Rumors i to sa velikim RUMORS. Planira se u toku ove reprezentativne pauze da se sjedne sa njim i pokuša ugovoriti produženje.zlatandr je napisao/la:Boga mi izgleda da je Pep produzio na jos dvije dinago. Ne znam bi li se radovao ili crnjacio zbog ovoga haha
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmiceproFCB je napisao/la:I ja sam procitao da je prvi foul!!!coelho41 je napisao/la:možda prvi žuti karton, pa nije lahm melećorionFCB je napisao/la:Da se malo otrgnemo od ove rasprave, znate li da je Lahm na utakmici protiv Frankfurta napravio svoj prvi Bundesligaški faul nakon Septembra 2014?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
irfo je napisao/la: Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmice
Meni nije jasno zasto samo na 2godine??? Iako se ne slazem sa nekim njegovim odlukama, volio bih da ostane sto duze kod nas. Ugovor od 2godine mi djeluje nekako kao da Pep kupuje samo vrijeme...
Stern des Südens
Zasto samo 15 titula, vec ima covjek 18 u klupskoj karijerimuamerc je napisao/la:irfo je napisao/la: Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmiceOvo će mu biti statistika na kraju karijere: 15 titula, 450 utakmica, 20 golova, 4 faula i naružen jednom od sudije.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
To sam iz glaveirfo je napisao/la:Zasto samo 15 titula, vec ima covjek 18 u klupskoj karijerimuamerc je napisao/la:irfo je napisao/la: Da prvi faul poslije 24 bundesligaske utakmiceOvo će mu biti statistika na kraju karijere: 15 titula, 450 utakmica, 20 golova, 4 faula i naružen jednom od sudije.
Zato što on neće. U Barsi je bio 4(5) godine a Barsa i Španija su njegov život, a da ne govorim kakav status tam ima i bi imao. Još, on sebe ne vidi kao trenera koji bi ostao 10 godina u nekom klubu.proFCB je napisao/la:Meni nije jasno zasto samo na 2godine??? Iako se ne slazem sa nekim njegovim odlukama, volio bih da ostane sto duze kod nas. Ugovor od 2godine mi djeluje nekako kao da Pep kupuje samo vrijeme...
Joooj care, ja se stvarno trudim da ne napadam ljude na forumu, al jednostavno kod tebe me skoro pa svaka vuce. Nista licno protiv tebe. Ti ko da si Martí Perarnau, pisac koji je bio rame uz rame sa Pep-om i koji je objavio njegovu knjigu.
Cuj, "zato sto onece"... Na kraju krajeva, koliko se ja sjecam Barcu je napustio nakon burn-out sindroma? Da toga nije bilo, vjerovatno bih ostao i dan danas tamo...
Cuj, "zato sto onece"... Na kraju krajeva, koliko se ja sjecam Barcu je napustio nakon burn-out sindroma? Da toga nije bilo, vjerovatno bih ostao i dan danas tamo...
Stern des Südens
Re: RE: Re: FC Bayern München
Nije na meni da se mijesam ali i u Barci je potpisivao samo jednogodisnje ugovore, i znalo se da ide, iako je ekipi islo sjajnoproFCB je napisao/la:Joooj care, ja se stvarno trudim da ne napadam ljude na forumu, al jednostavno kod tebe me skoro pa svaka vuce. Nista licno protiv tebe. Ti ko da si Martí Perarnau, pisac koji je bio rame uz rame sa Pep-om i koji je objavio njegovu knjigu.
Ignoriši me, šta da ti kažem, onda ti se neće pojalvjivati moju postovi niti ćeš ih moći čitati. Ovdje imam pravo pisati šta hoću i ako je glupo, nebitno, a ako izađem van dozvoljenog prijavite me i to je to.proFCB je napisao/la:Joooj care, ja se stvarno trudim da ne napadam ljude na forumu, al jednostavno kod tebe me skoro pa svaka vuce. Nista licno protiv tebe.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hvala Pep sto ostajes.
Sretno u nastavku tvog mandata u Bayernu, sretno u impementiranju svih tvojih novih, savremenih ideja, sretno u daljem unapredjenju svih igraca ovog kluba a sretno i u svim mecevima, da nastavis svoju dominaciju na zelenim poljima, da tvoja ekipa nastavi igrati moderan, brz i nadasve ucinkovit nogomet.
Hvala za dodatne dvije godine, bice mi cast gledati te pored terena i diviti se tvojoj predanosti, tvom zaru u vodjenju posla kojim se bavis.
Donesi nam 4. uzastopnu, rekordnu titulu u ligu, odvedi svoje ucenike na vrh Europe i zasiti gladne sa sportsport.ba foruma, gladne kojima ti nisi dovoljno kvalitetan strucnjak za Bayern, gladne koji cekaju i malu sitnicu da bi nastavili sr..i jer ponekad toliko to drze u sebi da imam osjecaj da ce eksplodirati.
Sretno jos jednom u ovoj sezoni u u naredne dvije a onda ako imas zelju nadji novu sredinu u kojoj ces posijati svoju dominaciju i sredinu koja ce se diviti tebi i tvojoj ekipi.

Sretno u nastavku tvog mandata u Bayernu, sretno u impementiranju svih tvojih novih, savremenih ideja, sretno u daljem unapredjenju svih igraca ovog kluba a sretno i u svim mecevima, da nastavis svoju dominaciju na zelenim poljima, da tvoja ekipa nastavi igrati moderan, brz i nadasve ucinkovit nogomet.
Hvala za dodatne dvije godine, bice mi cast gledati te pored terena i diviti se tvojoj predanosti, tvom zaru u vodjenju posla kojim se bavis.
Donesi nam 4. uzastopnu, rekordnu titulu u ligu, odvedi svoje ucenike na vrh Europe i zasiti gladne sa sportsport.ba foruma, gladne kojima ti nisi dovoljno kvalitetan strucnjak za Bayern, gladne koji cekaju i malu sitnicu da bi nastavili sr..i jer ponekad toliko to drze u sebi da imam osjecaj da ce eksplodirati.
Sretno jos jednom u ovoj sezoni u u naredne dvije a onda ako imas zelju nadji novu sredinu u kojoj ces posijati svoju dominaciju i sredinu koja ce se diviti tebi i tvojoj ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nakon ranije postavljene dijagnoze od strane pojedinih kako ovdje postoje ljudi koji više mrze Pepa nego što vole Bayern, sad imamo i drugu a to je da pojedini više gotive Pepa nego Bayern a to su ni manje ni više nego hećimi koji su zaslužni za onu gore pomenutu dijagnozu.
Ugovor se ne treba produživati dok ne vidimo šta može napraviti u CL,i ako ga eventualno produži ne smije imati pune ovlasti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ugovor je produzen, ceka se samo zvanicna potvrda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Njemački mediji zasad ne pišu ništa o produženju ugovora a Špancima baš i ne vjerujem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Omerbavarac je napisao/la:Ugovor je produzen, ceka se samo zvanicna potvrda.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- BavaracZenica
- Kontakt:
Omere odlican post, kakav je da je, ispratit ga sa podrskom do kraja, pa mozda nas i iznenadi Ligom Prvaka 
FC Bayern !!!!!
Omerbavarac je napisao/la:Hvala Pep sto ostajes.
- anelbavarac
- Kontakt:
Cestitke najboljem treneru, sto ostaje uz najbolji klub planete.
Za ove sto su cekali da mu vide ledja

MIA SAN PEP
Za ove sto su cekali da mu vide ledja

MIA SAN PEP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.