Izvukao sam se u zadnjem trenutkuTaRgEt_ je napisao/la:Kobe i Farid na trade-u pa izvolite da se dogovorimo .
Slatina brate cestitam na pobjedi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Izvukao sam se u zadnjem trenutkuTaRgEt_ je napisao/la:Kobe i Farid na trade-u pa izvolite da se dogovorimo .
Slatina brate cestitam na pobjedi
Slatinash_7 je napisao/la:Izvukao sam se u zadnjem trenutkuTaRgEt_ je napisao/la:Kobe i Farid na trade-u pa izvolite da se dogovorimo .
Slatina brate cestitam na pobjediHarden me zeznuo,ubio mi FG% i 3PM,mislim da bi te makar na ovom drugom uzeo da je bio na nivou..Inace sve ostale kategorije ocekivano..
jaoo, zamalodino-92 je napisao/la:Sa 8-1 vodstva sam pao na 5-4. Nije da nisam očekivao jer je bilo dosta izjednacenih kategorija, a sinoć mi samo trojica igrala. 3 asistencije prednost na kraju su odlučile
dino-92 je napisao/la:Tako si sam napisao u prvom postu ove teme![]()
Zanimljiva nema sta, ali mi se ne daje bas Vucevic. Moze Jefferson ?TaRgEt_ je napisao/la:ZZ TOP imas zanimljivu ponudu za trade
Mah ja sam fan Vucevica i treba mi da uklopim zato i dajem za njega ovakva dva igraca. Ako odlucis reci slobodno stojim na raspolaganjuZZtop10 je napisao/la:Zanimljiva nema sta, ali mi se ne daje bas Vucevic. Moze Jefferson ?TaRgEt_ je napisao/la:ZZ TOP imas zanimljivu ponudu za trade
Prihvaceno.Teska odluka..TaRgEt_ je napisao/la:Pojacana je ponuda ZZ top
ZZtop10 je napisao/la:Prihvaceno.Teska odluka..TaRgEt_ je napisao/la:Pojacana je ponuda ZZ top
Sa skokovima bi trebao opet biti ok i bez Vucevica.Samo se nadam da ce Kobe biti onaj stariTaRgEt_ je napisao/la:ZZtop10 je napisao/la:Prihvaceno.Teska odluka..TaRgEt_ je napisao/la:Pojacana je ponuda ZZ top
Znam da je bila teska odluka, ali smatram da smo obojica dobro prosli, ja sretan a i ti jos sretniji![]()
Komesare ti si na redu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.