Bio sam na sredini zapada iznad loža onaj dio... u tom dijelu oko mene ne postoji navijač Sarajeva da nije psovao svojim igračima, a tek Bekićima, mamu tuzlansku i ostale stvari da ne pričam, a kad je zabio gol, postade najbolji igrač Sarajeva ove sezone.veteran II je napisao/la:Nije ovo lijepo od tebe. Pogotovu ako si ti bio u grupi od onih 5,6 momaka na ,hajmo reć, donjem dijelu zapada. Umjesto da kažaš, svi su provalili da smo iz TZ a niko nas nije ni ružno pogledao.Pasha_car_aga je napisao/la:I ja malo prije dodjoh.
Fukare, svaka vam čast momci, pojeli ste ih danas, naklon do poda.
Zaslužen poraz, ali bolan jer je plod Pirijine greške, a ne njihove 3 100% šanse koje su imali prije gola. Mislim da nam nebi dali gola do sad da se igralo, a vala ni mi njima!
Sudija navlačio za njih, imao par grešaka, ali to smo mi znali i ranije da će tako biti. Igrači Sarajeva kao hijene nabrijabi da tuku, a ovaj im banjalučki papan to i omogućio!
Njihovi navijači na zapadu... aaaaa kakvi su to seljaci i čobani, pa to je ne vidjeno, ne postoji igrač Sarajeva da mu nisu **** sve po spisku. Hajde da to rade pojedinci, već svaki navijač posebno psuje. Kod nas se zna na zapadu imaju dva idiota i oni hraljaju i psuju, ali ove sarajlice su odron teški. Postali su hibridni klub!
Mislim da smo mi na dosta boljem putu da imamo zdrav klub, spoj ljubavi izmedju navijača i kluba i igrača.
To što Husref nije ustajao s klupe sam i ja primijetio, ali mu nemam šta zamjeriti, jer su emocije prisutne sasvim sigurno i samo lud čovjek nema emocija, siguran sam da je pravi profesionalac i da je želio danas pobjedu baš kao i svi mi!
Vidimo se u srijedu na Tušnju, Čelik mora pasti!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Kažem, ako si bio u ovoj grupici.
I samo da te pitam, šta ima ko biti provaljen, šta me ima ko gledati, jel to se ne smije doći na utakmicu i navijati za svoj klub?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk