Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Hoćemo Inter, Juve i Milan u lp, dosta je bilo brukanja!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
Ma blamaže brate, stari p*donja u njemu svojstvenom izdanju. Eto za koga oni glasaju da ih povede u budućnost... nema Italiji spasa dokle god je ovakvh i tih koji ih postavljaju na vodeće funkcije.SiamoNoi je napisao/la:Jel ovo za*ebancija na ono o tamnoputim igracima ili se opet blamira?L'Avvocato je napisao/la:FIGC President Tavecchio: "I don't have anything against Jews, but it's best to keep them under control" (via @footballitalia)
Izbori
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
svako ko mrzi chifute, moj je prijatelj!
bravo Tavecchio, on i Lotito, kakav tandem
bravo Tavecchio, on i Lotito, kakav tandem
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Al treba na tabeli biti iznad Rome, Napolija/Lazia/Fiore kuknjava , opet pises to kao da pomenuti timovi kradu nekom nesto i lood si ako mislis da bi ovaj FCI ili ACM mogli nesto vise uradit u lp od Rome. Nije mi komentar na mjestu jer su FCI i ACM osvajali takmicenje, al danas bi bili bitni isto koliko i Roma.muXmania je napisao/la:Hoćemo Inter, Juve i Milan u lp, dosta je bilo brukanja!
@muksa
Svako ima svoje, a eto popustio si za Bertolaccia. Rom vrijedi 25 isto kao i Mangala 50 i sl, al ako doktor Mehdi Benatia vrijedi 22 sa kojekakvim bonusima
embrace the chaos
Romagnoli možda trenutno ne vrijedi 25 miliona al' kroz koju sezonu sigurno hoće. Ako misliš da ste napravili neki posao njegovom prodajom, niste vjeruj mi. Hem je bolji od svakog vašeg stopera hem ste ga kroz koju godinu mogli prodati za enormnu cifru 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da je englez, vec bi dosad vrijedio najmanje 50 miliona.
Recimo da nije nista losiji od Stonesa, a mladji je godinu dana.
Jos da mali ima s kim igrati, odnosno da igra uz jednog jakog stopera i uci, gdje bi mu kraj bio. Ovako je prinudjen sam drzati odbranu i cistiti greske ostalih iako mu je samo 20 godina tako da mu se mogu progledati kroz prste odredjeni propusti, al' cinjenica je da iz utakmice iz utakmicu samo dize formu. Kroz par godina ce biti stopercina, nadam se da ce ga Milan moci znati zadrzati.
Jos da mali ima s kim igrati, odnosno da igra uz jednog jakog stopera i uci, gdje bi mu kraj bio. Ovako je prinudjen sam drzati odbranu i cistiti greske ostalih iako mu je samo 20 godina tako da mu se mogu progledati kroz prste odredjeni propusti, al' cinjenica je da iz utakmice iz utakmicu samo dize formu. Kroz par godina ce biti stopercina, nadam se da ce ga Milan moci znati zadrzati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnoli zadnje tri utakmice skoro pa bez ikakve greške odigrao.I tu Roma apsolutno nije zeznula Milan.A što se tiče Marchisia,vrijeme će pokazati.Zasad se čini da je Roma preveslala Milan,ali nije baš da dotični nije počeo dizati formu u zadnjih par nastupa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ajde da se ne lazemo, tu su nas preveslali posteno, ne postoji budala osim Milana na dunjaluku koja bi za njega dala vise od 13-14 miliona.
I da sto puta digne formu, opet je na razini prosjecnog igraca koji nikad nece moci pruziti ono sto Milanu treba.
I da je on kog klinca vrijedio, mislis da ga ne bi ostavili sebi ili poslali na posudbu jer im je valjda jasno da jednog od Radje/Pjanica nece moci zadrzati zauvijek kod sebe? Jasta radi.
A recimo, bilo je hiljadu puta boljih opcija, kao npr. Imbula za iste pare (mozda i Vasquez) ili jos bolje, jedan Allan koji je doveden za 11 miliona. Samo treba imati malo mozga.
Al' za Roma im hvala, 25 miliona u ratama, kradja.
I da je on kog klinca vrijedio, mislis da ga ne bi ostavili sebi ili poslali na posudbu jer im je valjda jasno da jednog od Radje/Pjanica nece moci zadrzati zauvijek kod sebe? Jasta radi.
A recimo, bilo je hiljadu puta boljih opcija, kao npr. Imbula za iste pare (mozda i Vasquez) ili jos bolje, jedan Allan koji je doveden za 11 miliona. Samo treba imati malo mozga.
Al' za Roma im hvala, 25 miliona u ratama, kradja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa tek 24 čovjeku k'o da je Marchisio u njegovim godinama bio bolji, znaš da talijani peak doživljaju tek pred ulazak u treću deceniju života 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Romagnoli13
- Kontakt:
O Marchisiju ću konačno mišljenje donijeti na kraju sezone.A što se tiče Romagnolija,nema se tu šta puno pisati,jer i slijep insan vidi da taj momak može izrasti u igrača svijetske klase.I apsolutno nije stoper tipa Chiellini kako su ga neki pokusali opisati.Jer apsolutno nije na vi sa loptom,i mnoge situacije riješava elegantno a ne meseraski i krkanski.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
novi markizio
A to hoce li on za 2-3 godine vaskrsnuti ili nece, mene to vala ni najmanje ne interesuje. Milanu trebaju rezultati SAD i igraci koji ce donositi razliku na terenu, dosta mi je vise ovog cekanja da neko progira dok Milan sve vise tone. Koji obicno na kraju ni ne proigraju, sto je najzalosnije.
rom, lijep mlad i dobar.
A to hoce li on za 2-3 godine vaskrsnuti ili nece, mene to vala ni najmanje ne interesuje. Milanu trebaju rezultati SAD i igraci koji ce donositi razliku na terenu, dosta mi je vise ovog cekanja da neko progira dok Milan sve vise tone. Koji obicno na kraju ni ne proigraju, sto je najzalosnije.
rom, lijep mlad i dobar.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Witsel,Vasquez+stoper i idemo po Scudetto.
I sad je pitanje da li će Siniša nastaviti sa ovom formacijom,koja očito odgovara igračima,ili će biti lud pa to mijenjati opet.
rope11 je napisao/la: A recimo, bilo je hiljadu puta boljih opcija, kao npr. Imbula za iste pare (mozda i Vasquez) ili jos bolje, jedan Allan koji je doveden za 11 miliona. Samo treba imati malo mozga.
Allan je plaćen oko 15 miliona: 12 u kešu, dvogodišnja pozajmica Duvana Zapate i prava na ugovor M. Britosa ~ cca 15 milja ojra.
Pise na transfermarktu 11,5 miliona.
Nebitno, opet je placen 5 miliona manje od markizija, a bolji je isto toliko puta od njega.
Nebitno, opet je placen 5 miliona manje od markizija, a bolji je isto toliko puta od njega.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
rope11 je napisao/la:Pise na transfermarktu 11,5 miliona.![]()
Allan signed for Napoli for 12 million Euros and choose to wear number 5 for Napoli after betting many major European sides for his signature, with Duvan Zapata going on a 2 year loan deal at Udinese with the right of redemption set after his first year at Udinese and Miguel Britos was included in the deal who would then be loaned out by Udinese to Watford who is also controlled by the Pozzo family that owns Udinese, making the total cost of Allan's acquisition about 15 Million euros.
BTW, Napoli je samo 3x u celokupnoj istoriji prebacio cifru od 15m€ za pojedinačni transfer i to za Cavanija, za Inlera i za Higuaina.
Pa polako bolan, treba zaslužiti WC igračarope11 je napisao/la:novi markizio![]()
rom, lijep mlad i dobar.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Po cemu je bolji od svakog naseg stopera.Po tome sto je zadnje 3 tekme odigrao vrhunski jelFaraonTM je napisao/la:Romagnoli možda trenutno ne vrijedi 25 miliona al' kroz koju sezonu sigurno hoće. Ako misliš da ste napravili neki posao njegovom prodajom, niste vjeruj mi. Hem je bolji od svakog vašeg stopera hem ste ga kroz koju godinu mogli prodati za enormnu cifru
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Koje si ti utakmice gledao i za koje je to golove on kriv? Pretpostavljam da pričamo o istom igraču
Il Club più titolato al mondo!