Koliko bi vas sad potpisalo 5 utakmica?

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ma i 4 ja zadovoljan , ali prvo IrskaFliX je napisao/la:Kolko cemo utakmica odigrat na ovom EP ?
Odmah, to ti je faktički četvrtfinaleFliX je napisao/la:Kolko cemo utakmica odigrat na ovom EP ?
ne baš. raspodjela po kategorijama će otprilike ovako izgledati:Elegant je napisao/la:Hocemo zato na Parku Princeva, samo opusteno.
Ove kategorije ulaznica - sto je tribina blize terenu skuplje, sto dalje (visocije) jeftinje, da li tako to ide ?
Hajmo Norveška!!Goalgetter je napisao/la:
Po imenima jesu , po igri neSlevinKelevra je napisao/la:Po meni, Madjari dosta jaci po imenima...
Definitivno niko od ove dvije ekipe nije zaslužio Euro.JohnCleese je napisao/la:Pitanje prolaska skandinavci rijesavaju vec u prvoj tekmi
Ma jesu, samo gledajuci ovih 20 min mi smo ga zasluzili direktno!! Koprcaju se MadjariCaptain4 je napisao/la:Definitivno niko od ove dvije ekipe nije zaslužio Euro.JohnCleese je napisao/la:Pitanje prolaska skandinavci rijesavaju vec u prvoj tekmi
SlevinKelevra je napisao/la:Kakvi ziceri za NorveskuPredvidjam neki krompir Madjara
QUARTERBACK je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Kakvi ziceri za NorveskuPredvidjam neki krompir Madjara
dosadna za gledat..madjari lagano prolze ove sibircemajestic24 je napisao/la:Kakva je utakmica?? Po statistici Norvezani bolji ali gube
meni baš nije dosadna... poluvrijeme mi je brzo prošlo...evybih je napisao/la:dosadna za gledat..madjari lagano prolze ove sibircemajestic24 je napisao/la:Kakva je utakmica?? Po statistici Norvezani bolji ali gube
pobjedili na -20..tamo se moze igrat samo hokejdean33 je napisao/la:meni baš nije dosadna... poluvrijeme mi je brzo prošlo...evybih je napisao/la:dosadna za gledat..madjari lagano prolze ove sibircemajestic24 je napisao/la:Kakva je utakmica?? Po statistici Norvezani bolji ali gube
ali kakvi su panjevi ovi Norvežani, ne znam kako su uspjeli pobijediti moju Hrvatsku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.