FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zeza
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zeza » 03 nov 2015, 19:59

Hvala Slobodi72,lijepo ga je citati.Sutra na Tusanj po prolaz dalje u kupu.Hvala UG na besplatnom ulazu za sve clanove sa clanskom od 2015.A u nedjelju samo ostro od pocetka jer nam valja igrat i protiv zrinjskog i protiv sudija.Ajmo Slobodooooooo
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 03 nov 2015, 20:14

Hvala sloboda72, ti si Tito ovdje!

Sutra odigrati dovoljno za prolaz, a u nedjelju samo jako tuzlanski, poderat ih u svakom segmentu igre, ako treba pitarski igrati, samo da bodovi ostanu na Tušnju!

Vjerujem da ćemo iz svega izaći jači!

Niko, niko samo Sloboda!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 nov 2015, 20:17

Chinaglia je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota :D
igra se Derby della Capitale, Roma-Lazio, to se ne propušta, da je bilo koji drugi meč Lazija, došao bih
Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..

Ipak ces moci doci na Tusanj,ako to zelis,jer se taj derbi igra u nedelju..ali razocarao si me malo..ja kao sto sam rekao odem na domacu tekmu,makar to mogu ispunit,ako ne gotivim gostovanja !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2015, 20:18

nadam se da će Husref poslat' Sarića na klupu, Govedarica i Veseli moraju igrat'

Govedarica neka počne sutra, ali i protiv Zrinje, dok je svejedno da l' će igrat' Veseli ili Sarić, možda bolje neka igra Sarić, da Veseli malo odmori :D također, stavio bih Škahića na stopera umjesto Mehmedagića ili Kostića, neka ima tekmu više u nogama pred Zrinju, ako ga Husref uopšte misli koristit' na toj tekmi, jer možda se odluči za Kisu na beku

također, možda bi trebalo odmorit' Ahmetovića, neka igra bogotac u napadu!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 nov 2015, 20:23

Treba se dogovoriti s ljudima, njima sutra 0-0 u kupu, ali zato nama 3 boda u prvenstvu kada opet dodju na Tusanj.
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 nov 2015, 20:33

harry_90 je napisao/la:Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..

Ipak ces moci doci na Tusanj,ako to zelis,jer se taj derbi igra u nedelju..ali razocarao si me malo..ja kao sto sam rekao odem na domacu tekmu,makar to mogu ispunit,ako ne gotivim gostovanja !
harry dragi, ne poznaješ me, a stvarno mi se ne da pisat' kakav sam privatno, al' et', samo ću reći da sam kao i ovdje na forumu, moj je život zajebancija, nisam, niti ću ikada biti ozbiljan, jer se takav sebi ne sviđam! znaš kada za nekog kažu da je budala, e to sam ja (dakle budala, pozitivac, zajebant, a ne retardiran :mrgreen: )

na gostovanja ne idem jer ne želim da idem, ko želi, neka ide! onaj ko je obišao čitavu Bosni i Hercegovinu uzduž i poprijeko, nije veći navijač od onoga što ne ide na gostoavanja, jer svako od nas zna koliko voli Slobodu! niko od mene nije veći navijač Slobode, kao što ni ja nisam veći navijač Slobode od bilo koga!

svako ko ovdje komentariše i piše, svakim danom ili za vrijeme tekme, radi to jer voli Slobodu, niko to ne radi iz zabave ;) psovke koje se dešavaju, plod su nervoze, emocije i u tome nema ništa loše! lično, uvijek tako pratim tekme, bilo da igra Sloboda, repka ili Lazio, jednostavno, to sam ja!

a to što si napisao za Lazio, daj molim te, to je samo zajebancija, a šta ću kad se ovdje pojedini vole upecat', ne mogu odbit' takvu ponudu :mrgreen: pojedini previše ozbiljno shvataju forum, internet .. Chinaglia ide na Tušanj otkad zna za sebe, toliko o tome, al' ajde, koga boli qrac za to!

baš bih volio jedan mali kviz tekmi iz prošlosti, prethodnih 15-ak godina, pa da vidimo koliko ko zna :beba:

PS obje tekme se igraju u nedjelju

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 nov 2015, 22:46

Sta kazu momci.
Nakon onog u sarajevu svima cemo pokazat zasto smo u vrhu.too decki samo ukost lomi igrajte picke **** vas fer-play

Moja ocekivanja su prolaz u kupu i 12 bodova do kraja. :opaopa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 nov 2015, 22:56

jasko_juve je napisao/la:koje je radno vrijeme fan shopa?
Radno vrijeme čega?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 nov 2015, 23:00

sutra i rukomet..auu nece 300 ljudi bit na tusnju :D, bez ug-a hhehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 03 nov 2015, 23:21

harry_90 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Zar neces doci na Tusanj da gledas derbi kola..ja makar mogu domacu pogledat,posto gostovanja me ne zanimaju .. sramota :D
igra se Derby della Capitale, Roma-Lazio, to se ne propušta, da je bilo koji drugi meč Lazija, došao bih
Nemoj mi samo reci da ti je Lazio preci od Slobode..

Nije bitno da li mu je Lacio preci od Slobode ,nego nije mjesto ovdje da pise o Laciju neka ide na temu Lacija ,uz duzno postovanje prema njemu dosadan je vise s tim nit je zanimljiv ,a mozda ce neki i traziti ban sto pise o drugim klubovima na temi slobode .

HTIO BIH DA POZDRAVIM PLJUVACE ,STO GOVORE PROTIV HUSREFA I DEDE ,A KLUB OD RATA PA OVAMO NIKAD ORGANIZOVANIJI BOLJE REZULTATE NIJE NIZAO,ONI BI KO NEŠTO BOLJE PRAVILI !ŠTA IMA PLJUVAČI AAAA NISTE ZADOVOLJNI JEL :D ????

IDEMO AKO BOG DA SUTRA PO NOVI USPIJEH ,PROĆI LIKČE

NIKO NIKO SAMO SLOBODA !!!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 03 nov 2015, 23:30

pinoglavi je napisao/la:Treba se dogovoriti s ljudima, njima sutra 0-0 u kupu, ali zato nama 3 boda u prvenstvu kada opet dodju na Tusanj.
Ponuda koja se ne odbija :mrgreen:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 03 nov 2015, 23:33

Evo Rudar konačno kažnjen malo jače... Igramo na ''neutralnom terenu''...fakat, s pobjedom protiv zrinjskog otvara nam se velika prilika za jako lijepu seriju.

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 03 nov 2015, 23:42

Thranduil je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Treba se dogovoriti s ljudima, njima sutra 0-0 u kupu, ali zato nama 3 boda u prvenstvu kada opet dodju na Tusanj.
Ponuda koja se ne odbija :mrgreen:
Sloboda ima dogovor unutar sebe da ide svaku tekmu na pobjedu i uspjehe na svim frontovima PL,KUP....Isto tako u dogovoru stoji da svaki dogovor (nekog pojedinca) mimo tog je izdaja prema Azmiru,klubu i navijačima,a direktiva uspijeha je upućena i od PREDSJEDNIKA SVIH PREDSJEDNIKA .

Ne ponovila se nikad vise ona Sloboda od dogovora i mutnih radnji .

MI SMO SLOBODA IZVOLITE SE BRANITI !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2015, 23:52

sloboda72 je napisao/la:Ne mislim da si se ti "SKVER"," zakačio na Musemića".Ne, sigurno.Zato sam na početku izuzeo tebe.
Ma druze nisam se nasao a ni pomislio da bi ti mogao bilo sta o nekome nesto lose napisati......samo mogu reci da ovdje ima pojedinaca koji bas i ne kontaju bas najbolje.....naravno ovdje ima svako pravo napisati svoje misljenje,

P.S. Divi ovog...ovaj se bori protiv nekih pljuvaca Husrefa.....
Uspud kad vec pisem......Deda je jedan obicni primitivac koji ne poznaje osnovne norme ponasanja.....pored jednog Mirze Hadzica, Rize Meskovica....koji su instittucije za njega, ne znam samo kako se prodao Husicu :crazy:

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 03 nov 2015, 23:59

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Ne mislim da si se ti "SKVER"," zakačio na Musemića".Ne, sigurno.Zato sam na početku izuzeo tebe.
Ma druze nisam se nasao a ni pomislio da bi ti mogao bilo sta o nekome nesto lose napisati......samo mogu reci da ovdje ima pojedinaca koji bas i ne kontaju bas najbolje.....naravno ovdje ima svako pravo napisati svoje misljenje,

P.S. Divi ovog...ovaj se bori protiv nekih pljuvaca Husrefa.....
Uspud kad vec pisem......Deda je jedan obicni primitivac koji ne poznaje osnovne norme ponasanja.....pored jednog Mirze Hadzica, Rize Meskovica....koji su instittucije za njega, ne znam samo kako se prodao Husicu :crazy:

DA DRUZE BORIM SE PROTIV PLJUVAČA IMAMO USPIJEHE NIKAD JAČU SLOBODU !!

TRENUTNO OVI KOJI RADE U KLUBU SU ZASLUZNI ZA TO MANI SE TE SUPLJE IMA OVAJ IMA ONAJ,IMA I RONALDO I BUFON ,I ANCELOTI PA STA MI IMAMO OD TOG,I STO GOVORIS DA IMA RIZAH IMA HADZIC BOLI ME BA ZA NJIH ???

AZMIR JE POREDO LJUDE IMA USPJEHE I JA TO PODRZAVAM I CIJENIM ZA RAZLIKU OD VAS KOJI TO NE CIJENITE !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 nov 2015, 00:13

Eto nek si nam se nagovorio, ne znamo mi ovdje ko je ko i koliko je neko zasluzan......

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 04 nov 2015, 00:21

Skver je napisao/la:Eto nek si nam se nagovorio, ne znamo mi ovdje ko je ko i koliko je neko zasluzan......
NEMA NA ČEMU CARKO MOJ I DRUGI PUT :D ,SVE JE TO ZA NAŠU DOBROBIT :D . AKO TI MENE NEKAD UHAVATIS DA BACAM SUPLJU SLOBODNO INTERVENIŠI :D ...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 nov 2015, 00:30

sssloboda - iskljuci ba capslock Tita ti, citam i zamisljam kako galamis po forumu :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 04 nov 2015, 00:46

Beduin je napisao/la:sssloboda - iskljuci ba capslock Tita ti, citam i zamisljam kako galamis po forumu :D

NE GALAMIM BRACA MAJKE MI ,OK UVIJEK ĆE BITI RAZILAZENJA U MISLJENIMA ALI JA VAS IPAK SVE VOLIM :D ,MISLIM NA NAS CRVENO CRNU BRAĆU :D.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 nov 2015, 01:28

Niko Niko
Samo Sloboda!!! :cool:
tuzlanska Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.