PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Manijaci Zeljini, pitari Zeljini, Fukare pitari .. Trenutno 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dakle, cuko je kriv ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Pantelija je napisao/la:Dakle, cuko je kriv ....

Rundo je kriv otac ga j ebo
Ne znam da li ste primijetili kada je digao tri prsta i tim potezom prestrašio fudbalere našeg tima.. Neki i nisu bili prestrašeni već su imali dodatnu motivaciju koja, s obzirom na igru ostalih, i nije imala učinka niti je bilo moguće uraditi nešto više na terenu jer je strah preovladao. Rifat da se makne iz kuhinje, da gram više ne bude 0,8 i da se spriječi ulazak ćuke četnika !
Ne znam da li ste primijetili kada je digao tri prsta i tim potezom prestrašio fudbalere našeg tima.. Neki i nisu bili prestrašeni već su imali dodatnu motivaciju koja, s obzirom na igru ostalih, i nije imala učinka niti je bilo moguće uraditi nešto više na terenu jer je strah preovladao. Rifat da se makne iz kuhinje, da gram više ne bude 0,8 i da se spriječi ulazak ćuke četnika !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma daj jel ovo istina??!!hilmo je napisao/la:[img]http://www.dodaj.rs/f/m/us/3JExFI3f/20151103160307.jpg[/img]Pantelija je napisao/la:Dakle, cuko je kriv ....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Neka neko postavi cijeli članak..
Inace se spekulise da je ovaj cuko od ranije poznat policiji i da je prije nego sto je uletio na teren, dobacivao pogrdne nazive igracima i navijacima zelje.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne postoji klub koji se vise bruka na planeti zemlji, pogotovo u zadnjih par godina..na svakom mogucem polju 
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 nov 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Jel to onaj sto su mu ''navijaci'' rudara skandirali imehilmo je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Dakle, cuko je kriv ....
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Željo odradio posljedni trening,pred karantin za Gošk
blue wishes,Ok
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Svaka čast svima al Željini me navijači nasmiju ko nitko drugi. Sad ova utakmica u Prijedoru kasnije čitam njihov pdf
,
Pastrmka im nije do koljena s tim da imaju jedan gen koji pamtim od prijeratnog Sarajeva.
Humor na vlastiti račun. To ova mladja raja ne kuži već se uvrede kad im netko spusti...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Pastrmka im nije do koljena s tim da imaju jedan gen koji pamtim od prijeratnog Sarajeva.
Humor na vlastiti račun. To ova mladja raja ne kuži već se uvrede kad im netko spusti...
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Mulalić se infiltrirao u stručni štab Rudara i opet ne dobijemo tekmu.. J ebemo ti majku Rundo !
Ajzea je napisao/la:Mulalić se infiltrirao u stručni štab Rudara i opet ne dobijemo tekmu.. J ebemo ti majku Rundo !
MCMXLVI je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Mulalić se infiltrirao u stručni štab Rudara i opet ne dobijemo tekmu.. J ebemo ti majku Rundo !
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mene stid kad ovo vide ljudi iz europe a mi ligu nazivamo "premijer - profesionalna" zalosno u kavim uslovima i na kojem nivou nam je fudbal i organizacija istog.
I onda hocemo podvig u eropi LS/EL i slicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant, Ne seri!

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocemo podvig, a prodajemo utakmiceElegant je napisao/la:Mene stid kad ovo vide ljudi iz europe a mi ligu nazivamo "premijer - profesionalna" zalosno u kavim uslovima i na kojem nivou nam je fudbal i organizacija istog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.