i da kaze sta misli o potencijalnim pojacanjima, jer il' mu je Milan Tarot nesto u rodu ili covjek zna nesto o fudbalu
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu

i da kaze sta misli o potencijalnim pojacanjima, jer il' mu je Milan Tarot nesto u rodu ili covjek zna nesto o fudbalu
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobro kaze RBA 1987. Vranja je unakazio Napredak svojim greskama! Ko je gledao snimak Vosa-Napredak i obratio paznju na njegovu "igru", zivot mu je kraci za 5 godina.
Nazalost, Vranja je tamo propao.
Nazalost, Vranja je tamo propao.
HAJ FAJV
-
borcev_navijac
- Kontakt:
pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcusubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
Hehehehehe, pa šta ti misliš onako iskreno,aaaaaaaaaaaaaasubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
Kad sam ti rekao da treniraš i da skidaš pivski stomak i da ću te negdje udomiti nisi mi vjerovao, a sada si tek skontao da se razumijem u fudbal
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
je.iga druze kasno mi iz guzice u glavu doslo
Hehehehehe, polako, nikada se nezna, samo ovaj put ću da budem pametniji....borcev_navijac je napisao/la:pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcusubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
rba1987, tajnovit si ti neki lik 
- Simpatizer
- Kontakt:
sjecate se da sam vam ja govorio za subasica, napadaca zvezde koji je presjedio proljecni dio sezone jer nije bio licenciran i koji je sada ponovo aktuelan u zvezdi. E moja upravo, moji strucnjaci
edit: kupiJo nijaz majCe
edit: kupiJo nijaz majCe
Zadnja izmjena: subzero81, dana/u 18 maj 2010, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ma jok, nego mi samo žao što se već duže vrijeme ne javlja Triger na ovu temu, on se jako dobro razumije u fudbal, ali otkako ja napisa da će Džimi da igra sa dva golmana na golu i da je zbog toga doveo petoricu golmana načisto sam ga demoralisao, sjećate se valjda one zajebancije...subzero81 je napisao/la:rba1987, tajnovit si ti neki lik
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
moras biti dobar sa mnom, znas da sam ja proglasen clanom upraveRBA 1987 je napisao/la:Hehehehehe, polako, nikada se nezna, samo ovaj put ću da budem pametniji....borcev_navijac je napisao/la:pa mislim najozbiljnije da bi RBA trebalo mailom predloziti na neku funkciju u borcusubzero81 je napisao/la:ja da sam neko i nesto u Borcu prvo pojacanje koje bi ja doveo bio bi RBA1987. da mi malo izgata sudbinu![]()
TREĆI PUT ČASTIMO !
onda im prenesi sve ovo sto mi pisemo ovde, mozda nesto i nauce
Ma i treba da jesi, članovi uprave i treba da budu oni koji vole Borac, zato se ja iskreno nadam da jesi... 
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
cuj nistenismo sabani.
Borcev_navijac ti je Marić, dosao ovdje da vam se ulizuje...RBA 1987 je napisao/la:Ma i treba da jesi, članovi uprave i treba da budu oni koji vole Borac, zato se ja iskreno nadam da jesi...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Sve uradjeno u reziji navijaca pa jel iko od vas vjeruje da mozete izbaciti Zelju iz finala pogotovo nakon utakmice u BL.Simpatizer je napisao/la:
VidE ovo! Preporucujem vam da se ne nervirate sutra.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
De živ bio popi jednu i prilezi malo, otkada se iz finala izbacuje, bem ti lika...pile87 je napisao/la:Sve uradjeno u reziji navijaca pa jel iko od vas vjeruje da mozete izbaciti Zelju iz finala pogotovo nakon utakmice u BL.Simpatizer je napisao/la:
VidE ovo! Preporucujem vam da se ne nervirate sutra.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Zamislite da ih pljusnemo na sred Grbavice.Ko ce nadoknaditi minus od majica?
Treci put castimo
Pa ove majice su kupili od Marića... on je dobavljač...tatamata je napisao/la:Zamislite da ih pljusnemo na sred Grbavice.Ko ce nadoknaditi minus od majica?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
pobrinuo se tata nijaz da se to nedesi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.