FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2015, 13:55

šta mislite da vratimo Amara Rahmanovića, momak je stvarno jedan od rijetkih kad su naša djeca u pitanju, a da nije pakaš, jer baš voli Slobodu ;) a dobar je igrač, mlad, ima potencijala! mislim, stvarno nisam od onih koji se lože na našu djecu, al' ovaj momak po meni zaslužuje pravu šansu u svom klubu, u ovakvoj Slobodi

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 nov 2015, 15:23

Sad ne godi sto se sa sezonskim ne moze uci na Kup utakmice, kao da im nije dosta da umjesto da svaku utakmica daju 10 KM, oni sa sezonskom gledaju za samo 3,33 KM. :urnebes:

Koja smo mi mraka i đubrad, Bože sačuvaj i sakloni... :facepalm:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 nov 2015, 15:40

Chinaglia je napisao/la:protiv Zrinje tekma na BHT, extra!

pošto je Derby della Capitale u 15 h :opaopa:
Stvarno buraz?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 nov 2015, 15:44

Chinaglia je napisao/la:protiv Zrinje tekma na BHT, extra!

pošto je Derby della Capitale u 15 h :opaopa:
Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 nov 2015, 16:21

[youtube][/youtube]
Video: Kada sudac meča slavi gol više od strijelca pogotka
Tottenham Hotspur je na svom White Heart Lane stadionu slavio protiv Aston Ville sa 3:1, golovima Dembelea, Allija i Kanea, sudeći po video snimku, jedino je sudac bio sretniji zbog pobjede popularnih Spursa.

Naime, kod vodećeg gola Dembelea, sudac Mike Dean je “pozdravio” pogodak fudbalera Tottenhama, kojeg je proslavio na teatralan način. Raširene ruke u zraku u neverbalnom govoru ipak znače samo jedno, zar ne?

Nije ovo Deanu prvi put da “slavi” gol tima za koji vjerovatno navija, budući da je sličan potez uradio prije nekoliko godina na derbiju između najvećih rivala sjevernog Londona Arsenala i “njegovog” Tottenhama. Spursi su poveli golom Sahe, a Dean je ponovo “reagovao”.

Slučajno? Ima "ciganluka" i u Engleskoj ali čovjek gospodski ne krije.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 03 nov 2015, 16:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2015, 16:25

DoeTz je napisao/la:Stvarno buraz?
šta stvarno
harry_90 je napisao/la:Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota :D
igra se Derby della Capitale, Roma-Lazio, to se ne propušta, da je bilo koji drugi meč Lazija, došao bih

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 03 nov 2015, 16:28

...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2015, 16:53

Eto oficijalno je ovo za sezonske da se vaze samo za sezonu. Ponesite pare sutra ko ce doci :D

ja vala cu pobjeci od obaveza do Tusnja

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 nov 2015, 16:54

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:JA RAZUMIJEM "SKVERA",ON NE MOŽE DA PREBOLI VEĆ OSVOJEN BOD.I SAM IMAM TAJ OSJEĆAJ.ALI ONO JE LINČ BIO ,UTAKMICA SEOSKOG NIVOA.NJIH SU NJIHOVI NAVIJAČI MARŠNULI KAD SU IM POŠLI PRED TRIBINU.ONI SU IZ OČAJA SKANDIRALI HUSREFU.KOGA JE MOGAO ZAŠTITIT HUSREF, MOGAO JE SAMO DOŽIVIT DA GA ŽUTI POŠALJE NA TRIBINE.NAŠI MOMCI DA SU PRIHVATILI GRUBU IGRU I UZVRATILI ISTOM MJEROM MI BI IMALI 3 CRVENA I 10 ŽUTIH KARTONA.TO JE I BIO DRUGI CILJ ,OSAKATITI NAS PROTIV ZRINJSKOG.ISTINA JE DA NA OVOM FORUMU IMA I DALJE ONIH KOJI SU PROTIV HUSIĆA-SAMO LAFO TO SAD NE IZNOSE, NEGO NA PRAVDI BOGA NAPADAJU HUSREFA JER JE HUSREF AZMIROV ČOVJEK A ONI KOJI GA NAPADAJU SU NEĆIJI PLAĆENICI.ŠTO NE PRIČAJU O LISTI" TUŽILACA" , ŠTO NE SPOMENU DA JE ONO DŽUBRE BAJRAMOVIĆ KUPIO STAN ZA PARE KOJE JE NA SUDU, TUŽIVŠI SLOBODU DOBIO OD AZMIRA.JOK. NEGO SAMO ČEKALI PRILIKU DA SE ZALIJEPE KO KRPELJ NA MUSEMIĆA.PLITKI SU KO POTOK.PROVIDNI KO PAUČINA.
Kakav bod bolan...ne mogu da prebolim tri boda protiv onih g.ovana i onog smrada od trenera...ne mogu da prebolim onakvu izjavu Husrefa i indolentnost prema navijacima kluba kojeg trenira.....ne mogu da prebolim nepravdu kaznjavanja Husica od tih istih Sarajlija koji vide Slobodu kao jedinog pravog buduceg konkurenta...fin si covjek, nema potrebe da me razumijes, svako ima svoje misljenje.....karte su otkrivene....yebiga druze....ne mogu...na kraju zaboli me neka stvar ko ce kako protumaciti......i slobodno napisi koji su to koji su se zakacili na Musemica.
Ne mislim da si se ti "SKVER"," zakačio na Musemića".Ne, sigurno.Zato sam na početku izuzeo tebe.
Ja volim FK Tuzla City

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 03 nov 2015, 17:02

Chinaglia je napisao/la:
šta stvarno
harry_90 je napisao/la:Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota :D
igra se Derby della Capitale, Roma-Lazio, to se ne propušta, da je bilo koji drugi meč Lazija, došao bih
**** ti sve ti **** i lazio i romu i capitale i dan, jos samo jednom napisi nesto za slobodu glavu cu ti otkinuti, ionako te trazimo, cim saznamo ko si neces vise vidjeti tusnja mater ti ****
1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2015, 17:03

ponesite clanske svi clanovi UG Prijatelji Slobode...jos jedna nagrada za vjernost
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 nov 2015, 17:04

Jel moguce :urnebes:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 nov 2015, 17:05

Momci, u koliko je sutra mec?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pasha_car_aga » 03 nov 2015, 17:06

staragarda je napisao/la:ponesite clanske svi clanovi UG Prijatelji Slobode...jos jedna nagrada za vjernost
Druže, gdje i kako se mogu kupiti te članske?

Nisam u toku s tim nikako.

Hvala!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 03 nov 2015, 17:07

rudar kaznjen s dvije utakmice bez publike, tako da nam nema nista od gostovanja u prijedor !
1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2015, 17:08

panini je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
šta stvarno
**** ti sve ti **** i lazio i romu i capitale i dan, jos samo jednom napisi nesto za slobodu glavu cu ti otkinuti, ionako te trazimo, cim saznamo ko si neces vise vidjeti tusnja mater ti ****
hahahahaha... :urnebes: :urnebes: ...pustite ba lacijala na miru da se sprema za derbi kapitale.... :urnebes: :urnebes: ..cuj,dosao bi...ne dolazi vise sviju ti...eo meni se javi u pp da ti ja svaku domacu namaknem 10 kera da ne dolazis....jbt,mene bi tacno bilo stid ovo napisat :oops: :oops:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 03 nov 2015, 17:09

sloboda72 dosta vise teorija zavjere Husic je ovdje yebeni Tito i ko ima sta protiv njega yebat ce sam sebe :!: panini nema potrebe prijetiti momcicu ako nece na Tusanj ko ga yebe nek gleda sta hoce ima ljudi koji ce doci :!: sutra sezonske na vrijede ko je clan UG ulazi dzaba, inace clanstvo kosta 12 KM godisnje :!: i ja sam bio nadrkan nakon Sarajeva ali sad sam jos ludji sto se tice Slobode i kolku smo podrsku dosad pruzali moramo jos vise zapeti samo radi govana iz saveza :!: yebeno mi je drago sto su me zvali poznanici iz citave BiH koji su vidjeli kradju na Kosevu i ovim smo stekli samo jos vise simpatizera takodjer bilo je poziva i iz susjednih zemalja :clap: sutra lagano na Tusanj vrijeme je idealno, ja se ne sjecam kada nam je vrijeme ovako bilo naklonjeno, pravi dan za utakmice :kafa: jako, jace, tuzlanski :salut:
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 03 nov 2015, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 nov 2015, 17:09

amypitar je napisao/la:Ocito da su Tuzlaci,i taj kanton opcenito zaluđeni FK.Sarajevom. :mrgreen:
Jos Husic dok na nekom terminu istrci sa dresom Sarajeva ima da nastupi totalni haos. :mrgreen:
Ono sto je bila Zvezda iz BG u bivsoj drzavi,to je Sarajevo danas.
Nemoj porediti svoj Klub sa Zvezdom ahmače. Zvezda je bila i ostala Klub" đikana".
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2015, 17:14

sloboda72 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ocito da su Tuzlaci,i taj kanton opcenito zaluđeni FK.Sarajevom. :mrgreen:
Jos Husic dok na nekom terminu istrci sa dresom Sarajeva ima da nastupi totalni haos. :mrgreen:
Ono sto je bila Zvezda iz BG u bivsoj drzavi,to je Sarajevo danas.
Nemoj porediti svoj Klub sa Zvezdom ahmače. Zvezda je bila i ostala Klub" đikana".
tuzla i tuzlaci zaludzeni sarajevom a na kosevu ih uglavnom oko 2,3 milje...o,Boze :facepalm: :facepalm:..al sali se momak ba :D :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 nov 2015, 17:14

panini je napisao/la:rudar kaznjen s dvije utakmice bez publike, tako da nam nema nista od gostovanja u prijedor !

Ako je kaznjen sa dvije utakmice znaci da ima gostovanje...Imas igrati kod kuce sa Zrinjskim pa opet sa Celikom i tek onda Rudar slijedi, to znaci da je Rudar za 3 kola ako nisi znao

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.