SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: SS.ba liga - Glavni Chat
Vidim aktivna je tema 
- Suljo20002
- Kontakt:
Ova Bubamara izgleda nema nikakve ambicije za opstanak.Sto znaci da mi je sad olaksan posao sto se tice opstanka 
ma nemoj da brines sigurno si i iduce sezone u ovoj ligiSuljo20002 je napisao/la:Ova Bubamara izgleda nema nikakve ambicije za opstanak.Sto znaci da mi je sad olaksan posao sto se tice opstanka
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Jedno pitanje momci, pošto je sigurno da ću ovu sezonu završiti na zadnjoj poziciji, da li ću moći igrati sljedeću sezonu? Ostaću aktivan što se tiče ove sezone. Mislio sam da Messi i Ronaldo mogu nositi ovu ekipu na leđima, ali sam se zeznuo.
Pozz svima. 
Naravno da hoces ssamo se javi kad se budu pravile nove ligejasmeeN je napisao/la:Jedno pitanje momci, pošto je sigurno da ću ovu sezonu završiti na zadnjoj poziciji, da li ću moći igrati sljedeću sezonu? Ostaću aktivan što se tiče ove sezone. Mislio sam da Messi i Ronaldo mogu nositi ovu ekipu na leđima, ali sam se zeznuo.Pozz svima.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ima da igramo zajedno u drugoj ligi i ja sam zadnjijasmeeN je napisao/la:Jedno pitanje momci, pošto je sigurno da ću ovu sezonu završiti na zadnjoj poziciji, da li ću moći igrati sljedeću sezonu? Ostaću aktivan što se tiče ove sezone. Mislio sam da Messi i Ronaldo mogu nositi ovu ekipu na leđima, ali sam se zeznuo.Pozz svima.
Jel ima kakav nacin da se kod nas preko kredita kupe ticketsi posto eto meni samo izbacuje US
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Meni izbaci za bosnu i to je 2.34 KMSarmelino je napisao/la:Jel ima kakav nacin da se kod nas preko kredita kupe ticketsi posto eto meni samo izbacuje US
Hm do cega bi to moglo bit, jel ulazis preko osm.com ili fb?Ramsey16 je napisao/la:Meni izbaci za bosnu i to je 2.34 KMSarmelino je napisao/la:Jel ima kakav nacin da se kod nas preko kredita kupe ticketsi posto eto meni samo izbacuje US
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
osm.comSarmelino je napisao/la:Hm do cega bi to moglo bit, jel ulazis preko osm.com ili fb?Ramsey16 je napisao/la:Meni izbaci za bosnu i to je 2.34 KMSarmelino je napisao/la:Jel ima kakav nacin da se kod nas preko kredita kupe ticketsi posto eto meni samo izbacuje US
Do toga je bilo, nece da prikaze bosnu na fb a hoce tamo, hvalaRamsey16 je napisao/la:
osm.com
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ramsey16 je napisao/la:To je toRamsey16 je napisao/la: Kickers United-Nottingam Forest FC- 2
FK Gorazde-Nk Bihac- 1
U.C. Albinoleffe-FC Paulaner- pm3
F.C. Barcelona-Nk Metalac Osijek- pm3![]()
Ramsey16 je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:To je toRamsey16 je napisao/la: Kickers United-Nottingam Forest FC- 2
FK Gorazde-Nk Bihac- 1
U.C. Albinoleffe-FC Paulaner- pm3
F.C. Barcelona-Nk Metalac Osijek- pm3![]()
Pegi10 -1
Mramic-1
Ramsey16-1
suarez7-1
Nisam ja pogodio, zayebo sam se odigrao sam prije nego je pustena informacija za kampsuarez7 je napisao/la:![]()
Pegi10 -1
Mramic-1
Ramsey16-1
suarez7-1
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Suljo20002
- Kontakt:
Kako je zanimljiva ova 2. liga.Kolo prije ovog bio sam 12 od 14 ekipa, ali sam ako mi se rezultati posloze mogu biti cak 5.
P.S Sarmelino nemoj da tugujes radi poraza.Gledaj to sa vedrije strane jer je Van Persie dao gol
P.S Sarmelino nemoj da tugujes radi poraza.Gledaj to sa vedrije strane jer je Van Persie dao gol
I on se sjetio da igra u napaduSuljo20002 je napisao/la:Kako je zanimljiva ova 2. liga.Kolo prije ovog bio sam 12 od 14 ekipa, ali sam ako mi se rezultati posloze mogu biti cak 5.![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vcrs Sanchez postize privijenac red bi bio 
I ti si se usrecio sa napadacem vidim hahaRamsey16 je napisao/la:Vcrs Sanchez postize privijenac red bi bio
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Hahaha ma dobro igra samo ne zabija hahaSarmelino je napisao/la:I ti si se usrecio sa napadacem vidim hahaRamsey16 je napisao/la:Vcrs Sanchez postize privijenac red bi bio
Izgleda da su zakuhali Englezi i Skoti na tekmi Arsenal-Celtic pa jos rezultata nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.