alemsa je napisao/la: Gledaj kako mu Denver slozi ekipu, lik ne mora ni TDs bacat, uzima tekme
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
evo aleme, whisenhunt vam se oslobodio, kaepernick skoro pa slobodan ... sky is the limit 
ja imam prijedlog za vrhunski trade: cutler u teksanse a kaepernik u mede

ja imam prijedlog za vrhunski trade: cutler u teksanse a kaepernik u mede
Re: RE: Re: NFL
Igra s puknutim rebrima, povrijedjen je jos uvijek... OL je njemu dohakala na pocetku, dzaba sad sto ga dobro cuvaju kad je povrijedjen. Mislim da treba Hasselbeck igrati dok se potpuno ne oporavi, jer se ovako rizikuje nesto ozbiljnije. Ionako je ova sezone propalo, samo seed 4. U PO dobit domacu a dalje sta bude, nije toliko ni zbog omjera koliko konkurenti melju u sve 3 divizije. (osim patsa koji svakako varaju)kad_kako je napisao/la:OL ama bas nikave veze nema sa tim sto on otvorene ljude fula.SaltCityAttack je napisao/la:Sta se desava sa Luckom ove godine..pa sta su mu ovo uradili ne mogu da vjerujem da je ovo on ...ali znam da je i OL jako losa ali opet ni nalik sebi covjek
Luck je ovo izvukao do produzetka clutcherski, al' onaj majmun Pep Hamilton nam ne da da igramo napad, kakav idiot yebem mu sve - evo 2 banalna primjera iz finalnog drivea samo koja dokazuju kako je covjek neintelingentan:
2:01 do kraja, nemamo timeouta, na svojih 40 smo, odbrana Caroline se evidentno povlaci u backfield i umjesto da iskoristi 2 minute warning, zovne urucenje za Gorea i skrati razdaljinu od novog 1st downa idiot zove deep pass. Naravno odmah se vidjelo da ce ici na 4th down to, i drugi i treci je isao duboko, secondary Caroline onako dobar je to lahko pokrio i nekako prodjosmo 4th and 10 na review - cista nafaka.
minut do kraja tacno, na 25 yardi smo, kompletiran pas i kloc zove spike, smanjuje nam broj akcija na samo+ 2 (jer smo tad bili u FG rangeu) kao da je 10 sekundi do kraja, dakle da smo imali tu dodatnu akciju sigurno bi napravili TD i uzeli.
Odbrani svaka cast, kako su ljudi napredovali beton smo jaki u nekim trenucima sam zelio vidjeti odbranu prije napada na terenu sto je nevjerovatno.
Za ovako los start sezone iskljucivi krivci su Hamilton i Pagano, krivo mi je samo sto ce ostat do kraja pogotovo Hamilton koji nam je osakatio napadacki potencijal, a imamo top 5 u ligi napad sigurno. Pagano ima idiotskih odluka ali je ipak napravio nesto od odbrane, a u Indy su odbrana nije igrala od kako su se Coltsi preselili iz Baltimora. Ipak u nastavku sezone cemo biti preopasni, a pogotovo u PO ako budemo zdravi, finale AFCa ce biti izgledno, mada jos je rano.
Alem pokazuje kakav mu se mentalni sklop nalazi u glavi, ne daj Boze nikom, cuj kradja
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
GOTOVO RASPO SAM SE NA FANTASY u jendom danu sve igrace izgubi ebote zivot pa jel moguce
... ebiga ovu ligu treba smanjit jer jako malo je opcija i na trade i sta pokupit ... ako se planira smanit na barem 10 ja cu pauzirat godinu i igrat tu neku drugu ligu ...ovako ba ne mozes nista ba naci da valja slobodno ..niko ne moze 10 yardi uzet 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
de ne bulazni, liga nije nikad bila bolja. kad se ovako intenzivno igra onda i nema puno na waiverima, to je normalno!
ti imaš 6-2, još dvije pobjede za playoff ćeš već nekako skupiti, a onda je sve pitanje matchupa i sreće. mene je rendi jednom u playoffu pobijedio tako što je imao samo kickera i bio 20 poena iza, i imbecil tucker šutne 7 FG. a da te sastavilo, sastavilo te
bell i allen IR, hyde povrijeđen a smith osto bez QB. ali šta bi ja tek trebo reć, koliko god boba da skupim protivnik napravi više, protiv mene napravljeno preko 900 poena, protiv vas ostalih po 700 i nešto 
ti imaš 6-2, još dvije pobjede za playoff ćeš već nekako skupiti, a onda je sve pitanje matchupa i sreće. mene je rendi jednom u playoffu pobijedio tako što je imao samo kickera i bio 20 poena iza, i imbecil tucker šutne 7 FG. a da te sastavilo, sastavilo te
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 nov 2015, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
SaltCityAttack je napisao/la:GOTOVO RASPO SAM SE NA FANTASY u jendom danu sve igrace izgubi ebote zivot pa jel moguce... ebiga ovu ligu treba smanjit jer jako malo je opcija i na trade i sta pokupit ... ako se planira smanit na barem 10 ja cu pauzirat godinu i igrat tu neku drugu ligu ...ovako ba ne mozes nista ba naci da valja slobodno ..niko ne moze 10 yardi uzet
Ima, samo ne znas uzet. Ovako je idealno.
luck igra katastrofalno, zaj.ebi to rebra itd, romo je sa tri polomljena rebra dobivao tekme.
a luuck i peyton odma stanu čim ih malo nešto zaboli .... indy curse
a luuck i peyton odma stanu čim ih malo nešto zaboli .... indy curse
Ova Edina divzija samo mogu doci do pobjede kad igraju medjusobno 
Eo Edo je prvu pobjedu zabiljezio mimo divzije, i to za poen uzeo Blah Blah
Jos se coj'k buni
Eo Edo je prvu pobjedu zabiljezio mimo divzije, i to za poen uzeo Blah Blah
Jos se coj'k buni
- tuzlak1987
- Kontakt:
Salt napravio kardinalnu gresku, bio prvi waiver, a uzeo onog Cruza xD
Edin seoska varalica
Edin seoska varalica
samo da te podsjetim da si ti to napravio takoalemsa je napisao/la:Ova Edina divzija samo mogu doci do pobjede kad igraju medjusobno
Eo Edo je prvu pobjedu zabiljezio mimo divzije, i to za poen uzeo Blah Blah![]()
![]()
Jos se coj'k buni
Upravu si, a vidio si ga neki dan, frku napravi oko divizijajestamaji je napisao/la:samo da te podsjetim da si ti to napravio takoalemsa je napisao/la:Ova Edina divzija samo mogu doci do pobjede kad igraju medjusobno
Eo Edo je prvu pobjedu zabiljezio mimo divzije, i to za poen uzeo Blah Blah![]()
![]()
Jos se coj'k buni![]()
Slijedece godine ce to biti bolje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutna situacija je da Ramsi zele praviti sami stadion u Inglewoodu, Californija. Dok Ramsi i Chargersi svoj u Carsonu LA.
Znaci mogla bi biti tri tima u LA.
Ali je najveca mogucnost da Ramsi budu. Jer Chargersi malo blefiraju, a Raidersi moza dobiju renovoranje od Oaklanda.
Isto glupo bi bilo da divizijski rivali presele u isti grad na isti stadion
Znaci mogla bi biti tri tima u LA.
Ali je najveca mogucnost da Ramsi budu. Jer Chargersi malo blefiraju, a Raidersi moza dobiju renovoranje od Oaklanda.
Isto glupo bi bilo da divizijski rivali presele u isti grad na isti stadion
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja zanimljivog trade deadlinea, nigdje trejda ni za lijeka, sva sreća pa Thomas ne ode u Denver, pro bowl linijaš, jedan od najboljih u ligi godinama, visoka je cijena doduše, tražili su dva picka, prva i druga runda, ili oba iz prve, tako nešto.
BB se odlučio kockati i ne ići po CB-a, šteta, jer smo zaista trebali tu barem nekog za zakrpe, spominjao se Devinov buraz blizanac iz Titansa, ali izgleda nisu bili zainteresirani Titansi, tako da i nije bilo ništa konretno.
BB se odlučio kockati i ne ići po CB-a, šteta, jer smo zaista trebali tu barem nekog za zakrpe, spominjao se Devinov buraz blizanac iz Titansa, ali izgleda nisu bili zainteresirani Titansi, tako da i nije bilo ništa konretno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Alem je tipican dokaz jedne velike neznalice
U ovako teskoj ligi napravio 1 move
i opet nema waiver priority, stavise tek je treci tu, a uzeo covjek Mariotu na waiveru
Prije par hefti TE mu bio bye, nije znao sta ce sjeb'o se a imao free place na klupi dakle samo da doda igraca. Ma dobro covjek nije otkako se igra ovo napravio playoff, a velika je vjerovatnoca da ce i cetvrtu sezonu zaredom popusit
Al' necu nisam ja takav
@jesta, nudim ti spas u zadnji cas
McFaddena ili Stewarta (tvoj izbor), za 5. pick dogodine?

Prije par hefti TE mu bio bye, nije znao sta ce sjeb'o se a imao free place na klupi dakle samo da doda igraca. Ma dobro covjek nije otkako se igra ovo napravio playoff, a velika je vjerovatnoca da ce i cetvrtu sezonu zaredom popusit
Nemoj da lobiram kad_kaku koga da ti mazne pred nosomtuzlak1987 je napisao/la:Edin seoska varalica
McFaddena ili Stewarta (tvoj izbor), za 5. pick dogodine?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ove sedmice profitiranje na Saltovoj muci 
Ti si dobar cojk prema meni. Neces reci kad kaku jer ti je iz divizije
Ti si dobar cojk prema meni. Neces reci kad kaku jer ti je iz divizije
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jest onaj iz Clevelanda dobar ali previse traze. On ce ih ispaliti na kraju sezone vjerovatno.. Ima opciju da ide negdje drugo u ugovoru i da ga raskine na kraju godine. Ili on ili Mack, moguce oba..rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja zanimljivog trade deadlinea, nigdje trejda ni za lijeka, sva sreća pa Thomas ne ode u Denver, pro bowl linijaš, jedan od najboljih u ligi godinama, visoka je cijena doduše, tražili su dva picka, prva i druga runda, ili oba iz prve, tako nešto.
- randy_moss
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la:de ne bulazni, liga nije nikad bila bolja. kad se ovako intenzivno igra onda i nema puno na waiverima, to je normalno!
ti imaš 6-2, još dvije pobjede za playoff ćeš već nekako skupiti, a onda je sve pitanje matchupa i sreće. mene je rendi jednom u playoffu pobijedio tako što je imao samo kickera i bio 20 poena iza, i imbecil tucker šutne 7 FG. a da te sastavilo, sastavilo tebell i allen IR, hyde povrijeđen a smith osto bez QB. ali šta bi ja tek trebo reć, koliko god boba da skupim protivnik napravi više, protiv mene napravljeno preko 900 poena, protiv vas ostalih po 700 i nešto

Jel' tezak fenjer dole na dnu kolone, @jesta?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
ne može se u našoj ligi trejdovati pick, to nije aktiviranoEdin TM87 je napisao/la:
McFaddena ili Stewarta (tvoj izbor), za 5. pick dogodine?![]()
Rutinsko uriniranje po anemičnim i nemoćnim šarlatanima iz Wisconsina.Rodžo nije znao šta ga snašlo, sav se pogubio jadan.
Čekamo week 12 da ponovo gledamo narandžasto-plavu rapsodiju i uživamo u izvjesnom kantanju cheatera.
Čekamo week 12 da ponovo gledamo narandžasto-plavu rapsodiju i uživamo u izvjesnom kantanju cheatera.
Ama necu te izradit bolan ne brini, sta ti napises na chat ja draftamjestamaji je napisao/la:ne može se u našoj ligi trejdovati pick, to nije aktiviranoEdin TM87 je napisao/la:
McFaddena ili Stewarta (tvoj izbor), za 5. pick dogodine?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.