vjerovatno plaća onim koji prave neke rezultate i i koji su redovno na završnicama ... ostali dobiju opremu za dž. i ćao , a naši vjerovatno nisu dobijali dovoljno opreme za sve selekcije pa su se odlučili za HAAD ... kod njih nema da fali , žene šiju punom paromesprit24 je napisao/la: Izleda da od srijede odlazi, cekaj malo jel kempa placala repki sto smo nosili njihovu opremu, ili smo mi njima sto su nam dostavljali opremu??
P.S znam da u fudbalu, adidas daje nama pare sto nosimo njihovu opremu, a isto tako cisto sumnjam da ce nam HAAD dati pare da nosimo njihovu opremu
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Re: Odg: RE: Re: Rukometna reprezentacija BiH
Eto kakav brand reprezentacija postano rules je napisao/la:vjerovatno plaća onim koji prave neke rezultate i i koji su redovno na završnicama ... ostali dobiju opremu za dž. i ćao , a naši vjerovatno nisu dobijali dovoljno opreme za sve selekcije pa su se odlučili za HAAD ... kod njih nema da fali , žene šiju punom paromesprit24 je napisao/la: Izleda da od srijede odlazi, cekaj malo jel kempa placala repki sto smo nosili njihovu opremu, ili smo mi njima sto su nam dostavljali opremu??
P.S znam da u fudbalu, adidas daje nama pare sto nosimo njihovu opremu, a isto tako cisto sumnjam da ce nam HAAD dati pare da nosimo njihovu opremu
Re: Rukometna reprezentacija BiH
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kako stoje stvari sa barazom opet ono prva 4 sa eurpskog idu a do 12 tog mjesta baraz ? Tako nekako je bilo prosli put
Nakon kosarkaske reprezentacije , HAAD je potpisao ugovor i sa rukometnom repkom.
Nadam se da ce ovi napravit ludnicu sa dresovima , koje cemo napokon moci kupiti.
Znam da novi ugovor sa Kempom nije bio bas najbolji, ogranicena oprema za seniore, za mlade kategorije 1 garnitura. Cak nisu bili ni obezbjedili da navijaci mogu kupovat dresove.
Sto se utakmice tice , nek je momcima sa srecom. Slovacka nije losa ekipa , dosta je igraca iz Njemacke i njihove najbolje ekipe Tatrana.
Za Litvaniju je dovoljna opomena ona prosla utakmica.
Najvaznije je da kostur ekipe ima poprilicno dobru minutazu u svojim ekipama i da su svi zdravi.
Jedno pitanje koje nije vezano za seniorsku repku, da li je istina da se ukida juniorska reprezentacije BiH (1998 godiste) ? Pozivnice za turnir u Bugojno koji organizuje Qatar su dobile : Hrvatska , Srbija , Slovenija , Njemacka , Francuska , Koreja , Spanija ... al nasi momci ne.
Za turnir 2000 godiste , pozivnicu ce dobiti reprezentacija Zenickog kantona ?!?!
Nadam se da ce ovi napravit ludnicu sa dresovima , koje cemo napokon moci kupiti.
Znam da novi ugovor sa Kempom nije bio bas najbolji, ogranicena oprema za seniore, za mlade kategorije 1 garnitura. Cak nisu bili ni obezbjedili da navijaci mogu kupovat dresove.
Sto se utakmice tice , nek je momcima sa srecom. Slovacka nije losa ekipa , dosta je igraca iz Njemacke i njihove najbolje ekipe Tatrana.
Za Litvaniju je dovoljna opomena ona prosla utakmica.
Najvaznije je da kostur ekipe ima poprilicno dobru minutazu u svojim ekipama i da su svi zdravi.
Jedno pitanje koje nije vezano za seniorsku repku, da li je istina da se ukida juniorska reprezentacije BiH (1998 godiste) ? Pozivnice za turnir u Bugojno koji organizuje Qatar su dobile : Hrvatska , Srbija , Slovenija , Njemacka , Francuska , Koreja , Spanija ... al nasi momci ne.
Za turnir 2000 godiste , pozivnicu ce dobiti reprezentacija Zenickog kantona ?!?!
Mislim da je takogrgr je napisao/la:Kako stoje stvari sa barazom opet ono prva 4 sa eurpskog idu a do 12 tog mjesta baraz ? Tako nekako je bilo prosli put
Izuzev Danske, Francuske, Hrvatske i Španije nema selekcije na svijetu sa kojom bi mi nebi mogli ravnopravno igrati. Do Svjetskog je bilo tako, od SP-a je bilo sve gore i gore. Yebiga rukomet je takav sport danas si gore sutra si dole, teško je konstantu držati neko vrijeme. Ne bi me čudilo da proletimo rutinski kroz ove kvalifikacije a i da ne prođemo u baraž ni to me ne bi iznenadilo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sutra gubimo glat, Marka je unistio ovu repku nakon SP, na tome mu treba cestitati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa ako treba daj da odmah sutra izgubimo, bolje sad nego kasnije.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
treba dovesti novog selektora nakon ovih kvalifikacija, kako god da se zavrse. i treba konacno da se pomladi reprezentacija. vec sad su tu morali biti eres, jarak i jankovic, pa i gradjan i halilkovic. imamo dosta mladih solidnih igraca, zeljnih dokazivanja tipa: loncar, sivic, serdarevic, cavar, novljanin, djurdjevic, zivanic, hrstic, sesic, bezbradica,... treba pokusati vratiti mijatovica, ceranica i mandica, pa brate i naci kojeg novog igraca po europi (prosli selektori su znali naci ponekog solidnog igraca).
hvala markovicu na svemu, ali ponavlja se susic-saga. (naravno i susicu jedno veliko hvala na svemu pozitivnom sto je uradio).
hvala markovicu na svemu, ali ponavlja se susic-saga. (naravno i susicu jedno veliko hvala na svemu pozitivnom sto je uradio).
- FranckRibery
- Kontakt:
Karte idu odlicno, tako momak u gradu koji prodaje kaze. Ocekuju da ce biti ispunjeno do zadnjeg mjesta 
-
samosingle
- Kontakt:
sastav reprezentacije slovacke...
Golmani: Richard Štochl (Rhein-Neckar Löwen/Nem.), Teodor Paul (Balmazújvárosi KK/Maď.), Miloš Putera (SC DHfK Leipzig/Nem.)
Pivoti: Martin Slaninka (TSG Ludwigshafen-Friesenheim), Martin Mazák (Grundfos Tatabánya KC/Maď.), Andrej Petro (Tatran Prešov), Peter Dudáš (HC Sporta Hlohovec)
Krila: Martin Straňovský (HC Erlangen/Nem.), Tomáš Urban (ThSV Eisenach/Nem.), Miroslav Volentics (TuS Ferndorf/Nem.), Radoslav Antl (Tatran Prešov)
Bekovi: Csaba Szücs (TSV Hannover-Burgdorf/Nem.), Gabriel Vadkerti (Csurgói KK/Maď.), Radovan Pekár, Lukáš Urban, Dominik Krok (všetci Tatran Prešov), Ľubomír Ďuriš, Vladimír Guzy (obaja HC Sporta Hlohovec)
Osim sto igra na krilu Stranovsky moze igrati i na srednjem i odlican je u toj ulozi on je ujedno i najiskusniji i najbolji igrac Slovacke. Szucs takodje odlican igrac kao i svi ovi "Tatranovci". Madjarsku ligu ne pratim dovoljno, ali ako cemo suditi prema klubovima sigurno da su dobri i ova dva igraca koja dolaze iz madjarske lige. Imaju solidan tim nece biti lako sa njima pogotovo na gostovanju.
Golmani: Richard Štochl (Rhein-Neckar Löwen/Nem.), Teodor Paul (Balmazújvárosi KK/Maď.), Miloš Putera (SC DHfK Leipzig/Nem.)
Pivoti: Martin Slaninka (TSG Ludwigshafen-Friesenheim), Martin Mazák (Grundfos Tatabánya KC/Maď.), Andrej Petro (Tatran Prešov), Peter Dudáš (HC Sporta Hlohovec)
Krila: Martin Straňovský (HC Erlangen/Nem.), Tomáš Urban (ThSV Eisenach/Nem.), Miroslav Volentics (TuS Ferndorf/Nem.), Radoslav Antl (Tatran Prešov)
Bekovi: Csaba Szücs (TSV Hannover-Burgdorf/Nem.), Gabriel Vadkerti (Csurgói KK/Maď.), Radovan Pekár, Lukáš Urban, Dominik Krok (všetci Tatran Prešov), Ľubomír Ďuriš, Vladimír Guzy (obaja HC Sporta Hlohovec)
Osim sto igra na krilu Stranovsky moze igrati i na srednjem i odlican je u toj ulozi on je ujedno i najiskusniji i najbolji igrac Slovacke. Szucs takodje odlican igrac kao i svi ovi "Tatranovci". Madjarsku ligu ne pratim dovoljno, ali ako cemo suditi prema klubovima sigurno da su dobri i ova dva igraca koja dolaze iz madjarske lige. Imaju solidan tim nece biti lako sa njima pogotovo na gostovanju.
Yebote kvota na nas 1,22 kao da protiv Kosova igramo 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ima li prenos
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ima na BHT1
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
nisam siguran trebam li se nadat' plasmanu na SP, ili jednostavno pustit' da me pozitivno iznenade
vjerovatno ovo drugo, u tom slučaju mi novi "neuspjeh" ne bi teško pao
vjerovatno ovo drugo, u tom slučaju mi novi "neuspjeh" ne bi teško pao
U koliko je tekma momci
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
20:15h
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.