Jurgen Klopp - The Normal One
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Jurgen Klopp - The Normal One
Treba otvoriti temu za 'spasitelja' Redsa koji će, nadam se, Anfieldu vratiti stari sjaj i od njega napraviti neoborivu tvrđavu. Nemam previše vremena za uvod, ali i sami sve znate.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Jurgen Klopp - The Normal One
Spasitelj. How yes no. Spasice da Liverpool ne izleti u Championship
al haj ako ispadne bice sigurno prvak ipak je to Championship kaze, za sampione bivse ko sto su liverpool forrest itd. 
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Milan Tarot?Effenberg je napisao/la:Spasitelj. How yes no. Spasice da Liverpool ne izleti u Championshipal haj ako ispadne bice sigurno prvak ipak je to Championship kaze, za sampione bivse ko sto su liverpool forrest itd.
Ovaj sve zna...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Lako je s igračima od Rodgersa igrati 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Listah naslovnu, i vidjeh temu šefa... Jutros nađoh zanimljivu tinejdžersku fotku Kloppa. Boss.

This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
Da malo aktiviramo i ovu

Ajmo jos cetiri.
A oktobarsku mu je "ukrao" Lamps.

Ajmo jos cetiri.

A oktobarsku mu je "ukrao" Lamps.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Felixians4
- Kontakt:
https://telesport.telegram.hr/price/klo ... -trenutak/
Srastao je s klubom i gradom, ali znao je kad je vrijeme za rastanak
O Jürgenu Kloppu piše
@MihoTopic
Srastao je s klubom i gradom, ali znao je kad je vrijeme za rastanak
O Jürgenu Kloppu piše
@MihoTopic
Kada je preuzeo vodstvo Liverpoola, klub je bio u stanju promjene. Dani slave iz 1980-ih činili su se kao daleka uspomena, i dok je Liverpool imao trenutke briljantnosti, nedostajalo je konstantnosti. Redsima je trebao netko tko može donijeti stabilnost, jak identitet i, naravno, rezultate. Klopp je bio taj čovjek. Geometry Dash
Njegova je filozofija bila jednostavna: igrati uzbudljiv, napadački nogomet, marljivo raditi i prihvatiti timski duh. Njegov pristup nije bio samo taktički; radilo se o stvaranju veze između igrača, navijača i samog kluba. Kloppova zarazna energija i strast bile su očite od trenutka kada je ušetao na Anfield, i nije trebalo dugo da navijači povjeruju njegovoj viziji.
Ugledah ovu temu, zagolicala me, pa sam provjerio podatke za njegovu eru u Liverpool-u.
U 9 godina jednom prvak Engleske, jednom FA Cup i jednom UCL. Imao je još nekih izgubljenih
finala. Nije loše, ali mislim da se tu pravi prevelik mit. BD ne pravi nikakav mit o njemu.
Pogledajte razdoblje Bob Paisley-ja, isto tako u 9 godina, i sve te titule ili Bill Shankly-ja,
koji je dovukao "redse" iz druge u prvu ligu i napravio od njih ekipu, koje su svi bojali.
U 9 godina jednom prvak Engleske, jednom FA Cup i jednom UCL. Imao je još nekih izgubljenih
finala. Nije loše, ali mislim da se tu pravi prevelik mit. BD ne pravi nikakav mit o njemu.
Pogledajte razdoblje Bob Paisley-ja, isto tako u 9 godina, i sve te titule ili Bill Shankly-ja,
koji je dovukao "redse" iz druge u prvu ligu i napravio od njih ekipu, koje su svi bojali.
Ako Bog da doci ce u Madrid,nije se rodju slucajno sjetio Kloppa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Druze Rodjo, ništa se ne sekiraj neće Klopp u Real. Eno i njegov agent potvrdio.
Al kad si već tu. Jurgen je od jednog prosječnog kluba napravio jedan od najboljih, u jednom periodu vjerovatno i najbolji klub na planeti. Da su u samo 4 utakmice pobijedili, sad bi ta statistika bila 3 titule prvaka Engleske i 3 titule prvaka Evrope. Eto koliko jedna utakmica može promijeniti statistiku. Ko god je gledao Liverpool zna koliko je dobar trener, pa taman da ima i manje trofeja. Al hoće to kad brojiš fudbal. Probaj nekad i pogledat
Al kad si već tu. Jurgen je od jednog prosječnog kluba napravio jedan od najboljih, u jednom periodu vjerovatno i najbolji klub na planeti. Da su u samo 4 utakmice pobijedili, sad bi ta statistika bila 3 titule prvaka Engleske i 3 titule prvaka Evrope. Eto koliko jedna utakmica može promijeniti statistiku. Ko god je gledao Liverpool zna koliko je dobar trener, pa taman da ima i manje trofeja. Al hoće to kad brojiš fudbal. Probaj nekad i pogledat
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.