savez napolje
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
et i men je to na to smrdilo, al ja naivan odem u kladionicu fino na dvicu uplatim 15 marakaribery je napisao/la:Hahahahaha, prejako. Ma klasicna "kladionicarska" utakmica. 3 penala, golova +3,
nasi vodili na polvremenu pa zijanili, prevedeno: iz dvice u keca
, dakle dolazimo do zakljucka da se neko opariiioooo
![]()
![]()
savez napolje
ebi ga savez je pred bankrotom mora se nekako napuniti kasaribery je napisao/la:Hahahahaha, prejako. Ma klasicna "kladionicarska" utakmica. 3 penala, golova +3,
nasi vodili na polvremenu pa zijanili, prevedeno: iz dvice u keca
, dakle dolazimo do zakljucka da se neko opariiioooo
![]()
![]()
savez napolje
i mene interesuje koga će sada naći da mu je kriv za poraz , možda opet Nadarević i Papachammers je napisao/la:Jaoo BRUKA i SRAMOTA jbt....Jedva cekam Cirine izjave veceras
Ja ne krivim igrace, de se stavi na mjesto jednog MISKETA il DZEKE... Njih dvojica igraju pred otprilike 30-ak hiljada ljudi u prosjeku( ovo je samo primjer, ne mora znacit da igraju pred 30 hiljada ), i onda dodju, prvo gdje treniraju???Admir_Sa je napisao/la:Ovo je odlican rezultat. Nakon ovog uvjeren sam u svih 6 bodova protiv Belgije, bravo Ciro, bravo Savez, bravo igraci, bravo Mi.......
Je li to stvarno ova tekma bila na kladionici?Ako je tako-onda je ribery u pravu sto je rekao ono gore.....i u pravu si to za ilju i ciru,oni pored uslje muniba i prepariranog lutka colakovica(ako ste ikada vidjeli njegovu facu znate o cemu pricam,nista nije bolja ni smrdljiva usanoviceva faca) ciro i iljo mogu da rade sta im je volja,ova sramota je iljina osveta za one povike "iljo krme debelo" i plus jos neke stvari,a ako je tacno da je tekma bila na kladionici onda je bilo i talova da sada ne nabrajam izmedju koga-jasno je i vama izmedju kogakemo zahirovic je napisao/la:Jbt. koja bruka i koja sramota, pa nisam mogo vjerovat da citam nasa repka porazena, jbt. samo sam ceko kad cu se probudit, pa jbt. gubimo od prosjecnog hrvatskog kluba, i to pred 1500 navijaca, pa kako ih bolan nije sramota, pa vise bi se ljudi okupilo da je BOSNA gostovala, na stadionu neke ekipe iz nase kantonalne lige... ocigledno je da je ova utakmica sluzila samo da bi neki ljudi uprljali ( po ko zna koji put ) ime BOSNA... i naravno da bi pri tome zgrnuli kes na kladionici, jer je mnogo providno to sto rade, **** im ja mamu djubrad jedna... a sto se tice "drzavne TV" prenose skijanje, euroligu( partizana, gdje je tu igrac koji igra za BIH, ajd kad prenose TAU KERAMIKU IL SIENU MONTEPASKI pa mogu nekako skontata, imaju TELETOVIC i DOMERKANT), prenose raznorazne sportske dogadjaje a nemogu odkupit tekmu repke( ne radi se samo o ovj tekmi, neg smo i tursku gledali na hayatu i gledacemo i belgiju )... Koji sam levat ispo kad sam odigro 2, jbt. nema mi nista gore kad fulim kladionicu na Bosni...Al je CIRO meni najsumljiviji tu, on i iljo su nesto sjebali... pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.