Rade Krunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Rade Krunić
Stvarno mi je drago zbog momka i nadam se da Meši on neće biti višak tj među ta četiri igrača kojih će se odreći za ovo okupljanje. Sa druge strane, vi morate shvatiti, da u svim gradovim u RS-u iz kojih su naši reprezentativci postoje ljudi koji su nacionalisti. Ti nacionalisti su obično i najveće budale (što je slučaj i u gradovima gdje su bošnjaci ili hrvati većina) koje su sklone da urade bilo kakvu glupost p ai da čovjeku naprave problem. Zbog toga, momak i da voli BiH iz dubine duše, ne može reći, je.. Srbiju, ja volim BiH, ja sam BOsanac i sl. tako da se okanite tih komentara glupih. Momak ima kvalitet i želju da igra i to je jedino bitno.
Slazem se sa tobom jarane u potpunosti... Momak je kvalitetan igrac i sigurno ce pojacati repku i zu to jos je mlad...
zaboljisportuBiH je napisao/la:Stvarno mi je drago zbog momka i nadam se da Meši on neće biti višak tj među ta četiri igrača kojih će se odreći za ovo okupljanje. Sa druge strane, vi morate shvatiti, da u svim gradovim u RS-u iz kojih su naši reprezentativci postoje ljudi koji su nacionalisti. Ti nacionalisti su obično i najveće budale (što je slučaj i u gradovima gdje su bošnjaci ili hrvati većina) koje su sklone da urade bilo kakvu glupost p ai da čovjeku naprave problem. Zbog toga, momak i da voli BiH iz dubine duše, ne može reći, je.. Srbiju, ja volim BiH, ja sam BOsanac i sl. tako da se okanite tih komentara glupih. Momak ima kvalitet i želju da igra i to je jedino bitno.

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Meni je samo bitno da se bori na terenu i igra najbolje sto moze. 2015. je i nema potrebe da zivimo u zabludi da svaki reprezentativac zivi i dise za BiH. Mnogi od njih su tu cisto radi vlastite promocije i vece perspektive u karijeri, i meni je to uredu, sve dok se isti ponasaju profesionalno, posebno dok su sa reprezentacijom.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Rade Krunić
Ok je to što govoriš i slažem se da nije jednostavno to reći. Ali imaš primjera gdje se to postupcima pokaže, najviše ih je u košarci, gdje jedna Gajic ogrne BiH zastavu nakon pobjede (sa klubom) pa niko njoj ništa uradio nije. Josip Pandza pjeva 50k ljudi volim te Bosni i eno i njega živ. I ima još takvih i svi su živi i zdravi, dakle ako se hoće može se, ali i ne mora sve dok daje 100%zaboljisportuBiH je napisao/la:Stvarno mi je drago zbog momka i nadam se da Meši on neće biti višak tj među ta četiri igrača kojih će se odreći za ovo okupljanje. Sa druge strane, vi morate shvatiti, da u svim gradovim u RS-u iz kojih su naši reprezentativci postoje ljudi koji su nacionalisti. Ti nacionalisti su obično i najveće budale (što je slučaj i u gradovima gdje su bošnjaci ili hrvati većina) koje su sklone da urade bilo kakvu glupost p ai da čovjeku naprave problem. Zbog toga, momak i da voli BiH iz dubine duše, ne može reći, je.. Srbiju, ja volim BiH, ja sam BOsanac i sl. tako da se okanite tih komentara glupih. Momak ima kvalitet i želju da igra i to je jedino bitno.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Dobro nam došao, Rade! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Ima i takvih sve to stoji. SAmo moraš znati da je Gajić saralija koji je odrastao u Americi. Da je Pandža iz VIteza gdje je stanje koliko toliko normalno, pogotovo preko FIS-a i sl firmi. Ali isti taj Pandža proziva reprezentativca Hrvatske na dočeku u VItezu, ako ćeš pravo. Hoću da ti kažem da zavisi sve i od okruženja. O dljudi koji dolaze u dodir sa tobom i sl. Pa bošnjaci ti ne igraju za tu košarkašku repku. Znamo ih koji su, a ima ih destak od rata pa naovamo. Poenta moje priče je da pustimo te teme. Što se manje priča manje se skreće pažnja i ti ljudi mogu normalnije da se ponašaju.Tracy3McGrady je napisao/la:Ok je to što govoriš i slažem se da nije jednostavno to reći. Ali imaš primjera gdje se to postupcima pokaže, najviše ih je u košarci, gdje jedna Gajic ogrne BiH zastavu nakon pobjede (sa klubom) pa niko njoj ništa uradio nije. Josip Pandza pjeva 50k ljudi volim te Bosni i eno i njega živ. I ima još takvih i svi su živi i zdravi, dakle ako se hoće može se, ali i ne mora sve dok daje 100%zaboljisportuBiH je napisao/la:Stvarno mi je drago zbog momka i nadam se da Meši on neće biti višak tj među ta četiri igrača kojih će se odreći za ovo okupljanje. Sa druge strane, vi morate shvatiti, da u svim gradovim u RS-u iz kojih su naši reprezentativci postoje ljudi koji su nacionalisti. Ti nacionalisti su obično i najveće budale (što je slučaj i u gradovima gdje su bošnjaci ili hrvati većina) koje su sklone da urade bilo kakvu glupost p ai da čovjeku naprave problem. Zbog toga, momak i da voli BiH iz dubine duše, ne može reći, je.. Srbiju, ja volim BiH, ja sam BOsanac i sl. tako da se okanite tih komentara glupih. Momak ima kvalitet i želju da igra i to je jedino bitno.
zaboljisportuBiH je napisao/la:Ima i takvih sve to stoji. SAmo moraš znati da je Gajić saralija koji je odrastao u Americi. Da je Pandža iz VIteza gdje je stanje koliko toliko normalno, pogotovo preko FIS-a i sl firmi. Ali isti taj Pandža proziva reprezentativca Hrvatske na dočeku u VItezu, ako ćeš pravo. Hoću da ti kažem da zavisi sve i od okruženja. O dljudi koji dolaze u dodir sa tobom i sl. Pa bošnjaci ti ne igraju za tu košarkašku repku. Znamo ih koji su, a ima ih destak od rata pa naovamo. Poenta moje priče je da pustimo te teme. Što se manje priča manje se skreće pažnja i ti ljudi mogu normalnije da se ponašaju.Tracy3McGrady je napisao/la:Ok je to što govoriš i slažem se da nije jednostavno to reći. Ali imaš primjera gdje se to postupcima pokaže, najviše ih je u košarci, gdje jedna Gajic ogrne BiH zastavu nakon pobjede (sa klubom) pa niko njoj ništa uradio nije. Josip Pandza pjeva 50k ljudi volim te Bosni i eno i njega živ. I ima još takvih i svi su živi i zdravi, dakle ako se hoće može se, ali i ne mora sve dok daje 100%zaboljisportuBiH je napisao/la:Stvarno mi je drago zbog momka i nadam se da Meši on neće biti višak tj među ta četiri igrača kojih će se odreći za ovo okupljanje. Sa druge strane, vi morate shvatiti, da u svim gradovim u RS-u iz kojih su naši reprezentativci postoje ljudi koji su nacionalisti. Ti nacionalisti su obično i najveće budale (što je slučaj i u gradovima gdje su bošnjaci ili hrvati većina) koje su sklone da urade bilo kakvu glupost p ai da čovjeku naprave problem. Zbog toga, momak i da voli BiH iz dubine duše, ne može reći, je.. Srbiju, ja volim BiH, ja sam BOsanac i sl. tako da se okanite tih komentara glupih. Momak ima kvalitet i želju da igra i to je jedino bitno.
Covjek prica o Marici Gajic, a cuj Pandza proziva reprezentativca Hrvatske, pa sve sto Bajo zna naucio je od PAndze , i sada sto igra za Hrvatsku treba da ga se odrekne

Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 04 nov 2015, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Tu je najzdravija filozofija,ko hoce dobro dosao,ko nece široko mu polje.
Dobro razvaga,odluci i stoji iza toga.
Nadam se da je Rade razvagao prije svega za svoje dobro.
Dobro razvaga,odluci i stoji iza toga.
Nadam se da je Rade razvagao prije svega za svoje dobro.
-
- Kontakt:
@target do mene je. Ma ko prati žensku košarku i koga briga za koga igra Marica. To jest da dobro dođe da kažemo ko biva evo svi igraju za BiH ali realno ko će to Marici praviti probleme. Nikad ni ona npr ni bilo ko nisu rekli da nikad nebi zaigrali za Srbiju i sl. Nije ni Đurić rekoa. Nego samo ja sam tako odlučio. Smatram BiH i svojom domovinom itd. A za DArku naravno da spominjem, jer ovdje se pričalo tad o tome i neki su govorili što će Pandži da to govori itd itd. Ne kažem da je to moj stav po pitanju toga. Radeta na Areni konstatno najavljuju kao srprskog igrača. Bio je neki pritisak medija u vezi toga. O Marici, Pandži, Milanu i ostlaima nije bilo protiska. Za Pandžu se nikad nebi čulo da ga nije BiH promovisala i šta sad treba? Pričati kako to nije njegova zemlja. Nadam se da se razumijemo. Radi se neuporedivim stvairm, ali poenta je bitna, a ja sam je već rekao. Na kraju krajeva nemaju svi ljudi ni hrabrosti reći sve što misle. Sto ljudi sto ćudi. Prestat potencirat tu priču. Normalno je da Rade igra za BiH i to je to. I da je drugačije odlučio i to je normalno.
zaboljisportuBiH je napisao/la:@target do mene je. Ma ko prati žensku košarku i koga briga za koga igra Marica. To jest da dobro dođe da kažemo ko biva evo svi igraju za BiH ali realno ko će to Marici praviti probleme. Nikad ni ona npr ni bilo ko nisu rekli da nikad nebi zaigrali za Srbiju i sl. Nije ni Đurić rekoa. Nego samo ja sam tako odlučio. Smatram BiH i svojom domovinom itd. A za DArku naravno da spominjem, jer ovdje se pričalo tad o tome i neki su govorili što će Pandži da to govori itd itd. Ne kažem da je to moj stav po pitanju toga. Radeta na Areni konstatno najavljuju kao srprskog igrača. Bio je neki pritisak medija u vezi toga. O Marici, Pandži, Milanu i ostlaima nije bilo protiska. Za Pandžu se nikad nebi čulo da ga nije BiH promovisala i šta sad treba? Pričati kako to nije njegova zemlja. Nadam se da se razumijemo. Radi se neuporedivim stvairm, ali poenta je bitna, a ja sam je već rekao. Na kraju krajeva nemaju svi ljudi ni hrabrosti reći sve što misle. Sto ljudi sto ćudi. Prestat potencirat tu priču. Normalno je da Rade igra za BiH i to je to. I da je drugačije odlučio i to je normalno.
Problem je to neznanje, da ti sam znas kolika je bila jagma za Maricu, Njegos isti primjerpritisci ucjene , vika galama od dva kosarkaska saveza, problem je sto mi ne pratimo. Rade je odlucio kako je odlucio, ja ga cijenim zbog toga, jer u doba kada su nacionalisti , heroji mladjim narastajima tesko je biti normalan. Uglavnom da ne duzim , da mi imamo hiljadu ovakvih, kao sto je Marica, Rade i Milica Deura bilo bi nam svima bolje.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
zgembo89 je napisao/la:eto vratio sam se u 2013

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Svaka tebi cast ali pogledaj ostale (vecinu)zgembo89 je napisao/la:eto vratio sam se u 2013

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Svaka cast, ali ti si kap u moru, apsolutna vecina nije vjerovala u Krunica i sve se vezalo za njegov klub i kao u dijaspori ima boljih. Da ne govorim koliko se Vlado kritikovao zbog njeg.zgembo89 je napisao/la:eto vratio sam se u 2013
Mozda si ti Vlado

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Odavno smo zaključili da je Vlado obavio sjajan posao skauta. Da li on danas ima ikakvu ulogu u savezu, nakon mandata selektora?
Valjda je neko iz saveza shvatio isto što i mi...
Valjda je neko iz saveza shvatio isto što i mi...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Nasa posla, uzdizemo (jos)nedokazanog igraca do neba pa ga onda gazimo. Da se ne ponovi "slucaj" Hadzic ovdje?
tko ga to gazi?Ferdinand je napisao/la:Nasa posla, uzdizemo (jos)nedokazanog igraca do neba pa ga onda gazimo. Da se ne ponovi "slucaj" Hadzic ovdje?
edit: evo ga u igri protiv juventusa.
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 08 nov 2015, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ušao upravo Rade sa klupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.