FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa kakva sad odjednom povreda Stepanova, nekakva operacija prsta
Posto sam ranije operisan 16og oktobra i tri sedmice pauze treba odradit , urasto mu nokat.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Protiv Slavije treba staviti Kadusic,Nihada,Osmanovica i Nedima,ja msm da je dovoljno...
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pisalo je prije 10ak dana otprilike da ide na operaciju, urasto mu nokat. Brzo se vraća u trenažni proces.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kakva sad odjednom povreda Stepanova, nekakva operacija prsta
- jurisicduska
- Kontakt:
Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.
Sastav za slavlju (po najavama). I oni igraju sa b timom.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 nov 2015, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Slazem se, samo izbaciti Kadusica da se odmori jer zasluzio je, ubaciti Kallasija cijelu utakmicu treba mu igre.BosnianKingdom je napisao/la:Protiv Slavije treba staviti Kadusic,Nihada,Osmanovica i Nedima,ja msm da je dovoljno...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- franklampard8
- Kontakt:
Mogao se neko od akademaca na lijevog beka staviti, izgorit ce Al. Bekic (fizicki).jurisicduska je napisao/la:Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.
1946
- jurisicduska
- Kontakt:
Nije spreman za 90min zato igra (a nije povrijeđen, samo kondiciono nedovoljno pripremljen) , fizička sprema se najbolje nabija takmičarskim utakmicama. A nije igrao nešto ove sezone pa neka ga. Tek se ustalio treba mu kontinuitet. Ikande također 90.min, Okić isto. Tako da se malo povrate u rezultatski nebitnoj tekmi.franklampard8 je napisao/la:Mogao se neko od akademaca na lijevog beka staviti, izgorit ce Al. Bekic (fizicki).jurisicduska je napisao/la:Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.
jurisicduska je napisao/la:Plakalo, Kallasi, Kovačević, Marko -Tito,šah,kralj, Al. Bekic, Ikande, Heric, Hebibovic, Okic, Krste i Osmanovic.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Amer? 
Vjerovatno ga cuva za ligasku.MojGradMojKlub je napisao/la:Amer?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Burberry46
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma da upravu si za advana nisam razmišljao o tome,ali Nihad i Nedim obavezno!MCMXLVI je napisao/la:Slazem se, samo izbaciti Kadusica da se odmori jer zasluzio je, ubaciti Kallasija cijelu utakmicu treba mu igre.BosnianKingdom je napisao/la:Protiv Slavije treba staviti Kadusic,Nihada,Osmanovica i Nedima,ja msm da je dovoljno...
Sabrine mi moje!

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Stepanov ce biti veliko pojacanje za Sarajevo,odlican potez trenera. Vidi se da covjek zna sta hoce, on ce se sam uvjeriti u ljudske i igracke kvalitete svakog igraca... Stepanov je najzvucnije ime u ligi definitivno,i to bez konkurencije,i velika je stvar sto su se rijesili nesporazumi na relaciji klub-igrac.
Sad treba vidjeti kako ce se odraditi ove utakmice do kraja prvenstva,ako se do pauze bude zaostajalo za liderom 3-5 bodova,na proljece je to moguce stici,uz naravno adekvatna pojacanja(bar 4-5 kvalitetnih igraca treba dovesti)...
Sad treba vidjeti kako ce se odraditi ove utakmice do kraja prvenstva,ako se do pauze bude zaostajalo za liderom 3-5 bodova,na proljece je to moguce stici,uz naravno adekvatna pojacanja(bar 4-5 kvalitetnih igraca treba dovesti)...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvacu ti Jokera..bosnas_ je napisao/la:Stepanov ce biti veliko pojacanje za Sarajevo,odlican potez trenera. Vidi se da covjek zna sta hoce, on ce se sam uvjeriti u ljudske i igracke kvalitete svakog igraca... Stepanov je najzvucnije ime u ligi definitivno,i to bez konkurencije,i velika je stvar sto su se rijesili nesporazumi na relaciji klub-igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Zvacu ti Jokera..bosnas_ je napisao/la:Stepanov ce biti veliko pojacanje za Sarajevo,odlican potez trenera. Vidi se da covjek zna sta hoce, on ce se sam uvjeriti u ljudske i igracke kvalitete svakog igraca... Stepanov je najzvucnije ime u ligi definitivno,i to bez konkurencije,i velika je stvar sto su se rijesili nesporazumi na relaciji klub-igrac.
Kadušića bih volio vidjeti negdje u napadu. Ipak je tu igrao dok nije došao u prvi tim. Dobar je mali, igra s dovoljno drskosti i nema komplekse kao Čakal, Čomor, etc. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kadusic samo neka ovako nastavi, onakav aplauz od istoka valja zasluziti

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, kogmagie46 i 43 gosta.