Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Niko ne spori rezultate niti ima argumenata da ih spori , Slobodu podržat do maksimuma !NYKnicks Fan je napisao/la:De bolan ljudi opustite se malo. Mi ove sezone odigrali 16 utakmica, 10 pobjeda, 4 remija i samo 2 poraza, 28 bodova, drugi na tabeli 2 boda manje od vodeceg i sta hocete? Pa prosle sezone kad se sjetim, osvojili 12 bodova na polusezoni, 3 pobjede imali, 3 remija i 9 poraza, hej 9 poraza.
![]()
Manite se te price oko Husrefa i slicno, dođite vi sutra na stadion i podrzite momke, pogotovo u nedelju protiv Zrinjskog. Još 4 kola do kraja, 3 kuci (Zrinjski, Celik i Slavija) i jedna u gostima (Rudar), ja ocekujem 12 bodova, pa cemo da vidimo sta cete onda pricati, kada budemo prvi na kraju ove godine.Zivi bili pa vidjeli.
A gol razlikaNYKnicks Fan je napisao/la:De bolan ljudi opustite se malo. Mi ove sezone odigrali 16 utakmica, 10 pobjeda, 4 remija i samo 2 poraza, 28 bodova, drugi na tabeli 2 boda manje od vodeceg i sta hocete? Pa prosle sezone kad se sjetim, osvojili 12 bodova na polusezoni, 3 pobjede imali, 3 remija i 9 poraza, hej 9 poraza.
![]()
Manite se te price oko Husrefa i slicno, dođite vi sutra na stadion i podrzite momke, pogotovo u nedelju protiv Zrinjskog. Još 4 kola do kraja, 3 kuci (Zrinjski, Celik i Slavija) i jedna u gostima (Rudar), ja ocekujem 12 bodova, pa cemo da vidimo sta cete onda pricati, kada budemo prvi na kraju ove godine.Zivi bili pa vidjeli.
Trenutno 16:8.solinas je napisao/la:A gol razlikaNYKnicks Fan je napisao/la:De bolan ljudi opustite se malo. Mi ove sezone odigrali 16 utakmica, 10 pobjeda, 4 remija i samo 2 poraza, 28 bodova, drugi na tabeli 2 boda manje od vodeceg i sta hocete? Pa prosle sezone kad se sjetim, osvojili 12 bodova na polusezoni, 3 pobjede imali, 3 remija i 9 poraza, hej 9 poraza.
![]()
Laki je malo nervozansolinas je napisao/la:Jedi **** harry
Tako i treba..al' da si se prodao,prodao si sesolinas je napisao/la:A sta cu,opklada je opklada.hahaha necemo biti picici i izbjegavat pisat.jbg
Trazi te Panini hahahaChinaglia je napisao/la:teorija zavjere:
Pirija namjerno pustio gol da ga Sloboda proda za manju cijenu
Jel to se hus smije na ove optuzbe nase.harry_90 je napisao/la:Tako i treba..al' da si se prodao,prodao si sesolinas je napisao/la:A sta cu,opklada je opklada.hahaha necemo biti picici i izbjegavat pisat.jbg![]()
Nego kako da u mene bude avatar tvoje velicine u mene sve nesto mali .. ako ko zna neka pomogne
pričaj to nekome koga zanimasolinas je napisao/la:Trazi te Panini hahaha