudi na Grbavici ,ni tad nismo igrali ovako slabo . Kuci trpali sve na strani eh to je bilo ko da dobijes na lutriji. Sve dok se nije Osim vratio pa uzesmo Celik u Zenici 1-2 ja mislim.
Stvarno osim utakmica u Europi gdje smo igrali solidno ili dobro, ovo u ligi je katastrofa zesca. Osim pitara oni su maleni njih je laHko.
ni jedan jedini igrac nije izgledo ok da kazes on je danas odigro momacki. Vec sam prije pomenuo sredinu terena gdje gubimo tekme.
Citam danas komentare I kaze nismo pobjedili nije sablja bio na krovu da gleda sa visine
Evo danas 5 ljudi ukljucujuci I Dzoleta koje je podigo sidro.
Uglavnom ljudi se odstranjuju samo tako

Iskren da budem I u onom periodu kad je bilo 500 ljudi na Grbavici ,ni tad nismo igrali ovako slabo . Kuci trpali sve na strani eh to je bilo ko da dobijes na lutriji. Sve dok se nije Osim vratio pa uzesmo Celik u Zenici 1-2 ja mislim.
Stvarno osim utakmica u Europi gdje smo igrali solidno ili dobro, ovo u ligi je katastrofa zesca. Osim pitara oni su maleni njih je laHko.
ni jedan jedini igrac nije izgledo ok da kazes on je danas odigro momacki. Vec sam prije pomenuo sredinu terena gdje gubimo tekme.
Citam danas komentare I kaze nismo pobjedili nije sablja bio na krovu da gleda sa visine

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ima jedan na klupi takav. Mozda nije visinom kao Culum, ali je trkački kao Nyema.struja je napisao/la:![]()
![]()
i to je istina,ali legendo trubim od početka sezone da nam fali taj tip igrača ala ćulum,zola nijema eldar,danas sve ničije lopte na centru su bile njihove ,presjecanje napada njihovih ništa amir i jovan nisu fizički dorasli tome,još dodaj da fali dženis koji je ovih par utakmica sve stizaoGator je napisao/la:Nisi je uzeo samo sa Culumom. Tada si imao nešto što nemas već 2-3 sezone
Jovan i Amir bi i možda nešto mogli, ali da igraju 1 poziciju, a ne 3. Oni moraju bukvalno sve uraditi.
Mi ako mislimo ostati u ligi, nama moraju Mladenović, Kokot, Damir, Antolovic, Beganovic biti izmjena. I do njih da sjede još 3-4 kvalitetna igraca umjesto Livaje, Uzelca, Stokica i Diate. I obavezno da bude neki spic ala Adilovic ili Ahmetovic
Volio bih da znam ko su ti kvalitetni igrači koji su nudjeni, a nasi ih odbili. O kojim insajderi stalno trube.

dino mali znamjbg.....Gator je napisao/la:Ima jedan na klupi takav. Mozda nije visinom kao Culum, ali je trkački kao Nyema.struja je napisao/la:![]()
![]()
i to je istina,ali legendo trubim od početka sezone da nam fali taj tip igrača ala ćulum,zola nijema eldar,danas sve ničije lopte na centru su bile njihove ,presjecanje napada njihovih ništa amir i jovan nisu fizički dorasli tome,još dodaj da fali dženis koji je ovih par utakmica sve stizaoGator je napisao/la:Nisi je uzeo samo sa Culumom. Tada si imao nešto što nemas već 2-3 sezone
Jovan i Amir bi i možda nešto mogli, ali da igraju 1 poziciju, a ne 3. Oni moraju bukvalno sve uraditi.
Mi ako mislimo ostati u ligi, nama moraju Mladenović, Kokot, Damir, Antolovic, Beganovic biti izmjena. I do njih da sjede još 3-4 kvalitetna igraca umjesto Livaje, Uzelca, Stokica i Diate. I obavezno da bude neki spic ala Adilovic ili Ahmetovic
Volio bih da znam ko su ti kvalitetni igrači koji su nudjeni, a nasi ih odbili. O kojim insajderi stalno trube.
i mene bas zanima koji su to igraci bili nudjeni.NIko nece da kaze kao da je to sada bitno i da ce nekom da informacija nastetiti.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- milanribar
- Kontakt:
Vitez koji je do neki dan bio kanta za nabijanje. Ekipa koju smo pobjedili, sad imaju bodova kao mi?
Nek se dobro zapitaju da li su svi zajedno dostojni
da budu u Zelji!!

Ma care sve se ovo vrti iz supljeg u prazno. Eo za zimu su vec spremili ko ce igrat, ko nece , ko ide a ko dolazi, na kraju zimskog prelaznog roka cemo imati istu ekipu samo bez LSD, a umjesto njih ce jedan junior i dva indijanca iz nase lige..ZZtop10 je napisao/la:i mene bas zanima koji su to igraci bili nudjeni.NIko nece da kaze kao da je to sada bitno i da ce nekom da informacija nastetiti.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
nek nam je Bog upomoc.
I onda kada više ne bude me ovdje
-
- Kontakt:
Imamo tim sastavljen od igraca, koji; ne smiju igrat, koji nece, i koji ne znaju.
Imamo evidentno namjerno izgubljene utakmice.
Nezalaganje je bilo ocito protiv Borca, Travnika, Mladosti, Rudara, Veleza, Drine, Goska i samo lud covjek moze pomisliti i vjerovati da je tu nesto drugo osim namjere da se izgubi.
U dokaz tome idu utakmice protiv daleko kvalitetnijih protivnika gdje se igralo borbeno, organizovano, srcem i u kojima smo pokazivali odredjeni kvalitet, ekipa koja nikako u normalnim uslovima ne moze gubiti od ekipa sa dna. Pogotovo skoro svaku utakmicu.
Fuj...
Nezalaganje je bilo ocito protiv Borca, Travnika, Mladosti, Rudara, Veleza, Drine, Goska i samo lud covjek moze pomisliti i vjerovati da je tu nesto drugo osim namjere da se izgubi.
U dokaz tome idu utakmice protiv daleko kvalitetnijih protivnika gdje se igralo borbeno, organizovano, srcem i u kojima smo pokazivali odredjeni kvalitet, ekipa koja nikako u normalnim uslovima ne moze gubiti od ekipa sa dna. Pogotovo skoro svaku utakmicu.
Fuj...
Jer si jedan jedini...
-
- Kontakt:
Treba nam igrac poput Kvesica, igrac poput Stanica prije nego se povrijedio, igrac poput Culuma iz najboljih dana, igrac poput Bekrica iz najboljih dana, igrac poput Visce, Amar Osim i to bi bilo dovoljno..
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Mogli bi mi i u cvajtu na rehabilitaciju ako ponove prethodni prelazni rok.
-
- Kontakt:
HomoSapiens je napisao/la:Imamo tim sastavljen od igraca, koji; ne smiju igrat, koji nece, i koji ne znaju.
Ekipa koja je igrala evropu, sjecate se onih utakmica gubi od novopecenih prvoligasa, kandidata za ispadanje, anonimusa. Pet utakmica protiv fenjerasa skoro bet suta na go!!!!
Fuj...
Jer si jedan jedini...
Velez smo pobjedili decko... Cim prije shvatite da je ova ekipa limitirana od golmana do napadaca lakse ce vam biti i necete pisati gluposti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
razlika u odnosu između pojedinih ("jakih" i "slabih" utakmica) bode u oči. ima ovdje likova koji su zalutali u želju, ima i likova koji su zalutali u fudbal generalno...ali nije da travniku i rudaru igraju bolji i od tih.
-
- Kontakt:
Procitaj ponovo sta je napisano.bagrcavi je napisao/la:Velez smo pobjedili decko... Cim prije shvatite da je ova ekipa limitirana od golmana do napadaca lakse ce vam biti i necete pisati gluposti.
Pobijedio jesi samo kako.
Nisu bili limitirani protiv Standarda, Ferencvarosa, Sirokog, Sarajeva, Zrinjskog, nego protiv fenjerasa...
Pubertetlijo...svakom si loncu poklopac...
Jer si jedan jedini...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.