Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Uzas.Najgore od svega je ta zuta boja koja nikada nije bila na nasim dresovima niti treba biti.Nase tradicionalne boje su plava i bijela.
PredobarAlenHalilovic je napisao/la:Evo verzija sa žutim go vnetom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Nerminovic
- Kontakt:
De' nam Legeu da se igramo, ovo k'o da je neki fashion show. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bila je žuta na našim dresovima, i to više puta.Olympique je napisao/la:Uzas.Najgore od svega je ta zuta boja koja nikada nije bila na nasim dresovima niti treba biti.Nase tradicionalne boje su plava i bijela.
Kao glavni (domaci) dres?Ja se ne sjecam.Donnie Darko je napisao/la:Bila je žuta na našim dresovima, i to više puta.Olympique je napisao/la:Uzas.Najgore od svega je ta zuta boja koja nikada nije bila na nasim dresovima niti treba biti.Nase tradicionalne boje su plava i bijela.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Trebali su ponuditi 3-4 dizajna i da ljudi glasaju oficijalno itd...Ovako cirkus prave od dresova npr ovaj dizajn bjelog dresa bolje da je isao na plavu boju kao sto je i za Marsej radjeno ak osu vec htjeli tako....Ako nista bar ce Ukrajina da navija za nas

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ajde ne zezajte vise, valjda adidas ima svoje strucnjake, dizajnere koji su citav zivot tome posvetili dizajnu i marketingu i dodju onda pametni bosanci kritikovat nešto. Mi u bosni smo svi stručnjaci za nešto, fudbal pogotovo, doktori nam ne trebaju sta oni znaju, advokat moze svako biti u bosni izgleda, dizajner, košarkaški strucnjak. Dzumhuru bi svaki bosanac trebao odrzat koju lekciju o tenisu.Ponos Torina je napisao/la:Trebali su ponuditi 3-4 dizajna i da ljudi glasaju oficijalno itd...Ovako cirkus prave od dresova npr ovaj dizajn bjelog dresa bolje da je isao na plavu boju kao sto je i za Marsej radjeno ak osu vec htjeli tako....Ako nista bar ce Ukrajina da navija za nas![]()
I recite zar nije ovo istina?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nisu dresovi uopšte loši, pogotovo to na igračima izgleda puno bolje.
Olympique je napisao/la:Kao glavni (domaci) dres?Ja se ne sjecam.Donnie Darko je napisao/la:Bila je žuta na našim dresovima, i to više puta.Olympique je napisao/la:Uzas.Najgore od svega je ta zuta boja koja nikada nije bila na nasim dresovima niti treba biti.Nase tradicionalne boje su plava i bijela.

Evo ja se sjećam da smo ovdje protiv Mexica igrali u ovoj kombinaciji, kad je ovo bilo nekad početkom 2011-te i što me sjećanje služi igrali smo u ovim dresovima protiv Bjelorusije (1-0 kući) i protiv Luksemburga (5-0 kući). Mislim da su ovo bili dresovi za ovaj ciklus kvalifikacija za EP 2012 samo što smo većinu tekmi igrali u bijeloj kombinaciji...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Idi ocnom Javier ako ti je ovo dobro onda kupi i uzivaj,misljenja su razlicita..Da Adidas ce praviti jednoj Bosni specijalne dresove sigurno je tako,ti strucnjaci ce bas da se potrude da nama naprave dobre dizajne ili ipak nece nego ce uzet stare dizajne i izmiksat nam nekakav dres...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Švedski novi domaćiPonos Torina je napisao/la:Trebali su ponuditi 3-4 dizajna i da ljudi glasaju oficijalno itd...Ovako cirkus prave od dresova npr ovaj dizajn bjelog dresa bolje da je isao na plavu boju kao sto je i za Marsej radjeno ak osu vec htjeli tako....Ako nista bar ce Ukrajina da navija za nas![]()

Ukrajinski novi domaći

Ne može se reći da nismo unikatni
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Izgledamo kao dvije druge reprezentacije i par klubova
Po dizajnu ne izgledamo ni slično. Kada se govori o ovom prvom dresu. A kada je riječ o ovom drugom e taj imaju ja mislim sve repke samo u različitim bojamaDonnie Darko je napisao/la:Izgledamo kao dvije druge reprezentacije i par klubova![]()
![]()
![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za mene, dresovi su najbolji ikada od svih koje smo imali
Ko Bate BorisovDonnie Darko je napisao/la:Izgledamo kao dvije druge reprezentacije i par klubova![]()
![]()
![]()
Slažem seJavierBosnia je napisao/la:Za mene, dresovi su najbolji ikada od svih koje smo imali
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa normalno da su najbolji kad smo do sada imali cirkus dresove zar ne,ova sadasnja garnitura clasic,odes u shop i kupis majicu i eto ga..
Mozda sledeca garnitura bude nesto kako treba gdje cemo se sloziti da su odlicni,ali cemo se nacekati posteno do novih dresova i posebnog dizajna...
Mozda sledeca garnitura bude nesto kako treba gdje cemo se sloziti da su odlicni,ali cemo se nacekati posteno do novih dresova i posebnog dizajna...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne mozes da se slazes, jer se drva slazu.FaraonTM je napisao/la:Slažem seJavierBosnia je napisao/la:Za mene, dresovi su najbolji ikada od svih koje smo imali
Ti mozes biti saglasan haha
bijeli su domaci koliko sam shvatio a plavi su gostujuci, dakle to nije za domaci nego gostujuci dres.Olympique je napisao/la:Kao glavni (domaci) dres?Ja se ne sjecam.Donnie Darko je napisao/la:Bila je žuta na našim dresovima, i to više puta.Olympique je napisao/la:Uzas.Najgore od svega je ta zuta boja koja nikada nije bila na nasim dresovima niti treba biti.Nase tradicionalne boje su plava i bijela.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Jesi to duhove jeo za ručak?JavierBosnia je napisao/la:Ne mozes da se slazes, jer se drva slazu.FaraonTM je napisao/la:Slažem seJavierBosnia je napisao/la:Za mene, dresovi su najbolji ikada od svih koje smo imali
Ti mozes biti saglasan haha
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.