Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

amerosm
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la amerosm » 01 nov 2015, 19:18

Labbadiji je najbolje da uzme svoju trenersku diplomu i baci je u Elbu kada ga kloc Frontzeck uspije nadmudriti...

Nadam se da cemo sada zaredati par uzastopnih poraza i da onda koncano dobijemo pravog trenera koji zna reagovati kada vidi da mu ne ide ekipi.

PS: Sto se tice sudija nek ih hebu u zdrav mozak kada nakon utakmice u Kölnu nisu IDIOTI u upravi reagovali...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 01 nov 2015, 19:24

E **** ga sad i ti.. Ovo je najmanje Labbadijin poraz. Kloc Müller promasi dva puta veceru, Schipplock jednom, Diaz pogodi stativu, Gregoritsch u jako dobroj situaciji za HSV tuce nikako pored gola..

Spahic je postao jako nesiguran... Ne znam kakav je statisticki ali ove sezone uopste ne ulijeva sigurnost..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 01 nov 2015, 20:20

Kako smo i rekli prije utakmice da će biti zeznuta tako je i bilo. Isto tako sam već govorio da Spahić ima poseban tretman kod sudaca i da će protiv njega često svirati delikatne situacije, pa me ovaj poklonjeni penal uopće ne čudi (zapravo me više čudi da nije još i kartoniran). On bi u svakom slučaju trebao izbjegavati takve situacije i Labbadia bi mu trebao na to posebno ukazati.

Utakmica protiv Darmstadta odredit će dalji tijek prvenstva, u slučaju poraza evo nas opet u zoni relegacije.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 01 nov 2015, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 01 nov 2015, 20:45

Krivica Labbadie je alibi igra u drugom poluvremenu, imam osjećaj kao da se čekao kraj, beskonačna dodavanja unatrag, sto kontakata prije nego se pokušava nešto odigrat prema naprijed... i na kraju je stigla kazna, istina uz pomoć suca, ali ne i posve nezasluženo.

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 02 nov 2015, 09:19

Nisam gledao tekmu (preko Ticker-a sam pratio tekstualno) izgleda je sudija ponajbolji Hannoverov igrac bio? Realizacija standardno losa?
Steta za poraz, uvijek iste stvari nam se desavaju, umjesto da se odvojimo od konkurenata u borbi za opstanak i stvorimo si dobar Polster, mi zeznemo stvar!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
075

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 nov 2015, 11:01

Ovo je bila jedna od utakmica gdje imaš sve u rukama i onda sve iscuri na raznorazne načine. Sudac nam nije svirao dva penala a njima jedan dvojbeni, mašili smo sijaset šansi od čega jedan dio zbog sebičnosti pojedinaca (Gregerl), svaki stoper zeznuo po jedan gol, alibi igra u drugom dijelu da se sačuva rezultat ... osim za suca sve ostalo je naša krivica tako da ovaj poraz ide u red najbedastijih koje sam dosad vidio.

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 02 nov 2015, 11:40

H96 je (bio) u takvoj rezultatskoj krizi, i kao sto kazes, protiv takvog protivnika koji je u knockdown-u ne iskoristiti sansu koja ti se pruzila nakon ranog vodstva....steta :/ nisam odgledao cjelokupnih 90 minuta i ne mogu donijeti vlastiti sud, ali vidim da se i neutralni posmatraci zale na sudjenje! Poprilicno mi smeta cinjenica da ovo nije 1. situacija ove sezone gdje smo osteceni! Ali hajde, izvuci pouku iz ovog duela i pripremiti se za Lilien i teskih/prljavih 90 minuta! Misljenja sam da jedino borbom i 100postotnim zalaganjem mozemo doci do bod(ova).

075

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 02 nov 2015, 12:10

Meni je najzalije Lasogge. On mora kreirati prilike umjesto da ih njemu kreiraju?!

Why so serious?!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 nov 2015, 13:15

Stvarno ne kontam sto se zalite na sudjenje ?

Sami smo krivi sto nam se ovo dogodja, umjesto da ona dvojca IDIOTA nakon Kölna preko medija rastave na proste faktore mafijasku organizaciju u Frankfurtu, oni sute ko pic.kice.

@ ne_znam_ko_sam

amater Frontzeck na pocetku drugog poluvremena izvrsi dvije izmjene i Labbadija gleda prvih 15 minuta kako se teziste igre prebacuje na nasu polovinu i kako formacija iz prvog poluvremena vise ne prolazi i onda amater tek nakon drugog gola mijenja formaciju.

Kako bi mogli napredovati potrebna nam je uprava koja ima mu.da i trener koji zna citati igru i nadam se da cemo se uskoro naci u borbi za opstanak kako bi NO konacno reagovao i postavio kompetentnu upravu koja ce zatim postaviti kompetentnog trenera. Jer ukoliko se ovako nastavimo provlaciti kroz utakmice necemo daleko dogurati.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 02 nov 2015, 13:27

@amerosm, svi mi dobro znamo da do toga nece doci (do postavljanja kompetentne uprave).
Ako to nisu u protekle 3 godine napravili, nece sigurno ni ove.
A da je babi kur*ac ne bi bila baba, isto tako da Schipplock nije promasio onu priliku u drugom dijelu - kur*ac bi doslo do one akcije u kojoj je Spahic napravio penal. Jer je to bas prva iduca akcija bila.
Na Ostrzolekovoj strani sve prolazi. Propuh².

Why so serious?!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 02 nov 2015, 13:54

Šteta, mislio sam da će te ih uzeti jučer . Sa pobjedom bi se fino odvojili od začelja tabele i na momenat bi se čak i evropa mogla namirisati.

Sve ste već rekli, ekipa još mora da sazrije kao i trenerski štab sa njom.
Agieren statt reagieren

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 nov 2015, 14:25

Ovo sa suđenjem je mač sa dvije oštrice. Kad bi zagalamili možda bi nešto i postigli, a možda bi bilo još i gore, tko zna. Činjenica je da zbog provlačenja u zadnje dvije sezone imamo jako loš imidž u nogometnoj javnosti i da nam mnogi žele što skorije ispadanje, a također su nam suci znali i malo pomoći u situacijama kad je bilo jako bitno (slobodnjak Diaza lani, prekršaj Kačara u ključnoj utakmici sa lauternom prije četiri sezone...). A onda, tu su i mediji koji dosta pišu o suđenju, pisalo se jako puno nakon Kölna, sad Bild secira prekršaj na Bechu ... nije da nam mediji baš stalno samo odmažu.

Oko izmjena, problem je u tome što nam ni izmjene nisu ništa donijele i nismo uspjeli stvorit nijednu ozbiljniju šansu, a inicijativu smo preuzeli samo zato što se hannover povukao.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 nov 2015, 12:37

http://www.abendblatt.de/sport/fussball ... m-HSV.html

Hebo li im Labbadija obojci sve po spisku :damn: :damn: Imas Hunta i pokusavas dovesti jos jednog OM-a :puke: :puke:
Nadam se da ce nakon ove sezone obojca dobiti otkaz i da cemo konacno dobiti normalnu upravu. Koliko su nesposobni govori cinjenica da Kai Uwe-Hesse i BILD moraju stati u nasu odbranu kada su sudijske odluke u pitanju, a pic.kice sute.

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 04 nov 2015, 13:34

Vec su demantovali vijesti oko Augusta (menadzeri su nam ga nudili, kao i wErderu) mozda bi on naljeto i zavrsio kod nas da nismo Hunt-a doveli.

Apropos Hunt, danas se vratio treninzima i mozda je opcija za narednu ligasku. Lasso individualno radi u teretani i sutra ce se prikljuciti ekipi.

p.s. i Gojko je ponovo poceo da trenira
075

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 nov 2015, 12:43

Kako se piše, scoutiramo Meuniera iz Brüggea (desni branič koji može igrat i centralnog), čini se solidno ali otkud repa?
Također smo zainteresirani i za Timma Klosea iz Wolfsburga. Zanimljivo je da se ništa ne spominje na poziciji zadnjeg veznog gdje nam sad igraju dva niska igrača zbog čega gubimo duele, element koji nas je krasio u dosadašnjem dijelu prvenstva (do ozljede Ekdala).

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 nov 2015, 15:47

Protiv ljiljana će igrat ista formacija kao i sa hanofom jer su i Hunt i Kačar još nespremni (konkurirat će za žutalje, vjerojatno za jedan dio utakmice). Teško da će se Labbadia upustiti u varijantu sa Stieberom na playu jer bi to onda značilo 3 mala igrača na sredini, dok je Jung na zadnjem veznom isto malo vjerojatan jer se očekuje jak presing domaćina pa će trebati iskustvo i mirnoća u tranziciji prema naprijed.

Mislim da možemo do bod(ova) ako ćemo igrati maksimalno agresivno, imam filing na neriješeno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 nov 2015, 15:58

Wenn Darmstadt gegen den HSV trifft, trällert Bruno Labbadia!
:urnebes: :urnebes:

Refren himne Darmstadta pjevaju zajedno sa pjevacem Labbadija i Trares...
Da vidimo hoce li Labbadija svojom taktikom pridonijeti da sam sebe cuje na razglasu.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 nov 2015, 16:38

Ha dobro, neće se baš čut jer pjevaju u horu, izdvaja se samo pjevač.

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 06 nov 2015, 14:59

Evo i Diekmeier otpada za narednu tekmu!

075

LeonBest
Kontakt:

Post Postao/la LeonBest » 06 nov 2015, 15:38

A tek sad vidim da je Kreuzerova nova destinacija Minhen :D ako sa nama nije uspio da ispadne, sa 60er Löwen ce mu to sigurno poci za rukom :D haha

075

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.