FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 01 nov 2015, 22:40

gledam snimakgola ponovo,nije mi jasno kud je enis krenuo kod ovog gola,nije mi jasno antolovićevo izlijetanje u mostaru,više mi ništa nije jasno........... :? :? :? :?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 01 nov 2015, 22:41

nadam se da je antolovic bivsi ako Bog da i da kjosevski dobije priliku jer je 100% bolji golman... uglavnom nek nam je Bog na pomoci da izborimo evropu.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 nov 2015, 22:43

struja je napisao/la:gledam snimakgola ponovo,nije mi jasno kud je enis krenuo kod ovog gola,nije mi jasno antolovićevo izlijetanje u mostaru,više mi ništa nije jasno........... :? :? :? :?
enis zaboravio koju poziciju igra
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

blue sky
Kontakt:

Post Postao/la blue sky » 01 nov 2015, 22:51

Ja se samo nadam da ljudi u upravi imaju viziju sta žele, a ne da čekaju da im neki kvazi manageri nameću i dovode igrače. Ako ne znaju neka nekog angažuju ko zna sta treba i ko treba. Jer ako budemo dozvolili da uzimamo igrače koje nam nude manageri desit ce nam se opet fijasko. Jedini igrač kojeg bi ja vratio a realan je, to je stanic, željovac, još uvijek mlad a znamo koje su njegove mogućnosti. Igrače ala culum bekric i tako te koji igraju pozicije za koju treba trka mladost i svježina zaboraviti. Znamo da rijetko koji igrač bude na sličnom nivou nakon povrataka pogotovo sto se od njih uvijek očekuje. Al hajd da ne naglabam više još 4 kola i valjda ćemo onda znati sa čim ćemo raspolagati na proljeće...

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 01 nov 2015, 23:02

I vi otvarate temu o tome ko nam je nudjen svako mjesec dana, ko je nudjen? Kojasevic, Marjanovic Lazar... ovu sezonu smo sto se tice lige sjbli, ostao je kup, pa vidjecemo

HomoSapiens
Kontakt:

Post Postao/la HomoSapiens » 01 nov 2015, 23:31

bagrcavi je napisao/la:
HomoSapiens je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Velez smo pobjedili decko... Cim prije shvatite da je ova ekipa limitirana od golmana do napadaca lakse ce vam biti i necete pisati gluposti.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Procitaj ponovo sta je napisano.
Pobijedio jesi samo kako.

Nisu bili limitirani protiv Standarda, Ferencvarosa, Sirokog, Sarajeva, Zrinjskog, nego protiv fenjerasa...

Pubertetlijo...svakom si loncu poklopac...
Pises gluposti.
Bili su limitirani i u tim utakmicama, samo su se napeli kao zabe da nesto urade. Isto kao sto se ti napinjes sad sa izmisljotinama i glupostima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Limitiran Zeljo protiv Mladosti, Rudara, Travnika, ovakvog Veleza, Krupe, poluraspalog Borca, Radnika kuci, itd...

Sada opet procitaj sve ponovo i vidi ko pise gluposti.
Jer si jedan jedini...

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 02 nov 2015, 00:16

limitirana ekipa koja na solidnu postavljenu odbranu ne može ništa

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 02 nov 2015, 00:20

Ne provaljuj se jarane, cuj dobro postavljena odbrana najgore domace ekipe u ligu uz Veleza ja mislim. Ma daj brate...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 nov 2015, 00:28

milanribar je napisao/la:Ne provaljuj se jarane, cuj dobro postavljena odbrana najgore domace ekipe u ligu uz Veleza ja mislim. Ma daj brate...
:?: :!:
Don't believe the hype.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2015, 00:41

1. Kakava djeca i akademija sta je vama ljudi dragi jel ima jos neko ko vjeruje u to....pa da pokupis sve talente ove drzave mogo bi u generaciji imat jednog igraca da iskoci, ovako ako imas dvojicu u 4 5 godina udaraj se nogom u guzi.cu. Koga ba vise uprava laze i sto raja samu sebe laze, ovo sve sto je do sad napravljaeno je bilo na foru sto bi se reklo. Vec sam piso o tom i ponovicu i sto puta ako treba. Uprava radi na sistemu SUPERMAN, skoce sa litice i nadaju se da ce ih on spasit....dvije sezone si uspio prodat muda pod bubrege vise ne moze...

2.Imali su pare nikog nisu doveli. Kakvi sadikovici i gluposti, sa tim igracima titulu nikda neces vidjeti. Eo i hadziahmetovic dr.kali ste ovdje svi na njega pisali da je ne znam za kakve domete i sta bi ? dje nesto? Bajic je bio igrac za liga petice eo u sta god ko hoce da nece dobacit dalje od turske lige...Kao sto sam vec rekao ti ako imas jednog dalentovanog igrca u 5 godina dobro je. Imali smo samo jednog od dolaska amara i to je bio Hodzic, pored njega imo si nekoliko dobrih poput svrake, bajica, stanica....ovo ostalo je smijesno nazvati talentima. TO STO JE NEKO IZ NASE SKOLE NE ZNACI DA JE DOBAR IGRAC, KAVKO SRCE KAVKE GLUPOSTI, PA EO IGRACU I JA SRCEM ZA ZELJU POGINUCU NA TERENU JEL TO ZANCI DA MENE SABLJA TREBA STAVIT?

3.Sra.lo se kad je amar otiso da nije jedan covjek tim i pricalo u fazonu ko ga je.be nek ide. E pa u posljednoj decenije nas klub jes olicen u jednom covjeku, a to je amar i sad sam ubijedjen dok se on ne vrati da mi nikad necemo nigdje mrdnut. Smijesno kakve nam se stvari desavaju.....

EDIT: Ne zamjeram Mulallicu, ali braet ne mozes doc rec da si se spremo 7 dana i nisi osuto na go ekipe koja ce 95% ispast i lige :crazy:
=\_1921_/=

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 nov 2015, 01:01

Ako Zeljo treba da zavisi od Amara neka se ugasi odmah i sad, ne vidim svrhu i smisao postojanja kluba

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2015, 01:23

perodeformero je napisao/la:Ako Zeljo treba da zavisi od Amara neka se ugasi odmah i sad, ne vidim svrhu i smisao postojanja kluba
Ne treba naravno, ali sad je trenutno tako kako jest....od 2000 do danas sve sto smo napravili on nam je donio, a bez njega je bio kolaps teski
=\_1921_/=

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 02 nov 2015, 01:25

Nema veze Amar sa ovim, Amar je (mimo trenerskih kvaliteta) imao bolju ekipu, u njegovoj eri se juniori nisu forsirali u ovom obimu. Završena priča!

Nije mi mrsko bilo, gledao sam i snimak ... Odbrana nam je loša bila, djelovala je skroz nesigurno. Kosorić dekoncentrisan skroz, mnogo puta je ispao zbog pogrešne procjene, možda i jedna od gorih njegovih tekmi. Mladenović najbolji od njih bio (defanzivno), imao i par upotrebljivih centaršuteva. Koliko god nekim bio loš, Blagojević je na ovoj utakmici bio naš najbolji igrač! Napad (Tiago, Đelmić, Kokot, D. Sadiković) skroz odsječen, udvajaju ih, nekad bude i više igrača oko njih. Zbog toga i igramo bolje protiv ofanzivnijih ekipa, ovo u Prijedoru je bio klasični bunker, pobjeda je zaslužena, nema im se šta prigovoriti, samo kažem. U napadu zavisimo od individualnih poteza, bekovi uopšte ne pomažu, centra ne prelaze. Po meni, Edisova krivica! Trebaju uigrati neke akcije, kretnje, ne možemo ovako stvoriti prilike, nema šanse! Jedino onako kao što ih je Memija nanizao 4-5, to su potezi koji se rijetko viđaju i u mnogo jačim ligama a kamoli da naši rezultati zavise od toga.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2015, 01:28

Genie je napisao/la:Nema veze Amar sa ovim, Amar je imao bolju ekipu, u njegovoj eri se juniori nisu forsirali u ovom obimu. Završena priča!

Nije mi mrsko bilo, gledao sam i snimak ... Odbrana nam je loša bila, djelovala je skroz nesigurno. Kosorić dekoncentrisan skroz, mnogo puta je ispao zbog pogrešne procjene, možda i jedna od gorih njegovih tekmi. Mladenović najbolji od njih bio (defanzivno), imao i par upotrebljivih centaršuteva. Koliko god nekim bio loš, Blagojević je na ovoj utakmici bio naš najbolji igrač! Napad (Tiago, Đelmić, Kokot, D. Sadiković) skroz odsječen, udvajaju ih, nekad bude i više igrača oko njih. Zbog toga i igramo bolje protiv ofanzivnijih ekipa, ovo u Prijedoru je bio klasični bunker, pobjeda je zaslužena, nema im se šta prigovoriti, samo kažem. U napadu zavisimo od individualnih poteza, bekovi uopšte ne pomažu, centra ne prelaze. Po meni, Edisova krivica! Trebaju uigrati neke akcije, kretnje, ne možemo ovako stvoriti prilike, nema šanse! Jedino onako kao što ih je Memija nanizao 4-5, to su potezi koji se rijetko viđaju i u mnogo jačim ligama a kamoli da naši rezultati zavise od toga.
Razlika evrope i nas: ZELJO-PLZEN....tacno vidis da ljudi imaju uigrane 4 akcije lupam sada: Ide lopta od stopera do beka ovaj ide nekih 10 metra dodaje veznom koji gleda da je grne na krilo s tim d se dva krila ukrste ako to ne moze ide improvizacija guraj e spicu ili sta ja znam....kod nas je sve izbi nabi, ili pokusaj sam kroz 10 :facepalm:

Pa nek se ne forsiraju ni sad....ako cemo stalno osvajat ko pod amarom ne mora nikad nijedan ni zaigrat. Eto stvarno sve sami talenti nam cuce u juniorima real i barca ih cekaju....
=\_1921_/=

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 nov 2015, 01:32

invincible1921 je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Ako Zeljo treba da zavisi od Amara neka se ugasi odmah i sad, ne vidim svrhu i smisao postojanja kluba
Ne treba naravno, ali sad je trenutno tako kako jest....od 2000 do danas sve sto smo napravili on nam je donio, a bez njega je bio kolaps teski
To ne govori toliko o Amaru koliko o nedostatku sistema u klubu. Treba graditi sistem, a ne svaki put prizivati Amara

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 nov 2015, 01:38

perodeformero je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
To ne govori toliko o Amaru koliko o nedostatku sistema u klubu. Treba graditi sistem, a ne svaki put prizivati Amara
:thumbup:

100%
=\_1921_/=

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 02 nov 2015, 02:36

Uzet cemo kup jer igramo dobro protiv jacih ekipa jos plus sto moramo drugacije nam u evropu nema jer 8 bodova nam bjezi trece mjesto i danas umjesto da pridjemo na 5 mi useremo sve
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 nov 2015, 05:49

Nakon par kola ja licno govorio samo kup ,liga vozdra jer sam skonto s kakvim timom baratamo.
Kup maksimalno odradit I tako u Europu . Preko lige zaboravi 100%.
Stvarno ko da biraju koje ce tekme zapet a koje ne.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 nov 2015, 08:05

teško se oteti takvom utisku. tanki na više pozicija jesmo, ali ne ovoliko.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 nov 2015, 08:13

Ma ja sam bas razocaran. Ovi ljudi nit treniraju, umjesto treninga odu pit kafu i dobiju nas. Pa ne moze jadnije. Bas sam se ponadao za tu utakmicu i sjeb.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 28 gostiju.