FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za Željezničar od prve minute igraju: Kjosevski - Memija, Kosorić, Hodžurda, Uzelac - E. Sadiković, Blagojević, Đelmić, D. Sadiković, Kokot - Tiago.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
A mogao je Hasanovica gurnut u igru umjesto Enisa ili BlagojevicaAjzea je napisao/la:ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Uzelac, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Sadiković Enis, Sadiković Damir, Tiago, Kokot, Hodžurda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- milanribar
- Kontakt:
Ne brinite na zimu ce sve biti ok. Statut je tu, napravljene su dvije firme jedna za stadion, jedna za igracki kadar. Samo da je izgurat do kraja polusozone dovodimo pet igraca, imam spisak ali ne mogu jos reci dok ne bude vrijeme. Kakav banana ublehas, dolaze nam investitori uskoro janje okrecemo, nista ne brinite. Igracki kadar samo treba podrsku da se uigraju bice to odlicno.

Schwarz je napisao/la:A mogao je Hasanovica gurnut u igru umjesto Enisa ili BlagojevicaAjzea je napisao/la:ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Uzelac, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Sadiković Enis, Sadiković Damir, Tiago, Kokot, Hodžurda.
Pa valjda je sada trebao staviti Hiroša i Mujagića.
Za ocekivati da ih ubaci u drugom poluvremenu, ako bude pozitivan rezultatbojamora je napisao/la:Schwarz je napisao/la:A mogao je Hasanovica gurnut u igru umjesto Enisa ili BlagojevicaAjzea je napisao/la:ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Uzelac, Kosorić, Memija, Blagojević, Đelmić, Sadiković Enis, Sadiković Damir, Tiago, Kokot, Hodžurda.
Pa valjda je sada trebao staviti Hiroša i Mujagića.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
joj postave ccc
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
kosoric 0:1
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
vodimo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
U drugom ubaciti Hiroša, Dinu i Mujagića
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Naravno da ne znam.Ne znam zato što je nemoguće znati. Zato pitam.Gator je napisao/la:ti znas da ne bi ?FKZ1921 je napisao/la:A ti znaš da bi sa ovim drugim vladao profesionalizam?Gator je napisao/la:Dabogdom da je on uletio umjesto Misimovica, ako ništa vladao bi profesionalizam, a ne amaterizam.
Barem bi se kaznili odgovorni, a ne upirali prstom u onog koga nema.
Evo, počeo je prenos i na radiju (BH Radio 1 101.7 FM)
http://www.streamingthe.net/BH-Radio-1- ... 11342/live
http://www.streamingthe.net/BH-Radio-1- ... 11342/live
U kupu nam je jedina prilika za evropu ako nista ne uradimo na januarskom prelaznom roku.
Ako ništa ne uradimo u januarskom prelaznom roku, nema ni od kupa ništa...
Kad je izvlacenje za sljedeci krug..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
na proljeće.
GOŠK sa juniorima igra. 
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
zatego sam dvicu u fixu, bolje im je da pobjede 
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Morao je Edis malo izmješati ovu postavu. Ubaciti par malaca. Šeha, Hiroš, DIno, Mujaga. Jedan je bar trebao početi a ostali eto nek udju.
Trenutno korisnika/ca: Plavamamba, WeekendOffender i 12 gostiju.