FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 02 nov 2015, 16:58

djulba je napisao/la:Da je mehmedagic juce izbio loptu sad bi se kleli u husrefa i taktiku i ponasanje.
Bilo je burno u autobusu u povratku,KAŽU DA JE MUSEMIĆ PROZVAO MEHMEDAGIĆA."Koji je ovo put Mehmedagiću da primamo golove tvojim greškama"rekao je Musemić.. Nadam se da će ga ohladiti na klupi.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2015, 17:01

gledam šta pišete i kontam kako vam nije jasno kakve gluposti i sranja pišete :lol:

sve pobudalilo poslije jednog poraza, dobro da ste preživjeli :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 17:03

Zasto nije prozvao Efendica (na njegovoj poziciji propuh teski),Ahmetovica (vukao se po terenu,u zadnje vrijeme treba mu 5 sansi da dadne gol,da ne spominjemo zicere sto je fulao),Zebu (dobija sve redovno,ali slicno kao i Ahmetovic,vukao se po terenu evo par tekmi,ovu polusezonu igra ko racku)..

Treba njih udarit malo po dzepu,pa bi grizli na terenu.. od igraca koji ce vuci nas tim prema golu,jedino sam prezadovoljan Ordagicem..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 02 nov 2015, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 nov 2015, 17:04

sloboda72 je napisao/la:
djulba je napisao/la:Da je mehmedagic juce izbio loptu sad bi se kleli u husrefa i taktiku i ponasanje.
Bilo je burno u autobusu u povratku,KAŽU DA JE MUSEMIĆ PROZVAO MEHMEDAGIĆA."Koji je ovo put Mehmedagiću da primamo golove tvojim greškama"rekao je Musemić.. Nadam se da će ga ohladiti na klupi.
lako je Mehmedagica napadati, sto nije napao Iverica i posebno Efendica :?: Duljevic, Bekici i kasnije Okic su nas silovali po bokovima :!: trebao je to nas dragi Husref sprijeciti u drugom poluvremenu ali nije. sta je s Veselog nije mogao probiti djecaka od 18 godina kojem je ovo druga utakmica :facepalm: ali iskljucivi krivac za poraz je Husref :!: sad sacekajmo nedjelju i nek nam je BOG na pomoci
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 nov 2015, 17:09

fukaratz je napisao/la:husref ako kiksa protiv Zrinjskog bit ce problema sigurno :!: uvijek se bahato ponasa a sinoc ko curica, vjerovatno priprema teren za eventualni povratak na Kosevo za sezonu dvije :!: hoce podrsku navijaca a nije u stanju ni da nas pozdravi na poluvremenu kad smo mu skandirali :!: igrace ostavio na cjedilu i nema ko drugi biti odgovoran osim njega :!: mozete vi pricati sta hocete ali sam je sebe syebo nek se sad cupa :salut:
"Uzalud vam trud svirači".Husić ga je doveo on ga plaća.Zato vam predlažem da odmah tražite ostavke Predsjednika Husića, Musemića i naravno Vugdalića.I onda ćemo biti rahat. Neće biti sekiracije.
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 nov 2015, 17:10

ma ko god je igrao za Sarajevo ljudi su vise zeljeli pobjedu, na svaki moguci nacin bili spremni da dodju do nje...dok nasi manekeni ko zna sta su radili i o cem razmisljali..kontali da ce protivnik sam sebe pobijedit?? obradovali se kad su vidjeli kako Valjic sudi? ono ko veli hajd sad ne moramo ni trcat, borit se nece niko rec da smo mi krivi svi ce viku na sudiju udarit..jos evo i sef suti, sjedi , nista ne govori znaci super je sve ovo

vodimo 2-0 protiv Veleza Husref kad ne razbi staklo na klupi, ubismo ljude ko Bajro mater on nezadovoljan...jucer ekipa mu drka q na terenu, on nista..nemoj mi ni narednu tekmu vise tih fejkerskih poteza onda

po meni su jedino Ivetic (grijesite kada njega krivite), Kostic i Ordagic posebno pokazali kako se bori za ovaj dres, ostali svi su krivi..ali ko preuzima zasluge kad ide dobro, nek preuzme i kad ne ide...

a ovdje neki fkt ne kontaju, jeb.o te bodovi, bodovi su najmanje bitni....treba da ih je stid ljudi koji su ih isli gledati u onolikom broju da ovako odigraju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 nov 2015, 17:12

Sto je najgore po zvanicnoj se pisalo kako su momci spremni i nabrijani, a odigrase pickasto bas :mrgreen: Kostic i Ordagic jedini pozitivci od jucer. Ma okrenuti se Čeliku i Zrinjskom, u igri smo i kasnimo samo 2 boda za vodećim :kafa:

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 02 nov 2015, 17:13

Mozete vi pricati sta god hocete al za pi.kastu igru protiv treceg tima Sarajeva iskljucivo je kriv trener.Mi lider i igramo ko zdepi najvece??Jest nas Valjic j.ebo sto je dozvolio da nas udarajju al tu je trener da reaguje.Sta je nas uradio nista!!Moje povjerenje je izgubio,za vas ne znam.Slazem se sa svima da je lider igrao ko pizda,a to jedino trener moze sprijeciti.Nsd nije i jos na kraju hvsli pitare i mase njima na istoku a fukare ignorre.Ma ko ga
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 nov 2015, 17:13

Fala Bogu Efendić ne igra protiv Zrinjskog.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 nov 2015, 17:15

sloboda72 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:husref ako kiksa protiv Zrinjskog bit ce problema sigurno :!: uvijek se bahato ponasa a sinoc ko curica, vjerovatno priprema teren za eventualni povratak na Kosevo za sezonu dvije :!: hoce podrsku navijaca a nije u stanju ni da nas pozdravi na poluvremenu kad smo mu skandirali :!: igrace ostavio na cjedilu i nema ko drugi biti odgovoran osim njega :!: mozete vi pricati sta hocete ali sam je sebe syebo nek se sad cupa :salut:
"Uzalud vam trud svirači".Husić ga je doveo on ga plaća.Zato vam predlažem da odmah tražite ostavke Predsjednika Husića, Musemića i naravno Vugdalića.I onda ćemo biti rahat. Neće biti sekiracije.
ne spajaj Azmira i Husrefa jer je Husref obicni placenik koji je tu radi plate :!: ja ti garantujem ako ga pite pozovu da ne ce nas iste sekunde napustiti kao sto je uradio dok je vodio Celik ili Olimpik :!: Azmir je nas Bog otac Husref samo obicni cinovnik u masineriji zvanoj Sloboda i dok je Azmir tu mi cemo biti u vrhu sa Husrefom ili bez njega :!:
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 nov 2015, 17:35

evo snimka utakmice
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 17:43

Vidimo se u srijedu, moraju smoci sada snage za ove naredne utakmice u sistemu sri-sub. Sada se lomi sve u vrhu. Ko izadje nakon 18 kola na vrhu automatski u 12 narednih postaje kandidat za titulu i najceci kandidat za Evropu.

Gotovo da su svi tu za Celik i Zrinjski. Hajmo ih konacno vise pobjediti..

Nesto nisam optimistican oko posjete u srijedu jer je radno ali i ostalima je. Nece niti ostali klubovi skupiti vise od Slobode navijaca. To je problem reflektora vec i ovih termina koje daje savez.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2015, 17:50

Evo repriza tekme na areni 1,pa Berberovic je u prvom poluvremenu je zasluzio zuti..jednom uleti Ahmetu,drugi put pokupi Zebu..i kazu on treba u Slobodu,ne dao Bog da ga dovedu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2015, 17:52

I da izgubi od Zrinjskog i da odigra nerijeseno protiv Celika, i da protiv Slavije i Rudara izme 4b samo, sto znaci nekih 5b u narednih 4 utakmica, Husref nece dobit otkaz, pa tamam da svi ovi sto galame ovdje i sto kukjau na Husrefa naglavacke se okrenu. Azmir je covjek od rijeci, a svi znamo da ce on uradit kako misli da je najbolje i da nikad nece dozvolit da mu tribina vodi klub, on je pravio ekipu sa Husrefom, Vugdalicem i postavio cilj da se sto prije osigurna opstanak, i da nema tog straha od ispadanja, pa ako se uradi sta vise dobro je. Husref je sam u izjavam govorio, idemo iz utakmice i utakmicu najvaznije da smo daleko od ispadanja, nemamo nekog pritiska, najvaznije sto vise bodova skupit. To sto je nekima i prije polusezone narasli apetiti, pa poraz dozivljavaju ko ne znam ti sta, pa treba da igram ne znam ti kako, koda smo minimum Dinamo, pa da igramo napadacki, i da prekucajemo mi nekog. Ja jos nisam nigdje vidio javne izjave nikog iz kluba da se evropa napada, pa cak i Ekrem Ibric je stidljivo govorio, ko eto mi radimo da licencu dobijemo, bez obzira dal izborimo ili ne izborimo evropu, tako da smanjimo apetite i budimo malo relani. Klub jos nije ni na zdrave noge stao, zivimo od Azmirovih para, a ovdje neki kukaju koda smo neki balkanski galaktikosi, cuj izgubili od Sarajeva, nismo ih napali izdominirali. Toliko smo stabilan klub, da Azmir jedno jutro se probudi i rekne ma **** ovo vise, halalim ovo do sad, bolje se na vrijeme povuci, neg jjos vise pare dzaba bacati, bio bi pod velikim pitanjem nastavak sezone, a da ne pricam o licencama i vjerovatno bi nam opet sudska policija plijenila blagajnu i namirivala dugove od ulaznica. Tako da smanjimo apetite i budimo realni, daleko smo mi od toga da se bahatimo i glumio dominaciju

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 02 nov 2015, 17:54

Evo ovih ovdje 3-4 idiota sto su se nakalatila na Husrefa jer ih ne mogu drugacije nazvati nek pogledaju na s.o.u.r.ce.ba portalu sto su ljudi snimali reakcije jesica i musemica na utakmici pa ce vidjeti sa kakvim zarom je Husref komentarisao svaku nasu gresku

http://****.ba/clanak/Fudbal/383689/Z ... a-sudijama

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 nov 2015, 18:00

daj boze da ne bude nikakvih implikacija dalje...ali eto pred nama je, vidjet cemo..3 domace tekme, realno dobiti sve tri
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2015, 18:11

Zrinja je najjebenija ekipa u PL, najbolji fudbal igraju već sezonama, ne glume nikakvu silu, nego dovode ciljana pojačanja i zato su konstanta u vrhu, mi od proljeća prošle sezone, radimo isto što radi Zrinja, znači samo ciljana pojačanja, a ne prosipanje sile kao što to radi Sarajevo, a imamo mogućnosti za to ;)

prošle sezone su nas rastavili na proste faktore na Tušnju, a to kako smo uspjeli pobjedit', to se treba prepričavat' godinama, jer se to dogodi jednom u 10 godina, ako ne i više! za razliku od Sarajeva koje igra na silu, Zrinja i Široki Brijeg imaju igru, fino igraju i zato su odlični! Zrinja je razvalio Vitez u gostima, al' su se ispromašivali i na kraju su izgubili, tako da, biti će to preteška tekma za nas

naši će morat' mnogo trčat', borit' se, to je glavni preduslov za pobjedu, jer kvalitet imaju, u to smo se svi uvjerili kao i čitava PL, a što se publike tiče, ona može biti presudan faktor, cika, vriska, pritisak, znate kako to ide ;)

PS naši igrači su patili od kurcobolje u nedjelju, svaka ekipa ima taj problem, ko misli da nema, taj živi u zabludi ;) to vam je situacija svugdje u svijetu, a ne samo u PL, ili na balkanu! Lazio je sinoć izgubio 1-3 od Milana, kurcobolja kakvu u životu nisam vidio, dakle, nemojte to uzimat' za zlo igračima, osim ako takve situacije ne postanu redovne!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2015, 18:13

fukaratz je napisao/la:ne spajaj Azmira i Husrefa jer je Husref obicni placenik koji je tu radi plate :!: ja ti garantujem ako ga pite pozovu da ne ce nas iste sekunde napustiti kao sto je uradio dok je vodio Celik ili Olimpik :!: Azmir je nas Bog otac Husref samo obicni cinovnik u masineriji zvanoj Sloboda i dok je Azmir tu mi cemo biti u vrhu sa Husrefom ili bez njega :!:
Bravo....trenera ima, jedan je Azmir.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 nov 2015, 18:37

Zasto ste toliko negativno nastrojeni prema covjeku koji nam je stvorio ekipu sa trenutno najljepsom igrom u cijeloj ligi?

Husref je veliki gospodin i ja ga potpuno razumijem. Logicno da nece izaci iz kucice i poceti skakati kao kakav mangup i nedolicno se ponasati kao gospodin Jesic kojem bih usput preporucio da posjeti stilistu te da mu skroje odijelo po mjeri a ne da sako na njemu visi kao kesa.
Husref je Sarajlija, voli Sarajevo vise nego ista i jucer se ponasao u skladu sa svojik emocijama i ja mu se divim ja tome.

Uostalom, ja prvi kao navijac Slobode ne bih sutra zelio nesto protiv nje bez obzira u kakvom polozaju bio i sta taj polozaj od mene zahtijeva.

Usput, dok sam tu na temi da Bekicima jos jednom posaljem pismo osude i da ih posaljem tamo gdje se salju svi oni koji se ponasaju suprotno bontonu.
Mamicu vam ja. :evil:

PS: e zbog ovoga Husref jucer nije galamio na sudijske odluke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 nov 2015, 18:43

Kad je Denis vodio Bratstvo i dobio nas, svi smo mu sve po spisku, jer kako je on Tuzlak, a onako se raduje, skace i dere protiv nas, kao u fazonu nek nas je pobijedio u Gracanici al sramno je sto onoliko slavi i pokazuje emocije, jer to nije uredu i tako se nnebi ni jedan drugi trener protiv svojih radovao. Eh sad Husref bude normalan protiv svojih, mi svi u glas i kukamo, neki bi ga i mijenjali, znaci dvolicni smo. Kad je nesto u vezi nas eh sto nas nas nepostuje treba ga razbit, a kad neki nas trener postuje svoje kao Husref mi bi i njeg tjerali. Znaci mi i nezaslzujemo bolje trenere od Denisa i njemu slicni.. Eto mi bas pade na pamet

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.