FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svaka cast na lijepom gestu nase uprave za mec protiv slavije i besplatnom ulazu 
04.10.2009 !!
- PitarBordo
- Kontakt:
Je8eš ti lijep gest u srijedu u podne. Tad i ljudi na birou imaju obaveza.sarajlija je napisao/la:Svaka cast na lijepom gestu nase uprave za mec protiv slavije i besplatnom ulazu
Samo Saraj'vo.
Dajte ba ljudi jel fkt mislite da treba pod reflektorima igrati ovu utakmicu protiv Slavije?
Gdje je sve rjeseno u prvoj utakmici?
Da kad padne noć da se na minusu igra?
Gdje je sve rjeseno u prvoj utakmici?
Da kad padne noć da se na minusu igra?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5.500 ljudi na Koševu sinoc 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Na -5? Mora da se šališ.Bolanos je napisao/la:Sad sam gledao tvoju analizu i sad jos sigurnije kazem, ako uzmemo naredne tri utakmice u Sirokom odlucujemo o jesenjem prvaku.High je napisao/la:Postavio sam raspored četiriju ekipa, kao i naš, na prethodnim stranicama. Radnik je tu najslabiji, a ostali imaju i više nego dobar raspored. Po mojoj procjeni, na pauzu ćemo s -5 u odnosu na prvu ekipu - valjda će to biti Zrinjski. Mi ćemo biti treći.Bolanos je napisao/la:Znaci naredno kolo igramo "kuci" sa Olimpikom- moramo dobiti jednostavno, dok cetiri ekipe koje su ispred nas igraju medjusobne utakmice naredno kolo, Radnik-Siroki i Sloboda-Zrinjski! Dakle, neke cemo dostiti a neke vjerovatno i preskociti! Nakon toga gostujemo najlosijoj ekipi lige zatim cekamo Travnik na Kosevu. Ocekujem da onda nakon toga u direktnom okrsaju sa SB na Pecari preuzmemo lidersku poziciju.
U sljedećih 3 utakmice Sarajevo ima ubjeljivo najlakši raspored. Dvije utakmice kući (računajući Olimpik) i gostovanje najlošijoj ekipi u ligi koju svi dobijaju. Olimpik je stvarno loš ove sezone i teško da mogu uzeti i bod, Travnik nema šta tražiti na Koševu, raspala Drina ne može napraviti veće probleme. I oni najpesimističniji će se složiti i upisati 9 bodova u naredne tri tekme bez obzira što manekeni često iznenade i razočaraju.
Zrinjski ima 2 teška gostovanja, Slobodi i Olimpiku, odnosno ekipi koja se bori za vrh i opstanak, više od 3 boda u ove dvije utakmice ne mogu uzeti, bod-dva najrealnije što se od njih može očekivati dok će dobiti Drinu. Računam njima 6 bodova.
Široki ima dva teška gostovanja idu Radniku i Vitezu i dočekuju Travnika gdje će dobiti.
Sloboda dočekuje Zrinjski i Čelik, idu u Prijedor.
Moguće čak da će se za ova 3 kola prednost prvog istopiti, pa će se za jesensku titulu odlučivati u 18 kolu kada se igra protiv Širokog.

Evo juniora sijaset , nego šta je s ovim golmanom zbilja jel on registrovan , majku mu nije iz Zambije nego iz Srbije valjda je to neka olakšica i jel trenira lik uopšte ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sinoć sam u SCC-u vidio Stepanova, znaći u gradu je, što bi moglo da znači povratak ili konačni rasplet 
Mosa RajvoSa
Evo Bekić i Duljević ubiše selfije po SCC sve bi ja to pred gol pa nek vježbaju šut.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Što bolan momčinu šta fino ne priupitapitarlOOk je napisao/la:Sinoć sam u SCC-u vidio Stepanova, znaći u gradu je, što bi moglo da znači povratak ili konačni rasplet
sto mu nisi reko da ako dobije raskid ugovora da ode do Dzeme i da ga dobro ubije da ne moze na noge ustati, onako za raju 
Pyro is not a crime !
Bio sam na kontra strani, već mi je ušao lift, ali fakat sam kontao da ga nešto priupitamMojGradMojKlub je napisao/la:Što bolan momčinu šta fino ne priupitapitarlOOk je napisao/la:Sinoć sam u SCC-u vidio Stepanova, znaći u gradu je, što bi moglo da znači povratak ili konačni rasplet
Mosa RajvoSa
Nisam siguran da li se išta promijenilo kod Ješića u vezi Stepanova, kojeg je on lično, uz Oštrakovića suspendovao, ali znam da Džemo jako dobro kotira kod šefa, na njega gleda kao produženu ruku u timu.THEC je napisao/la:sto mu nisi reko da ako dobije raskid ugovora da ode do Dzeme i da ga dobro ubije da ne moze na noge ustati, onako za raju
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Tužno je da je osoba kao Džemal Berberović autoritet i vođa u svlačionici i među ekipom, zaista.
To je sigurno istina, mahalac se zna ušliktati, zato što ga je u Bugarskoj trenirao, čak mu je ponudio da nakon što prestane bude u stručnom štabuReufHerco je napisao/la:Nisam siguran da li se išta promijenilo kod Ješića u vezi Stepanova, kojeg je on lično, uz Oštrakovića suspendovao, ali znam da Džemo jako dobro kotira kod šefa, na njega gleda kao produženu ruku u timu.THEC je napisao/la:sto mu nisi reko da ako dobije raskid ugovora da ode do Dzeme i da ga dobro ubije da ne moze na noge ustati, onako za raju
Mosa RajvoSa
ma svjestan sam ja odnosa kojeg imaju Jesic i Dzemo, hinja je to ba, vidio kako mu je havere nabio nogom i on sad promijenio plocu, uvlaci se Jesicu ocito, glumi dobricu, a hinja najveca u ekipi, samo se nadam da ce Jesic na vrijeme ipak skontati ko je i kakav je Dzemo Berberovic
Pyro is not a crime !
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stepa kralju ne vracaj se ako si pametan. Igro si tamo gdje drugi nemogu ulaznicu da plate, tebi da diriguje cigara dzemal ili neke druge ublehe. Ti si za njih gospodin i igracina. Neka se ovi mladi uce od dzemala, velkoskog i ostalih a ne od pravog profesionalca kao sto si ti ! Nisu te zasluzili !!! Milan Stepanov !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pa sad je li tužno ili nije, vidjet ćemo, vrijeme će pokazati. Uglavnom Džemo se vodi kao neki lider, vodja i kapiten medju igračima, i Ješić u njega ima puno povjerenje. Dulja je ovu tekmu dobio kapitensku zbog dobrih igara u zadnje vrijeme i vjerovatnog poziva na širi spisak reprezentacije poslije baraža, ali Džemo je taj koji je kapiten u stvarnosti.
Bas bi bilo dobro da se Stepanov vrati, pa da vidimo na ciju stranu bi Jesic stao. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
bhfanatic14 je napisao/la:Stepa kralju ne vracaj se ako si pametan. Igro si tamo gdje drugi nemogu ulaznicu da plate, tebi da diriguje cigara dzemal ili neke druge ublehe. Ti si za njih gospodin i igracina. Neka se ovi mladi uce od dzemala, velkoskog i ostalih a ne od pravog profesionalca kao sto si ti ! Nisu te zasluzili !!! Milan Stepanov !
Ja mislim da se ovde nešto pita i Sarajevo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Naravno, ali presli su granice trenirat strogocu na ovim momku a klan i dalje cirkus pravio. Bas me zanima na sta ce ovo izac. Ja da sam on nebi se vratio nakon ovog sta su mu uradili. Ali nadam se za nas da se vraca stub odbrane.amypitar je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Stepa kralju ne vracaj se ako si pametan. Igro si tamo gdje drugi nemogu ulaznicu da plate, tebi da diriguje cigara dzemal ili neke druge ublehe. Ti si za njih gospodin i igracina. Neka se ovi mladi uce od dzemala, velkoskog i ostalih a ne od pravog profesionalca kao sto si ti ! Nisu te zasluzili !!! Milan Stepanov !
Ja mislim da se ovde nešto pita i Sarajevo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.