Utakmica puna rekorda, ludnica. 100 poena i samo jedan FG i to FG 5 sekundi prije kraja sa 50y i donese pobijedu Saintsima.
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Kakva pobjeda Saintsa, nevjerovatna utakmica. Šteta što je neko morao izgubiti večeras i šteta što su to Giantsi bili
Utakmica puna rekorda, ludnica. 100 poena i samo jedan FG i to FG 5 sekundi prije kraja sa 50y i donese pobijedu Saintsima.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ipak uze tampa.
Kakva prestava u NO večeras, žalim što čitavu utakmicu nisam bio u stanju da pogledam.
Summa summarum, glupost Giantsa je odlučila pobjednika.
Summa summarum, glupost Giantsa je odlučila pobjednika.
rio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
da, ali samo zahvaljujući par grešaka sudija. već su suspendovani
Malo grafike

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raidersi 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Geno ispred Fitzpatrica je zlocin.
Kad se sjetim da je Geno otpustio agenta jer nije bio biran na startu prve runde ili kao prvi pick
Kad se sjetim da je Geno otpustio agenta jer nije bio biran na startu prve runde ili kao prvi pick
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fitz se povrijedio, šaka čini mi se, zato Geno igra.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo vidim tek sad, u prvom drajvu. Nije stigao niti da baci pa me to zbunilo, mislio sam da je ovaj poceorio_Ferdy88 je napisao/la:Fitz se povrijedio, šaka čini mi se, zato Geno igra.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove dvije povrede Dallasa pokazale definitivno sta je najbitnije imati u NFL zadnjih 10-15 godina kako se igra komercijalizovala 
Bez Roma i 100% Deza su postali od kandidata za titulu ispodprosjecna ekipa..
Bez Roma i 100% Deza su postali od kandidata za titulu ispodprosjecna ekipa..
Došao je sebi ali je strašan udarac primio, neočekivan. Izgledalo je jako gadno i sjebano jbt osta čovjek nepomičanLillard je napisao/la:Lockette ostao u nesvijesti jbte
Naizgle bezazleno, a na kraju je ispalo bas uzasno! Noge ne pomjera nikako :SThranduil je napisao/la:Došao je sebi ali je strašan udarac primio, neočekivan. Izgledalo je jako gadno i sjebano jbt osta čovjek nepomičanLillard je napisao/la:Lockette ostao u nesvijesti jbte
Max Allegri
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kad_kako je napisao/la:Geno Smith, is back! ... and he still sucks. Lol
Sent from my SM-T350 using Tapatalk
Jarane moj slusaj sta ti brat govori ...guzicu mi Cuttyu trebamo ljubit kad vidis ove druge ...valjda si danas i zadnje 4 utakmice vidjeo da vecina grijesi sto se tice naseg QB ...ako ikad budemo imali odbranu kao onu iz 2006 ne sumnjam da bi sa Jayom bili blizu SB ..samo nekad teeba biti objektivan, ali mi to nismo i sve se svodi da je najveci krivac QB....mislim da smo pogodili sa ovim trenerom u OC i da je sad dosta bolje nego nekad i da u narednim godinama moze biti samo bolje ..samo treba ostat zdrav u OL i popravit ovu odbranu jer je secondary katastrofa
I sto mi se svidja da je stao u odbranu RB koji je ispustio loptu i za kojeg kaze da ce biti u buducnosti odlican za nas..koliko negative ima u porazima ima i pozitive kako god ..mozda ovo gube namjerno..jer izglwdali su nekako mirno svi a dva identicna poraza se desavaju na isti nacin i prosto je nemoguce da se tako nesto desi ali et
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Maloprije iz Zagreba dosao i imam sta vidjet, granatiranje u NO, Brees mi zabio petobu na fantasiju, sreca pa sam i ja imao ljude na tom terenu u vidu Cooksa i Watsona
Prezanimljiva sedmica, upadam na zadnje dvije tekme al' mi je krivo sto sam propustio ostalo.
Samo ove povrede, previse Bell, Forte, Smith (mozda i karijera), Fitz itd pokvarile sve.
Samo ove povrede, previse Bell, Forte, Smith (mozda i karijera), Fitz itd pokvarile sve.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.