Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 18:24

A gluposti, ljudi su izborili promociju u Federalnu ligu na terenu i onda mu ovi zabranili nakon sto je ulozio silni trud i novac u Slogu trebao je jel da kaze ja sam uredu sa tim sto se radi i da dozvoli da nepravda prodje bez paznje javnosti.

Nije se on zakacio sa njima vec su oni namjerno se zakacili sa njim.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 nov 2015, 18:25

DoeTz je napisao/la:Sto nas je prodao **** jedno balavo ? Zalagao se za Slogu kao sto je i trebalo, to sto je u ovoj drzavi sve goli lopov to je druga prica al neka doci ce sve na svoje kad tad. ;)
E neka vam sada ta Sloga pomogne kao što je pomogao Azmir njoj.
SRETAN BROJ - 1725

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 nov 2015, 18:26

:damn:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 nov 2015, 18:27

Pa kad su bez ikakvog razloga zabranili ulazak Slogi u 1. ligu, očito im 'smeta' od prije. Mada se ja ne zamaram puno oko tih priča da nekome Azmir smeta.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 18:28

E pitic dabogda ti jednog dana ucinili nepravdu kao sto su Slogi eto kada tako pricas.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 nov 2015, 18:29

pinoglavi je napisao/la:Pa kad su bez ikakvog razloga zabranili ulazak Slogi u 1. ligu, očito im 'smeta' od prije. Mada se ja ne zamaram puno oko tih priča da nekome Azmir smeta.
Naravno da im smeta jer u ovoj državi ima bezbroj ljudi kojim smetaju ljudi sa parama. I Sloboda ako ne bude prvak (a vjerovatno neće) zahvalite Slogi i Azmirovom zalaganju za nju.
SRETAN BROJ - 1725

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 02 nov 2015, 18:30

pitic je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Pa kad su bez ikakvog razloga zabranili ulazak Slogi u 1. ligu, očito im 'smeta' od prije. Mada se ja ne zamaram puno oko tih priča da nekome Azmir smeta.
Naravno da im smeta jer u ovoj državi ima bezborj ljudi kojim smetaju ljudi sa parama. I Sloboda ako ne bude prvak (a vjerovatno neće) zahvalite Slogi i Azmirovom zalaganju za nju.
Jesil ti svjestan kolike gluposti pricas?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 18:34

Kao da mi ne znamo da necemo biti prvaci :D

Nema niti jednog Tuzlaka u Savezu, al zato iz ovih prdekana od gradova ih ima itekako.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 nov 2015, 18:34

Udure ja pričam gluposti, a već ste počeli prozivati sudije i sudijski savez , a i prije ste stalno prozivali NFSBiH. Prvi će te krnuti pljuvati sve redom čim zaredate par loših rezultata, a na tepeti će biti savez državni i federlani, sudije su već na tapeti kao i izvlakuše da nemate svoga čovjeka u savezu da vas pogura itd itd.
SRETAN BROJ - 1725

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2015, 18:37

Pa tome bi i vi u kraj trebali stati. Mene eto nervira sto Iljo Dominkovic hara opet Federacijom iako Sloboda nema nikakve veze sa tim. A on je bio dio tima Muniba Usanovica za period koji se po svima naziva crnim u BH fudbalu.

Duff

Post Postao/la Duff » 02 nov 2015, 18:39

Pappy,suspendirani za petnaesto ?
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 nov 2015, 18:42

tuzlak1987 je napisao/la:Pa tome bi i vi u kraj trebali stati. Mene eto nervira sto Iljo Dominkovic hara opet Federacijom iako Sloboda nema nikakve veze sa tim. A on je bio dio tima Muniba Usanovica za period koji se po svima naziva crnim u BH fudbalu.
Iljo je dobro krenuo sa uguravanjem Orašja na silu u PLBiH, ali digla se je medijska hajka od pokradenih klubova i počeli sijavati medijske izjave klubova i odmah su se smirili Iljo i ljudi mu jer su postali previše ofirni. Naša filijala Bosna V. pametna prije utakmice sa Orašjem dali obavijest za javnost da ih mogu gore pokrasti i taj je meć bio pod lupom i odmah Orašje zijani kući.
SRETAN BROJ - 1725

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2015, 19:42

pitic je napisao/la:Iljo je dobro krenuo sa uguravanjem Orašja na silu u PLBiH, ali digla se je medijska hajka od pokradenih klubova i počeli sijavati medijske izjave klubova i odmah su se smirili Iljo i ljudi mu jer su postali previše ofirni. Naša filijala Bosna V. pametna prije utakmice sa Orašjem dali obavijest za javnost da ih mogu gore pokrasti i taj je meć bio pod lupom i odmah Orašje zijani kući.
De nam reci ko je sapnuo tim kriminalcima iz tog saveza da suspenduju predsjednija Slobode na godinu dana?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2015, 20:09

pitic je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Zip je napisao/la:@skver

http://www.nfsbih.ba/bih/tekst.php?id=57
Cak imas i broj portparola, javi se njima

Sudijska pitanja 276-666
Kadija te tuži, kadija ti sudi.
Imaš od jučer klasični mitomanski sindrom. Da, država, entiteti, NFSBiH, sudijska organizacija, sud, policija, mjesne zajednice, opštine, kantoni i svi ostali su na strani FKS.

Došli ste da tučete i dobili po labrnji sasvim zasluženo.

A Zeba neka ponovno izjavljuje da će igrati pod injekcijama protiv FKS pa ćemo Džemu naložiti sljedeći put da ga još više istanbura.

Vozdra
Pravo sportski, ti si drug zalutao ovdje. Yebo sport i ovu igru ba. Jos mi dosli da tucemo. :urnebes: Sve shvatam, trudim se biti objektivan, ali ovakvi likovi bas kontaju ovu igru, fer-plej i te fazone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2015, 20:14

Pappy je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Ma gasi ****.. Zbog parole upućene savezu nama prekidaju utakmicu, zbog zastave sa ljiljanima prekida se utakmica na Koševu, zbog veličanja ratnog zločinca sudija niti reaguje niti je čestitka veća od one koju dobijaš nakon solidne bakljade na derbiju ili pak zbog skandiranja "Savez napolje !"
Bolna i zalosna cinjenica, samo pokazuje koliko smo nemocni i kakve protekcije se iz Bog zna kojeg razloga dozvoljavaju jednoj strani. :(
Dozvoljava se iz razloga što nigdje u pravilniku nema da je zabranjeno takvo skandiranje. Ključna stvar u svemu tome je što oni nisu ratni zločinci kako se svugdje može pročitati, već ratni optuženici. Kada optužnica postane presuda onda će se govoriti o ratnim zločincima, i onda će oni koji to skandiraju biti kažnjivani. Do tada svi ti koji skandiraju koriste to, a ostali se upale na to. Meni to više i postaje smiješno i sa jedne i sa druge strane, gotovo i da ne obraćam pažnju, al' pošto svake sedmice iznova ide ista priča na forumu, da je pokušam objasnit, mada znam da nema vajde. :mrgreen:

Kazna može proći samo kao politička poruka recimo, ali opet složićemo se svi, da se niti jedan klub u BiH pretjerano ne kažnjava zbog toga. A možemo u svakom kolu da vidimo mnoštvo.
Dobro, to si u pravu i zbog toga smo primorani slusati sve to, jelde? :D Cemu onda pokusaj prekida utakmice zbog zastave ljiljana koja cak nije ni ratna zastava, ili prijetnja prekida utakmice Slobode u Zvorniku zbog one navijacke "Samo Tuzla je pjesme pjevala..." i slicni slucajevi? Ne zahtjevam licno od tebe neki adekvatan odgovor, ti cak nisi ni kriv u cijeloj ovoj prici, ali samo skrecem paznju da protekcije postoje, neko i nadrlja kao zrtveno janje, ali u biti ista sranja se ponavljaju, bespotrebno.
Ako nista, treba u pravilnik uvesti kriterije koji ce kaznjavati velicanje osoba optuzenih za rat, pa ako se dokaze da nisu zlocinci onda neka se isti velicaju do mile volje. Sasvim fer i logicno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 02 nov 2015, 20:40

Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2015, 20:48

katakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?
zato što niste kandidat' za titulu

nema logike, isto kao da pjevaš: bit' će Slavija qrac šampion

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 nov 2015, 20:49

Ooo ovo je bilo veoma nisko. :hmmmm:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 nov 2015, 20:56

Chinaglia je napisao/la:
katakomba2 je napisao/la:Tuzlaci sto ne zapjevaste jucer bit ce zeljo ku.rac sampioon?

HAHAAHAHHAHA! :tokralju: :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 nov 2015, 21:06

Chinaglia je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.