Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 03 nov 2015, 00:06

Beduin je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Barca, grupna faza, jasni ciljevi Uprave kluba, Mladost i Rudar... ludilooo

A hajde, i Sloboda je bila prvak 2 kola zaredom. :mrgreen:
Sloboda je konstantna i dobra. Ja nisam čuo da je neki vaš funkcioner izjavio da vam je titula cilj. Ja mislim da je ipak to Europa a konstantno ste na tim pozicijama od kako je počelo. Tako da bi i vi to trebali prihvatiti ko maksimum pa slijedeće godine napasti oba fronta i tako krenuti. Čujem i za pojačanja na polusezoni da bi mogla biti dobra, bolje da vrebate iz prikrajka tako ste najopasniji. Tako je možda i osvojite. Prvo mjesto nosi pritisak a vi ko klub još niste na tom nivou. Redom, prvo Europa, pa trofej, pa titula. Ako se slažemo.
Zato se i salim da smo cak 2 kola bili prvaci, jer su neki forumasi toliko se nabrijali na 1. mjesto i titulu kao da smo van konkurencije. A ustvari do kraja jos toliko oscilacija ce biti kod svih nas. Ja kao navijac zeljno cekam izlet u Evropu, sto sa materijalne situacije, sto zbog ugleda kluba i licnih emocija koje gajim od malih nogu, tako da covjeka nekad uhvati ta bojazan od borbe za titulu ili Evrope, obzirom da jos nemamo izgradjen taj pobjednicki mentalitet i snagu borbe sa pritiskom, ali smo na dobrom putu da stasamo kao klub i ekipa.
To si tacno rekao, sve dok Uprava jasno ne postavi cilj titulu PL, tako ce lakse biti i igrati i lakse ce nam pasti los rezultat i pad u igri. Ali vremenom taj cilj ce se morati postaviti, ako se nastavi ulagati u Slobodu, jer valjda se fudbal i igra zbog titula i prestiza.
Ako se plasirate u Europu, mogu li se prva tri pretkola igrati na Tusnju ili bi morali igrati u Zenici ili Sarajevu?

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 03 nov 2015, 00:08

katakomba2 je napisao/la:Haj da ste vi neki konkurent za titulu pa bih svatio da nas omalovazavate ali ovako boze sacuvaj...
Realno, Sloboda je puno veci kandidat za titulu nego vi za Europu.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2015, 00:15

@Evander - ne mozemo igrati na Tusnju, treba se pristojna cifra uloziti u Tusanj, mislim da se licenca ganja i da je Bilino Polje prijavljeno kao primarni stadion. Samo jos da je doci do Evrope pa gdje puklo da puklo. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2015, 00:40

perodeformero je napisao/la:Sloboda jos za 300 godina nece osvojiti nikakav trofej, da im ga das u ruke ispo bi im od treme. Njima je sama cinjenica da se ne bore za opstanak ravna osvajanju LP
mitomanija vol.6...al kako god....prije ce Sloboda uzet trofej nego vi....vi sto ste uzeli,uzeli ste na Osime,leotare i komitete...cudi me da sad kad ovih nema,nema ni trofeja....eo ce treca godina zaredom...plus sto sve vise i vise tonete...ove godine ostajete i bez evrope i ponovo se vracate u prosjek gdje ste tavorili godinama...do nekih novih Osima :zviz: :zviz:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 nov 2015, 00:47

staragarda je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Sloboda jos za 300 godina nece osvojiti nikakav trofej, da im ga das u ruke ispo bi im od treme. Njima je sama cinjenica da se ne bore za opstanak ravna osvajanju LP
mitomanija vol.6...al kako god....prije ce Sloboda uzet trofej nego vi....vi sto ste uzeli,uzeli ste na Osime,leotare i komitete...cudi me da sad kad ovih nema,nema ni trofeja....eo ce treca godina zaredom...plus sto sve vise i vise tonete...ove godine ostajete i bez evrope i ponovo se vracate u prosjek gdje ste tavorili godinama...do nekih novih Osima :zviz: :zviz:
:lol: :lol: :lol:

koje sranje od price i ko nam kaže :rol: ...drugoligaši i vjecni davljenici sa mulja premierlige. Jednom u 20 godina iskocili u gornji vrh tabele i odmah poceli srati drugima :rol: eee tugo jesenja. A tako to inace bude kad se papak uzdigne pa umisli da može drugima soliti pamet i spuštati :facepalm:
Stvarno su ovi tuzlaci apsolutni šampioni u kompleksima, na citavom forumu

kakvo nepoštivanje najveceg i najtrofejnijeg bh kluba :shock:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 nov 2015, 00:54

Ja se samo nadam da svi Tuzlaci nisu idioti poput ovog iznad mene. Kome vi šta imate govoriti o trofejima kada je to nešto što svojim očima vidjeli niste. Najblizi ste njemu bili kada ste na Koševu imali priliku da uzivo vidite trofej napravljen od kartona na istočnoj tribini ili pak na koreografiji pitara. Još bi blize bili da vam je omogućeno da prisustvujete svečanoj dodjeli, ali eto.. Organizatori se valjda nisu smjeli usuditi da vam to omoguće vjerujući da će vas oslijepiti ili će vas udariti hercika od uzbuđenja. Ipak je to vama čudo jednako onom kada ugledate Lavdzoj kometu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

High

Post Postao/la High » 03 nov 2015, 01:04

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 nov 2015, 01:20

Let
Informisi se malo koliko je puta tvoj smijesni Klub igrao drugu ligu pa lijepi epitete drugoligasa.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2015, 01:38

Sloboda je 23 godine provela po nižim ex-yu ligama. I jednom ispala u Federalnu ligu u BiH.

Željo je igrao nekih desetak sezona igrao po nižim ligama, od toga čini mi se od 46 do 53 ili 54-te smo igrali u nižim ligama, neki klubovi su istinski željeli da nas ugase al' kurko :kafa:

Da ne skrećemo sa teme, Željo se može ugasiti na jedno 20,30 godina i opet će biti uspješniji klub od Slobode u svakom pogledu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 nov 2015, 01:38

Najtrofejniji BH klub smiješnim naziva navijač kluba od kojeg više titula prvaka ima Modriča Maxima :clap:
Pa uspjesi vašeg kluba se mogu porediti samo sa klubovima kao što je Brotnjo iz Čitluka, Branitelj iz Rodoča ili FK Napredak Donji Šepak :facepalm:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 nov 2015, 01:46

Vi se niskim nemozete mjeriti.jer ipak ste jedini BH Klub ciji su funcioneri osudjeni za namjestanje utakmica.
DVA puta.
Tako da svaki vas nazovi uspjeh,ima veliki upitnik.
Ako se tako postaje trofejan Klub,neka mi cemo ovako,pa makar nikada neosvojili nista.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2015, 01:52

Osvojeni trofeji nemaju nikakve veze sa namještanjem, dobro imaju tebi pošto si mitoman. Logično je to i razumljivo, tvoj klub nema uspjeha pa ti jedino preostaje omalovažavati uspjehe najtrofejnijeg kluba države.

Valjda tako liječiš kompleks niže vrijednosti :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 nov 2015, 02:01

Eto vidis.odma kompleks.posto cesto spominjete tu rijec,mogli bi da naucite i njeno znacenje.da si pazljivije citao prijasnji post,nebi izvalio to.
Kako nema kada baca mrlju na Klub.i iznad svakoga tkz.uspjeha,stavlja upitnik.
I bas zbog toga,zadnja recenica ti je smijesna.
Uostalom,svakom svacije.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 03 nov 2015, 02:13

solinas je napisao/la:Vi se niskim nemozete mjeriti.jer ipak ste jedini BH Klub ciji su funcioneri osudjeni za namjestanje utakmica.
DVA puta.
Ako se tako postaje trofejan Klub,neka mi cemo ovako,pa makar nikada neosvojili nista.
Zato što su pojedinci osuđeni, naš svaki uspjeh što znači titula ili neki dobar rezultat u Europi (to ti je inače riječ uspjeh, pošto vidim da ne znaš šta je to, mada razumljivo je takvo nešto) je upitan.

Takav je tvoj odgovor gdje ja i @Ajzea navodimo da je Željo najtrofejniji klub a Sloboda zapravo i nema nekog validnog trofeja. Jednostavno ne možeš da kažeš da i Sloboda ima nešto u svojoj historiji kad nema pa onda pošto ti je teško priznati da je Željo bolji klub od Slobode a kao što sam već rekao ne možeš da ih porediš po uspjesima, eh onda ti je glavni argument kako su svi Željini uspjesi upitni zbog par pojedinaca.

Ili da ti nacrtam, imaš kompleks pa ti je teško priznati da je Željo bolji klub i veći klub od Slobode pa pokušavaš da izjednačiš dva kluba tako što sistematski rušiš sve uspjehe ovog prvog. Kompleks druže nego šta ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 03 nov 2015, 08:17

Predlazem administratoru da se otvori tema Tuzla vs Sarajevo i da se svi prebacite tamo. Znam za sve sto se desavalo ali brate sjebaste svaki pdf svojim prepucavanjem. Popustite malo ima nas i iz drugih gradova i fakat nije zanimljivo na svakom mjestu slusati vas. Ima tema prepucavanje a sta god ovdje covjek otvori isti likovi ista tema. Dobro je ba sto jest jest.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 nov 2015, 09:09

Bilo bi super kad bi se raja prestala igrati ovog dječijeg klađenja u potpise avatare... nakon dva-tri kola s derbijima izmješalo se nemaš pojma ko za koga navija.
Samo Saraj'vo.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 nov 2015, 09:58

solinas je napisao/la:Vi se niskim nemozete mjeriti.jer ipak ste jedini BH Klub ciji su funcioneri osudjeni za namjestanje utakmica.
DVA puta.
Bog i batina. Mozemo sta hocemo, kako hocemo i dokle hocemo. Kad nam se digne "velikani" zaplate direktno ili indirektno. Vi, Borac, Velez
Vi nas mrzite mi vas ****.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 03 nov 2015, 16:48

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 03 nov 2015, 16:52

7 000 i dvije utakmice bez publike Rudaru

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 nov 2015, 17:03

SlevinKelevra je napisao/la:7 000 i dvije utakmice bez publike Rudaru
To je nista..Trebalo ih je kazniti sa najmanje 20 000.A sto se tice te publike-pa ionako je nemaju..
SAVEZ NAPOLJE!!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.