Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
enis zaboravio koju poziciju igrastruja je napisao/la:gledam snimakgola ponovo,nije mi jasno kud je enis krenuo kod ovog gola,nije mi jasno antolovićevo izlijetanje u mostaru,više mi ništa nije jasno...........![]()
![]()
![]()
Limitiran Zeljo protiv Mladosti, Rudara, Travnika, ovakvog Veleza, Krupe, poluraspalog Borca, Radnika kuci, itd...bagrcavi je napisao/la:Pises gluposti.HomoSapiens je napisao/la:Procitaj ponovo sta je napisano.bagrcavi je napisao/la:Velez smo pobjedili decko... Cim prije shvatite da je ova ekipa limitirana od golmana do napadaca lakse ce vam biti i necete pisati gluposti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pobijedio jesi samo kako.
Nisu bili limitirani protiv Standarda, Ferencvarosa, Sirokog, Sarajeva, Zrinjskog, nego protiv fenjerasa...
Pubertetlijo...svakom si loncu poklopac...
Bili su limitirani i u tim utakmicama, samo su se napeli kao zabe da nesto urade. Isto kao sto se ti napinjes sad sa izmisljotinama i glupostima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
milanribar je napisao/la:Ne provaljuj se jarane, cuj dobro postavljena odbrana najgore domace ekipe u ligu uz Veleza ja mislim. Ma daj brate...
Ne treba naravno, ali sad je trenutno tako kako jest....od 2000 do danas sve sto smo napravili on nam je donio, a bez njega je bio kolaps teskiperodeformero je napisao/la:Ako Zeljo treba da zavisi od Amara neka se ugasi odmah i sad, ne vidim svrhu i smisao postojanja kluba
Razlika evrope i nas: ZELJO-PLZEN....tacno vidis da ljudi imaju uigrane 4 akcije lupam sada: Ide lopta od stopera do beka ovaj ide nekih 10 metra dodaje veznom koji gleda da je grne na krilo s tim d se dva krila ukrste ako to ne moze ide improvizacija guraj e spicu ili sta ja znam....kod nas je sve izbi nabi, ili pokusaj sam kroz 10Genie je napisao/la:Nema veze Amar sa ovim, Amar je imao bolju ekipu, u njegovoj eri se juniori nisu forsirali u ovom obimu. Završena priča!
Nije mi mrsko bilo, gledao sam i snimak ... Odbrana nam je loša bila, djelovala je skroz nesigurno. Kosorić dekoncentrisan skroz, mnogo puta je ispao zbog pogrešne procjene, možda i jedna od gorih njegovih tekmi. Mladenović najbolji od njih bio (defanzivno), imao i par upotrebljivih centaršuteva. Koliko god nekim bio loš, Blagojević je na ovoj utakmici bio naš najbolji igrač! Napad (Tiago, Đelmić, Kokot, D. Sadiković) skroz odsječen, udvajaju ih, nekad bude i više igrača oko njih. Zbog toga i igramo bolje protiv ofanzivnijih ekipa, ovo u Prijedoru je bio klasični bunker, pobjeda je zaslužena, nema im se šta prigovoriti, samo kažem. U napadu zavisimo od individualnih poteza, bekovi uopšte ne pomažu, centra ne prelaze. Po meni, Edisova krivica! Trebaju uigrati neke akcije, kretnje, ne možemo ovako stvoriti prilike, nema šanse! Jedino onako kao što ih je Memija nanizao 4-5, to su potezi koji se rijetko viđaju i u mnogo jačim ligama a kamoli da naši rezultati zavise od toga.
To ne govori toliko o Amaru koliko o nedostatku sistema u klubu. Treba graditi sistem, a ne svaki put prizivati Amarainvincible1921 je napisao/la:Ne treba naravno, ali sad je trenutno tako kako jest....od 2000 do danas sve sto smo napravili on nam je donio, a bez njega je bio kolaps teskiperodeformero je napisao/la:Ako Zeljo treba da zavisi od Amara neka se ugasi odmah i sad, ne vidim svrhu i smisao postojanja kluba
perodeformero je napisao/la:To ne govori toliko o Amaru koliko o nedostatku sistema u klubu. Treba graditi sistem, a ne svaki put prizivati Amarainvincible1921 je napisao/la:Ne treba naravno, ali sad je trenutno tako kako jest....od 2000 do danas sve sto smo napravili on nam je donio, a bez njega je bio kolaps teskiperodeformero je napisao/la:Ako Zeljo treba da zavisi od Amara neka se ugasi odmah i sad, ne vidim svrhu i smisao postojanja kluba
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil i 28 gostiju.