FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 02 nov 2015, 22:07

nevjerovatan problem je sto mi fakticki igramo napad bez bekova
to je u fudbalu samo na ovim nasim livadama moguce (teoretski, u praksi evo ne ide)... po ko zna koji put cu ponovit da je ovaj prelazni rok nesto od velikog, ogromnog , golemog znacaja za naseg Zelju:
- za ovu sezonu i borbu za trofej
-za stasanje te nase djece
-ako odemo u Evropu (preko kupa, da ne budemo doslovno samo turisti)
-za narednu sezonu, gdje cemo imat dvije i po "lakse" utakmice, opet da ne budemo turisti

ne ispunjavanjem ovoga ne zelim ni da pomislim sta bi se moglo desit pu pu pu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 02 nov 2015, 22:56

Od decembra i skupstine bice velike price . Nadam se da ce da nam bude prvi covjek Kemal Kozaric . Uz njega braca Misimovici . Za covjeka kojeg bi da nam dovodi igrace angazovao bi Mirsada Bešliju .
Brkica

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 nov 2015, 23:02

Kad smo već kod Šehića, zna li neko anegdotu kada je on tek počeo trenirati i nakon nekog vremena ga postavili na gol a mama mu vidjevši to za ruku ga odvela sa treninga rekavši da ne plaća ona da bi on na golu stajao :D
Fata je Zeljo !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 02 nov 2015, 23:04

Cisto sumnjam da ce Kozaric pristati na to, cak mislim da nema 2% sanse da on pristane. Prije svega koliko god mi pokusavali da izbacimo neke trenere toliko mi stagniramo i nemamo kvaliteta sto igracki, sto trenerski.

Nama je jedini spas npr. da dode Kozaric, da Amar bude trener.. A ovo mijenjanje trenera svaka dva mjeseca, onda postavljenje Edisa koji nema licencu samim tim moras Alihodzica koji nema pojma o zivotu drzati na klupi. Tako da kad sve kompletno sagledamo mi nemamo ni uprave, ni trenera, ni igraca, ali jedino imamo para od prodaje igraca i evrope i sve je to dzaba kad ce to neko pokrasti...

Dok ce drugi klubovi koji nisu vidjeli evropu 10 godina, a prodali igraca 20 godina boriti se za titulu i evropu.

A mi cemo sa 2 miliona se borit da ne ispadnemo pri tome cemo kao za vrijeme Hotica moliti Boga da uzmemo bod s gostovanja..
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 02 nov 2015, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 02 nov 2015, 23:11

Gator je napisao/la:Zna zapetljati, ali Jovan kad uzme loptu on je nema kome dodati. Ima iza ledja Kosorica i Bogdanovića koji je samo njemu vrate. Ima Amira koji je u istom problemu ili vratiti ili pokušati sam. Kad već nemas pomoć od sa igrača.
Odlicno zapazanje.Blagojevic pogrijesi zato sto se jedini nudi da uzme loptu,a poslije je nema kome dodati zbog OCAJNOG KRETANJA ostalih igraca koji bukvalno stoje u mjestu ili se kriju iza igraca,a onda on pokusava driblingom da napravi visak i tu nekad pogrijesi.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 nov 2015, 23:20

Jedva čekam taj prelazni rok koji će mi dosta toga reći o radu ove uprave. Bogatiji smo za dosta novca i dio se mora izdvojiti na kvalitetna pojačanja, ukoliko se to kojim slučajem ne desi, jasno će mi biti kakva je ova uprava i koliko sam griješio i koliko griješim što i dalje imaju moju podršku. Prelazni rok se mora kvalitetno odraditi, slobodno mogu reći da se moze uraditi onoliko dobro koliko je loše urađen prethodni jer bi u tom slučaju imali ne dobar već odličan prelazni rok. Ne trebaju u mom Zelji igrači poput Livaje, podnošljivo bi mi bilo kada bi on bio mozda treći izbor. Zelji trebaju igrači koji znaju igrati fudbal, koji imaju određeno iskustvo i uz koje će ovi mlađi igrači stasati i pokazati sav raskoš talenta koji imaju ili nemaju. U prošlom prelaznom roku nisu dovedeni igrači koji su u rangu kluba kao što je Zeljezničar te njegovog renoma, više su mi nekako za one klubove sa dna tabele koji su nas otresli u utakmicama ove sezone te čiji cilj nije ništa drugo do opstanak u ligi. Nama je ove godine cilj titula i eventualno drugo mjesto a ne deseto ću shvatiti kao neuspjeh, to je ono o čemu sam govorio kada mi je istu obećao Zaimović ispred uprave ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 02 nov 2015, 23:28

Nema ko dovest igraca, pa nece nam Baljak dovodit igrace...

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 nov 2015, 23:30

Kakva bolan titula, nije ovo liga od prije par godina kada je Zeljo harao jer nije ni bilo drugog normalnog kluba u drzavi. Sad ih imas cetiri sa realnim i visokim ambicijama i mogucnostima tj lovom, konkurencija je neuporediva. Ne pitamo se samo mi, ustvari slabo da se pitamo uopste, jer smo dobro usrali motku u ovih 15 kola. Cim je doslo vrijeme da ti jedna Sloboda, iz koje su puzajuci dolazili da igraju za Zelju, hladno uzima igrace jasno ti je sve

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 nov 2015, 23:35

Kao što sam rekao i na temi "Premijer liga BIH", prošle sezone uprava je najavila finansijsku stabilizaciju i borbu za Europu tako da mi očekivanja i nisu išla dalje od toga, naravno da u podsvijesti uvijek imaš ono za šta se fudbal i igra ali drugo mjesto nisam dozivio kao neuspjeh s obzirom na okolnosti koje su bile kakve jesu. Ove godine je ispred uprave obećana titula i ona ima da bude, inače cilj koji je postavljen nije ispunjen i shvatit ću ga kao neuspjeh. Mozda bi se jedino osvajanjem kupa iskupili jer hoću ponovo da vidim pehar na Grbavici, dugo smo i čekali..

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 nov 2015, 23:43

Zelji za titulu treba 5 igraca i to u prvih 11, a to sto gibraltar prica i obecava moze negdje drugo

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 02 nov 2015, 23:48

Nama je to obećano ispred uprave jer se taj, iako mi nije jasno kako i ko ga je doveo, pojavio ispred uprave i mrtav hladan najavio titulu.. Uredu, ima da je i bude. Ja bi svakako vjerovao u nju dok god je matematički i moguće da je osvojimo a i kada ne bi matematički bilo moguće da je osvojimo, danima bi računao šta bi bilo kad bi dobili ovog a prvi na tabeli izgubio od onog. Zna se kakvi su komentari svih nas bili nakon što je onaj kloc najavio titulu, svi smo bili protiv takvih najava jer smo ličili na klub na koji ne bi volio da ličimo ni 1%, ali kada je već znao obećati neka je sad i donese tamo gdje joj i mjesto kako zna i umije :)

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 03 nov 2015, 10:07

Neka je kupe, boli me ku.rac. Bez titule nemaju sta vise traziti u Zelji

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 nov 2015, 10:34

Kakav ulet Gatora :lol:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 03 nov 2015, 10:55

Ajzea je napisao/la:Kakav ulet Gatora :lol:
Klizeći s leđa, sa obje noge! :urnebes:

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 03 nov 2015, 11:00

Neki spominju titulu, nama evropa visi o koncu i treba nam min 2 igraca da budemo veliki konkurent za evropu.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 03 nov 2015, 11:00

Ne znam sta se zalite kad se na pocetku sezone pisalo da nam pojacanja ne mogu biti iz ekipa koje su ispale iz lige ili se borile za opstanak vi ste pisali kako su to solidni igracki, kako je solidno odraden prelazni rok. Pa sad ti isti nema sta da se zale nego da gledaju za to sta su rekli da je dobro, u protivnom su licemjeri.Isto tako ko je pisao da je Gredic dobar sad je vidio sta je uradio za tri godine. Rasulo opce napravio, napravio neki debilni statut, otjero pola ljudi i pobjego...sad sutite i gledajte.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 03 nov 2015, 11:03

Sve je otvoreno nista nije gotovo..Stize blue spring.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 03 nov 2015, 11:05

Samo da mi je znati ko je pisao da je prelazni rok odradjen kako treba i da mi je znati koga je to Gredic otjerao?? Bezveze izmisljas..
BUDI ŽELJO !!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 nov 2015, 11:07

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 03 nov 2015, 11:18

DooVe je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/zeljo- ... /151103040

:D :D

Maniacs Mar del Plata!
:o :o :o :o :o

Nekako me jeza uhvati kad procita, ponosan sam svaka im cast.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.