FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
haha, tek sada vidim "konverzaciju" na stranici između S.S. i A.P 
Kako da ga kupim sa SjeveraChinaglia je napisao/la:haha, tek sada vidim "konverzaciju" na stranici između S.S. i A.P
Best friend from school
tuzlanska Sloboda
Cijena karte za zapad i sjever ?
- FranckRibery
- Kontakt:
gdje mirzu hadzica nadje lopov najveciSkver je napisao/la:Ma druze nisam se nasao a ni pomislio da bi ti mogao bilo sta o nekome nesto lose napisati......samo mogu reci da ovdje ima pojedinaca koji bas i ne kontaju bas najbolje.....naravno ovdje ima svako pravo napisati svoje misljenje,sloboda72 je napisao/la:Ne mislim da si se ti "SKVER"," zakačio na Musemića".Ne, sigurno.Zato sam na početku izuzeo tebe.
P.S. Divi ovog...ovaj se bori protiv nekih pljuvaca Husrefa.....
Uspud kad vec pisem......Deda je jedan obicni primitivac koji ne poznaje osnovne norme ponasanja.....pored jednog Mirze Hadzica, Rize Meskovica....koji su instittucije za njega, ne znam samo kako se prodao Husicu
10, 7klasik je napisao/la:Cijena karte za zapad i sjever ?
Mnogo li jeNKMramor je napisao/la:10, 7klasik je napisao/la:Cijena karte za zapad i sjever ?
Zbog Mirze sigurno nismo ispali....ne pisi o nekome koga ne poznajes.FranckRibery je napisao/la:gdje mirzu hadzica nadje lopov najveci![]()
zbog takvih klosara smo ispali iz lige, prodali bi se za marku
- Probisvjet
- Kontakt:
Kup ili prvenstvo?klasik je napisao/la:Cijena karte za zapad i sjever ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla, spaja srca.
Ne znam jeste li vidjeli sta je Bekic stariji napisao na Fejsu, neku izjavu, koja je u najmanju ruku smijesna.
Pa ti da si davao 20% od ovoga sto dajes trenutno u Sarajevu, prekucao bi polusezonu, a ne, momcina bio kapiten, a nije 2 utakmice sastavio kako treba
I nedo Bog da je postavio i jednu jedinu sliku u dresu nase Svetinje, a gledaj sad, svaki dan barem dvije slike idu na Instagram i Fejs. Đubre jedno, seljacic mali...
A danas, 2:0 i to je to, okrecemo se vikendu i Zrinjskom aBd.
Ne znam jeste li vidjeli sta je Bekic stariji napisao na Fejsu, neku izjavu, koja je u najmanju ruku smijesna.
Pa ti da si davao 20% od ovoga sto dajes trenutno u Sarajevu, prekucao bi polusezonu, a ne, momcina bio kapiten, a nije 2 utakmice sastavio kako treba
I nedo Bog da je postavio i jednu jedinu sliku u dresu nase Svetinje, a gledaj sad, svaki dan barem dvije slike idu na Instagram i Fejs. Đubre jedno, seljacic mali...
A danas, 2:0 i to je to, okrecemo se vikendu i Zrinjskom aBd.
: Zmaci danas Skahic od pocetka umjesto Stjepanovica i Mehidic umjesto Veselinovica,ostali svi u startnoj postavi.Znaci nema miksanja ekipe,ide se na pobjedu.
Ajmo ih pobijediti onako drugarski
Ajmo ih pobijediti onako drugarski
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Za danas me zanimalo posto mi ne vazi sezonskaProbisvjet je napisao/la:Kup ili prvenstvo?klasik je napisao/la:Cijena karte za zapad i sjever ?
mislim da su cijene iste kao i za prvenstvo, jer nije nigdje receno drugacije, a isto tako kome je skupo mislim da se može u Mejdanu uzet ona od 4 KM za sjever, što se prodaje Fukarama.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Drago mi je što je Sloboda napravila iskorak u našoj ligi.Sloboda Tuzla zaslužuje biti u top 4 ekipe telecom premijer lige.Probisvjet je napisao/la:Kup ili prvenstvo?klasik je napisao/la:Cijena karte za zapad i sjever ?
Trebamo se organizovat i pomoć Želji da kojim slučajem nebi ispo iz gore navedene lige.
Neka Želje,svi mi imamo Želju za titulu Osim njega samog
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- MysticAladin
- Kontakt:
Prenos?! Negdje?! Bilo gdje?! 
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
KakviMysticAladin je napisao/la:Prenos?! Negdje?! Bilo gdje?!
- Beduin
- Kontakt:
Znaci Mehidic lijevo i Saric desno, Skahic DM, vidicemo na sta ce liciti. Trebao je i Krpica u napad, da Ahmetovic odmori, nema mi logike ovoliko ga trositi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Brzo ovo nešto . .. 1:0
- Beduin
- Kontakt:
Mora da im je natrljan nos dobro, da u 2. poluvremenu odmore neke igrace za Zrinjski.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
KO zabio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.