FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakve veze ima crveni? Valjda se prenosi u naredno kolo Kup-a a ne prvenstva?
Sva sreca pa nisam mogao gledati patnju......
Edit: Ko je sad dobio crveni...Saric ili Kostic?
Edit: Ko je sad dobio crveni...Saric ili Kostic?
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 04 nov 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To ne znam..mislim da ipak nece igrati protiv Zrinjskog i da je bas zato popio
A trebao je Saric i jedan Celikov
A trebao je Saric i jedan Celikov
Pa ako su saric i krpic zakuhali Sto kosticu......
Jaooooo kako mi smrdi to al bas...
Jaooooo kako mi smrdi to al bas...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
prenosi se na ligu, Efendić je dobio crveni u prvoj tekmi protiv Čelika, pa ga odradio u ligi protiv Travnikakrmpotich je napisao/la:Kakve veze ima crveni? Valjda se prenosi u naredno kolo Kup-a a ne prvenstva?
-
nicazecrew
- Kontakt:
Najprgavija ekipa koja je svako kolo pokradena od strane sudija, kao i protiv vas u Zenici, gdje nije sviran penal za nas 
danas vas igrac rukama izbi loptu, svi vasi igraci stali kontali sudija ce svirati penal a sudija pokazuje samo na kornernicazecrew je napisao/la:Najprgavija ekipa koja je svako kolo pokradena od strane sudija, kao i protiv vas u Zenici, gdje nije sviran penal za nas
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije nikom jasno sto Kostic. Cekali smo par minuta nakon guzve da se sudije skontaju.
Al ko iz vedra neba eto. Ja znam sta sam vidio. Crveni za Sarica. Vidjet cete na sazetku..
Al ko iz vedra neba eto. Ja znam sta sam vidio. Crveni za Sarica. Vidjet cete na sazetku..
Poprilicno sam siguran da se karton iz kupa ne prenosi na ligu, a u suprotnoj situaciji kartoni iz lige mogu se odraditi u kupu, nije bas logicno ali tako jeChinaglia je napisao/la:prenosi se na ligu, Efendić je dobio crveni u prvoj tekmi protiv Čelika, pa ga odradio u ligi protiv Travnikakrmpotich je napisao/la:Kakve veze ima crveni? Valjda se prenosi u naredno kolo Kup-a a ne prvenstva?
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 04 nov 2015, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
-
nicazecrew
- Kontakt:
Dobro necu o tome govoriti, ne znam sta se desilo pa ne bih da pricam, zaboravio sam cestitati na pobjedi kako god...
Ma jel moguce da je namjerno kosticu dao

Treba provjeriti jel se prenosi na ligu.
Treba provjeriti jel se prenosi na ligu.
pa Efendić je dobio crveni karton u prvoj tekmi protiv Čelika, pa je kaznu odradio u PL, inače ne bi mogao nastupit' danasslana_krv je napisao/la:Poprilicno sam siguran da se karton iz kupa ne prenosi na ligu, a u suprotnoj situaciji kartoni iz lige mogu se odraditi u kupu, nije bas logicno ali tako jeChinaglia je napisao/la:prenosi se na ligu, Efendić je dobio crveni u prvoj tekmi protiv Čelika, pa ga odradio u ligi protiv Travnikakrmpotich je napisao/la:Kakve veze ima crveni? Valjda se prenosi u naredno kolo Kup-a a ne prvenstva?
Samo da i ovdje **** sudiji majku.
Kako sam cuo sudija danas kao da je prepisao sudjenje iz Sarajeva...Mislim da je savez vec polako poceo Slobodu da izbacuje iz igre za titulu...Iz kola u kolo nam se desavaju sudijske kradje, pa eto i sam crveni karton Kosticu kako ne bi igrao protiv Zrinjskog...Sto se tice Ahmeta lik je dobro izudaran u Sarajevu i danas je trazio postedu od Husrefa jer je dobio lakat u grudi i ne moze da najbolje dise zato je i zamijenjen na poluvremenu
Yebote jel dobio Saric ili Kostic....ili oba?????tuzlak1987 je napisao/la:Nije nikom jasno sto Kostic. Cekali smo par minuta nakon guzve da se sudije skontaju.
- MysticAladin
- Kontakt:
Znači, imamo ovaj miks:
Sarajevo
Široki
Željo
Radnik
Radnički
Mladost
Borac
Otprilike bih ovako i poredao po tome koga bih želio. Radnički je najslabiji, ali bi bilo krvi sigurno. Borac i Mladost se čine kao najpoželjniji protivnici.
Sarajevo
Široki
Željo
Radnik
Radnički
Mladost
Borac
Otprilike bih ovako i poredao po tome koga bih želio. Radnički je najslabiji, ali bi bilo krvi sigurno. Borac i Mladost se čine kao najpoželjniji protivnici.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
moje želje, baš ovim redosljedom
Radnički
Bojac
Mladost
Radnik
Seljo
Široki Brijeg
Sarajevo
Radnički
Bojac
Mladost
Radnik
Seljo
Široki Brijeg
Sarajevo
Vratio ga frajer iz svlačionice bukvalno. Namjerno njemu... Mislim da je suspendovan za Zrinjski, a zanimljivo da nam prave cirkus uvijek kad' predsjednika nema. Rade šta hoće.tuzlak1987 je napisao/la:Nije nikom jasno sto Kostic. Cekali smo par minuta nakon guzve da se sudije skontaju.
Ja zelim pite il selju.
kojim logikom želiš njih, želiš da ispadnemo iz Kupa ii štasolinas je napisao/la:Ja zelim pite il selju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.