A bio si ljudina nekad,,,samo_lijevo je napisao/la:Nema potrebe da me citiras za te stvari, znas kako cu ti odgovoriti.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mah zezam malo @prajdicu, ali izgleda nije plaho raspoložena. Samo joj muziku ne diraj.Tribalian je napisao/la:Oni koji putuju.Nemoj pesmu da izvlacis iz kontexta. Bacio si hejt na filmove nemoj sad i na muziku.
Nisam se ovome od tebe nadao, momčino.Tribalian je napisao/la:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Beba ubila smrtonosnu zmiju, i to kako... (FOTO)
Autor: ****
Majka 17-mesečnog dečaka je bila potpuno šokirana kada je u kuću ušao njen sinčić krvavih usta i sa zmijom u rukama.
03.11.2015. | 14:45 10
A- A A+
Foto: iStock
Ispostavilo se da je dečak ubio smrtonosnu zmiju i to tako što ju je ujeo u bašti ispred kuće.
Žain Fereira Figuera (19) rekla je da je njen sin Lorenco bio veoma tih dok je bio u dvorištu sa psom i da je baš krenula da vidi šta radi, kada je on utrčao u sobu.
Žain i njen muž Lusijer odmah su odveli dečaka u bolnicu u gradu Sao Luis i sa sobom poneli zmiju u tegli.
Stručnjaci su utvrdili da je reč o izuzetno otrovnoj jamičarki koja naseljava Brazil, Argentinu i Paragvaj.
Njen ujed može da bude fatalan ukoliko se odmah ne leči, a simptomi uključuju jako krvarenje i otkazivanje bubrega.
Menino de um ano e cinco meses mata ‘jararaca’ a mordidas https://t.co/mkiMGzFCmYpic.twitter.com/3oIYBJReNj
— Itaporanga Online (@itaporangaon) November 2, 2015
Lekar koji je pregledao Lorenca kaže da je kod dečaka verovatno proradio instinkt.
“Ujeo je zmiju blizu glave i tako je sprečio da ona ujede njega. Bio je vrlo uznemiren. Mislim da je reč o odbrambenom mehanizmu”, rekao je lekar Gilmar Karteri.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Beba vodja kolumbijskog kartela (FOTO)
Zana je nekad bila zayebana grupa.messilla je napisao/la:Nisam se ovome od tebe nadao, momčino.Tribalian je napisao/la:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
eskobar mu oplodio babuDzoni je napisao/la:Beba vodja kolumbijskog kartela (FOTO)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakva ljudina, kakva promjena. Pogresni zakljucci.Tribalian je napisao/la: A bio si ljudina nekad,,,
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Svi nervozni.
Čekam Mešin komentar.
Hallo ik ben Zuko.
Hello I am Zuko.
Zdravo, ja sam Zuko.
嗨我是祖谁.
Hello I am Zuko.
Zdravo, ja sam Zuko.
嗨我是祖谁.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ljevak je ponosan na tebeZuko je napisao/la:Hallo ik ben Zuko.
Hello I am Zuko.
Zdravo, ja sam Zuko.
嗨我是祖谁.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tako je, objasni ljudima sve sto znasKawhi je napisao/la:Sa danskim mentalitetom.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zuko mi je jedan od dražih likova iz animea.Zuko je napisao/la:Hallo ik ben Zuko.
Hello I am Zuko.
Zdravo, ja sam Zuko.
嗨我是祖谁.
:zombie-en-feu:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koji je najbolji nacin da posljem paket u drugi grad i da naplatim taj paket. Nisam imao do sada iskustva s tim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze li mi neko reci gdje da mogu naci zadnji gospodar vjetra? Zelim da vratim svoj cast.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
ovako skuvaš pasulj i naspeš komšijama. pažljivo slušaj, ko prvi pusti vjetar taj je tvojZuko je napisao/la:Moze li mi neko reci gdje da mogu naci zadnji gospodar vjetra? Zelim da vratim svoj cast.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
pride_of_merseyside je napisao/la:Čekam Mešin komentar.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JoseMourinho
- Kontakt:
euroexpress, zovnes ih dodju po paket i odnesu pa onda tebi pare donesu, bar tako meni rekose da ide, posaljes sa onim placanjem pouzecem, on kada prima paket daje dostavljacu pare i onda tebi pare te iduRiviere je napisao/la:Koji je najbolji nacin da posljem paket u drugi grad i da naplatim taj paket. Nisam imao do sada iskustva s tim.