FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

milanribar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 01 nov 2015, 20:54

Nije mi jasno ovo kad se pise kako kod nas igraju likovi koji su generalno zalutali u fudbal isto kao da igramo protiv Celte, Stoka, Arsenala. Danas smo igrali s ekipom ko ja ima budzet 30.000KM, koja nikad u historiji kluba nije prodala igraca vise od 20.000 maraka, i koja nikad ne igra evropu.

I opet nisi u stanju osutati 5 puta u okvir gola i za 88 minuta nisi u stanju izjednaciti, samo izjednaciti.

Prodali Bajica za milion, dobili od uefe milion, a mi nemamo hljeba, raspadamo se kao Drina Zvornik.Misaona imenica pobjediti u gostima.To je ostalo od Zelje. :puke:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 01 nov 2015, 21:02

I gore

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 nov 2015, 21:13

HomoSapiens je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Velez smo pobjedili decko... Cim prije shvatite da je ova ekipa limitirana od golmana do napadaca lakse ce vam biti i necete pisati gluposti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Procitaj ponovo sta je napisano.
Pobijedio jesi samo kako.

Nisu bili limitirani protiv Standarda, Ferencvarosa, Sirokog, Sarajeva, Zrinjskog, nego protiv fenjerasa...

Pubertetlijo...svakom si loncu poklopac...
Pises gluposti.
Bili su limitirani i u tim utakmicama, samo su se napeli kao zabe da nesto urade. Isto kao sto se ti napinjes sad sa izmisljotinama i glupostima.

DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 nov 2015, 21:15

a u ovima im se nešto ne napinje?

posao im je ako ništa drugo...

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 01 nov 2015, 21:19

Nisu nas problem limitirani igraca, nas problem je sto se izmislja topla voda gdje zadnji vezni igra desnog beka. Gdje izlazi najbolji strijelac lige a u igri ostaje zadnji vezni na desnom beku. Gdje napadac iskusan (kakav je god) nema u konkurenciji pa bar do kraja polusezone, a teret se stavlja na plece djecaka od 17 godina i od njega se ocekuje da rijesi mec!!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 01 nov 2015, 21:21

ZZtop10 je napisao/la:i mene bas zanima koji su to igraci bili nudjeni.NIko nece da kaze kao da je to sada bitno i da ce nekom da informacija nastetiti.
Državna tajna :roll:

Izgleda da im je zadatak da lažu...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 01 nov 2015, 21:24

Samo nafatati pravu 10-ku...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 nov 2015, 21:29

milanribar je napisao/la:Nisu nas problem limitirani igraca, nas problem je sto se izmislja topla voda gdje zadnji vezni igra desnog beka. Gdje izlazi najbolji strijelac lige a u igri ostaje zadnji vezni na desnom beku. Gdje napadac iskusan (kakav je god) nema u konkurenciji pa bar do kraja polusezone, a teret se stavlja na plece djecaka od 17 godina i od njega se ocekuje da rijesi mec!!
Isto je uradjeno i protiv Celika i demontirali smo ih a Celik je dobro jaca ekipa od Rudara.. Sa slicnim sastavom ni pitarima nismo dali ni najmanju sansu.. Niko me ne moze ubijediti da ne mozemo odigrati protiv fenjerasa utakmicu kako treba dok protiv boljih ekipa odigramo dobro.. Igraci iz nekog razloga biraju utakmice u kojima ce zapinjati dok ove ostale igraju preko neke stvari..
BUDI ŽELJO !!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 nov 2015, 21:32

Dzole objasnio, ne mogu da vjerujem da su diletantni Odu otjerali, razlog se još uvijek ne zna.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 01 nov 2015, 21:35

Hadzijalagic je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Nisu nas problem limitirani igraca, nas problem je sto se izmislja topla voda gdje zadnji vezni igra desnog beka. Gdje izlazi najbolji strijelac lige a u igri ostaje zadnji vezni na desnom beku. Gdje napadac iskusan (kakav je god) nema u konkurenciji pa bar do kraja polusezone, a teret se stavlja na plece djecaka od 17 godina i od njega se ocekuje da rijesi mec!!
Isto je uradjeno i protiv Celika i demontirali smo ih a Celik je dobro jaca ekipa od Rudara.. Sa slicnim sastavom ni pitarima nismo dali ni najmanju sansu.. Niko me ne moze ubijediti da ne mozemo odigrati protiv fenjerasa utakmicu kako treba dok protiv boljih ekipa odigramo dobro.. Igraci iz nnekog razloga biraju utakmice u kojima ce zapinjati dok ove ostale igraju preko neke stvari..
Izvini, nije isto kad vodis 2:0 pa ubacis djecaka od 17 godina, i kad gubis 1:0 i ubacis djecaka od 17 godina. A imas iskusnog napadaca koji se istina nije pokazao kako treba ali mora biti na klupi bar da se pokusa. Ovo je vise igranje s navijacima i njihovim zivcima. Ova djeca moraju imati iza sebe dobru ekipu da bi oni mogli dozirano ulaziti kao Mujagic protiv Celika kad je protivnik nokautiran.

Prave oni budale od navijaca od koji su trazili uclani se, kupi godisnju, a zauzvrat ces dobiti musanov k....

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 nov 2015, 21:44

Ne pricam o Mujagicu nego opcenito.. Danas da si imao Levandovskog na klupi ne bi ti puno znacilo kad smo bili ocajni na svim pozicijama.. Ocigledna je razlika u pristupu utakmicama protiv jacih i slabijih protivnika.. Da smo limitirani na mnogim pozicijama to stoji ali ne mozemo pricati o limitiranosti kada ne sutnes u gol protiv Krupe i slicnih..

Ovaj drugi dio se odnosi na post bagrcavog..
BUDI ŽELJO !!!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 01 nov 2015, 21:49

Ne igramo mi samo danas lose, mi igramo ovako od pocetka sezone. Nije problem u danasnjoj utakmici, problem je opcenito u svemu. Promjenio si bruku trenera na kraju stavio trenera koji nema licencu uz duzno postovanje njemu. Onda ti je klub napustilo par jakih ljudi a tu dosli Bog zna kakvi ljudi...Doveo si propale igrace drugih ekipa koje su se borile za opstanak ili su ispale. I tad kad si dovodio niko nije sra.o da ne valjaju, cak sta vise pisalo se pozitivno. Sad kao tjeraju...

Nas spas je Amar da posuta ovu bagru koju su u klubu i obitavaju odavno...a nazalost je on neke postavio..

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 01 nov 2015, 22:09

Ne znam, napisao bih i ja nesto al bit ce da samo hejteri dodju kad izgubimo. Tako da cu cekati malo jos.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 01 nov 2015, 22:11

Ako izborite evropu to ce biti ravno tituli sa ovim timom.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 25 avg 2016, 16:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 01 nov 2015, 22:11

[youtube][/youtube]

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 01 nov 2015, 22:16

...
Zadnja izmjena: club21, dana/u 12 apr 2016, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 01 nov 2015, 22:17

Od uprave koja svako malo gubi kompas i mijenja politiku kluba gdje se ne zna jasno put kojim idemo i ciljevi kojim tezimo. Preko tima koji godinama nije bio gori, cisti prosjek ove lige osim ako nisu 200% motivisani pa onda malo iskoce iz prosjeka. Pa na kraju navijaci koji su u nikad gorem stanju, bez glave i repa. Sve i svemu Zeljo kao porodicama je na jako labilnim temeljima i ne zna se koja karika gore stoji. Zato bih preporucio svim bolesnicima Zelje da pokusaju preci u simpatizere i da ih sve sto se desava ne pogadja previse. Ne vrijedi se nervirati jer ovo je tuga, jad i cemer.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 nov 2015, 22:20

joj antolovica kako uleti kod gola :facepalm: zar nije logicno da ondje rasiri noge da se ko zaba rastegne jok one ce leci
po ovom snimku mi smo i dobro prosli, hej tuge sta nam fenjerasi rade
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 01 nov 2015, 22:29

godrina je napisao/la:joj antolovica kako uleti kod gola :facepalm: zar nije logicno da ondje rasiri noge da se ko zaba rastegne jok one ce leci
pao je prije nego sto je ovaj osutao ili je toliko smotan i glup ili je nesto trece
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 01 nov 2015, 22:36

MrRiccoli je napisao/la:
godrina je napisao/la:joj antolovica kako uleti kod gola :facepalm: zar nije logicno da ondje rasiri noge da se ko zaba rastegne jok one ce leci
pao je prije nego sto je ovaj osutao ili je toliko smotan i glup ili je nesto trece
ma 3 u 1
ja se sjecam prosle sezone u sirokom da je bio ok, imao dobir odbrana za ostalo ne znam bas
kljuc sledecih par sezona Zelje je naredni prelazni rok valjda su u upravi svjesni toga
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, WeekendOffender i 26 gostiju.