FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meni termin idealan. Propustam predavanja, ali stizem na vjezbe. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nesto sad kontam, Jesic je bio nasa produzena ruka u Bugarskoj kad smo izbacili Levski, skautirao ih za nas i gledao sa nasim ljudima utakmice. U tim utakmicama briljirao Husejinovic. Poslije toga CSKA Sofia je svim silama htjela da dovede Saida u svoje redove. U toj sezoni Jesa vodi CSKA.
Jesa ce ove zime dovoditi igrace, u Zagrebu nisu zadovoljni Saidom, a Jesa trazi desetku.

Jesa ce ove zime dovoditi igrace, u Zagrebu nisu zadovoljni Saidom, a Jesa trazi desetku.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
I ja cu moc u srijedu, al zato nisam siguran za vikend... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Cuo Jesa da su dosli skauti Galate pa da promijeni malo stil igre da ih zavara. 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
I šta bi jel se vrati Stepanov 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma sta ja znm reko da myb ima neka klauzula u ugovoru,jer je to ipak "nas" stadion i praktično ga mi i održavamo u životu,da mi ne igramo na njemu on bi bio u funkciji od Merlina do Merlina.MortemHz je napisao/la:Pa kako ce ti moc' sezonska kada gostujesBosnianKingdom je napisao/la:Protiv Olimpica predpostavljam da neće moći sezonske i da će ulaznice biti 10KM ima li nesta oko toga?isto ko sto ti ne moze ni u Mostaru naprimjer pa tako ne moze ni ovdje, 8 KM je bila prosle sezone pa ocekuj tu negdje cijenu
Sabrine mi moje!
A Said nije desetka!Shooter je napisao/la:Nesto sad kontam, Jesic je bio nasa produzena ruka u Bugarskoj kad smo izbacili Levski, skautirao ih za nas i gledao sa nasim ljudima utakmice. U tim utakmicama briljirao Husejinovic. Poslije toga CSKA Sofia je svim silama htjela da dovede Saida u svoje redove. U toj sezoni Jesa vodi CSKA.
![]()
![]()
![]()
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar said igra, ja mislio on i dalje povrijeđen
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma igrao par utakmica, i nedavno se opet povrijedio...vec 4-5 utakmica ne igra za Lokomotivu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar said igra, ja mislio on i dalje povrijeđen
Ma ništa od njega povrede su mu uništile karijeru.kinosvra je napisao/la:Ma igrao par utakmica, i nedavno se opet povrijedio...vec 4-5 utakmica ne igra za Lokomotivu.QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar said igra, ja mislio on i dalje povrijeđen
SRETAN BROJ - 1725
-
Coromandel
- Kontakt:
post sa teme fk sloboda.Pasha_car_aga je napisao/la:I ja malo prije dodjoh.
Fukare, svaka vam čast momci, pojeli ste ih danas, naklon do poda.
Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!
Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!
Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!
Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.
To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!
Vidimo se u srijedu na Tušnju, Čelik mora pasti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
samo da odgovorim ovom gradjaninu...
dragi moj gradjanine, kad pises o sarajevu i njegovim navijacima, pokazi malo postovanja ako ni zbog cega drugog onda zbog cinjenice da si normalno sjedio na zapadu i bodrio svoj klub, dok ja i moji sunavijaci mozemo samo sanjati da sjedimo na tusnju medju vama i da dajemo podrsku svom klubu.
o hibridnom klubu ne zelim trositi rijeci, neka umjesto mene govore dosadasnji uspjesi i bogata tradicija.
poceo sam ih gotiviti zbog onog navijanja kad smo osvojili titulu, a i zbog husrefa. drago mi je da sloboda klub iz bivse prve lige jugoslavije konacno postize rezultate, i ovakvi komentatori me nece omesti da mi i dalje ne budu mrski.
Nije on pogriješio previše u tome da je većina naših takva. Samo, vjerujem, griješi kad kaže da kod njih toga ima manje. Vjerovatno ih je manje jer ih prati 1.000 navijača. Pa oni ni euforiju ne znaju ispoštovati.
Porediti Sarajevo i Slobodu je zločin.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci naredno kolo igramo "kuci" sa Olimpikom- moramo dobiti jednostavno, dok cetiri ekipe koje su ispred nas igraju medjusobne utakmice naredno kolo, Radnik-Siroki i Sloboda-Zrinjski! Dakle, neke cemo dostiti a neke vjerovatno i preskociti! Nakon toga gostujemo najlosijoj ekipi lige zatim cekamo Travnik na Kosevu. Ocekujem da onda nakon toga u direktnom okrsaju sa SB na Pecari preuzmemo lidersku poziciju.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Dvojica tuzlaka danas ispred nas na zapadu,mi ih skontali i naravno nije bilo nikakvih provokacija ni problema,sami ih bilo šega gledati kako glume da se ne odaju previše...jos kad krenuse psovati Ahmetovicu 
-
Coromandel
- Kontakt:
za mene je normalno negodovati. pa ja prvi ispljujem televizor, a o raspolozenju nakon loseg rezultata zbog kojeg ispasta moja porodica da ne govorim. sarajevo i navijanje za njega nije balet niti konceptualna instalacija. sta koga briga kako mi tretiramo sebe, imaju svoju avliju pa neka se o njoj brinu. citajuci ovakve postove, a da ne znas o kojem je klubu i navijacu rijec, pomislio bih da se radi o valensiji, a ne slobodi.High je napisao/la:Nije on pogriješio previše u tome da je većina naših takva. Samo, vjerujem, griješi kad kaže da kod njih toga ima manje. Vjerovatno ih je manje jer ih prati 1.000 navijača. Pa oni ni euforiju ne znaju ispoštovati.Porediti Sarajevo i Slobodu je zločin.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Dvojica tuzlaka danas ispred nas na zapadu,mi ih skontali i naravno nije bilo nikakvih provokacija ni problema,sami ih bilo šega gledati kako glume da se ne odaju previše...jos kad krenuse psovati Ahmetovicu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Biće ujutro na youtubekoalem je napisao/la:Ima li gdje snimak?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.