bhsport je napisao/la:lisander je napisao/la:Dzole objasnio, ne mogu da vjerujem da su diletantni Odu otjerali, razlog se još uvijek ne zna.
Kakav Oda nek su ga sutnuli, on nas je i doveo ovdje sa svojom selekcijom igraca. Doveo te da nemas klasicnu desetku, da imas igrace 'koji cuvaju posjed', pa nek ga on sad cuva na livadi. Upropastio generaciju koju je Adzem postavio na noge. Nije znao iskontrolisati situaciju nakon Ferencvarosa i imamo to sto imamo.
Odu vise ne treba ni kao vatrogasca zvati, navukao poluigraca hejbet i jos neko zali za njim. Naseg najboljeg igraca jeseni Tiaga je gusio i nije mu dao igrati.
Izvalio si toliko insinuacija i laži u nekoliko rečenica, da je to ono što ja zovem "pravo navijača da svašta kažu."
Da si išao na treninge, da si ikad razgovarao s Tiagom, s Odom ili bilo kojim drugim fudbalerom, tvoje pretpostavke, tvoje viđenje situacije bi imalo potpuno drugi oblik. Ovako, sjediš za TV-om, povremeno gledaš utakmice kluba, sigurno si tu za derbi i u Evropi, jedva čekaš da klub kazniš nedolaženjem na utakmice...
Najgore je što ljudi koji čitaju forume, zbog činjenice da ne znaju ko se krije iza usernameova, počnu sumnjati da neko ima provjerenu i istinitu informaciju.
Oda je maksimalno ispoštovao klub i nije htio da unosi nemir svojim viđenjem cjelokupne situacije. To što se nije oglasio, što nije rekao svoju verziju istine ne daje nikom za pravo da ga pljuje (poput tebe), da mu poništi sav rad, jer je čovjek donio klubu 2 miliona. On, niko drugi taktičkom postavkom ubio je Ferenca na Koševu.
Tiago na prvo mjesto stavlja Edisa koji ga je pomagao zbog neznanja jezika, ali odmah iza Edisa stavlja Odu koji mu je omogućio da igra za Želju.
O ostalim tvojim zaključcima mi nema smisla pričati. Toliko puta sam Admira sreo, popio kafa da znam da i on cijeni Odin rad.
Dajte se dozovite malo.
Senade Zaimoviću, idi iz Želje zbog svoje izjave ODMAH! Ne zanima me šta si uradio za klub u prošlosti. Svojom izjavom si lansirao očekivanja navijača u nebeske visine. Idi, bavi se Gibraltarom, bio kriv ili ne, ne zanima me...