pišaj po forumašimasolinas je napisao/la:Ocekuje se bomba kakvu BH fudbal nije zapamtio u posljednjih 20 godina.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sve to stoji, al' gledali smo tekmu protiv Čelika, gdje su igrali Zeba, Ordagić i Sarić, pa smo vidjeli kako je to izgledalo, doduše, bila je to prva tekma, ekipa još neuigrana i sve to, međutim, ne mogu Sarić i Ordagić nikad odigrat' defanzivu kao Stjepanović ili Kiso i upravo zbog toga je izostanak Stjepanovića možda i gori od izostanka Kostićaultrasstyle_tz je napisao/la:ma protiv Zrinjskog nema destruktivac-kreativac...ima da svi budu destruktivci, da svi igraju kako im se kaze..da se motivisu maksimalno i da svi poginu na terenu ko god da igrao
ja bi pustio Krpu i Ahmeta od pocetka, navalio svim silama pa kud pukne
nadam se da će igrat' Jasko, pa da Kiso zaigra u veznom redu, u Jaska imam povjerenje, a i kakva mu je to povreda, nema ga duže vrijeme
Jesi dobar u glavuChinaglia je napisao/la:pišaj po forumašimasolinas je napisao/la:Ocekuje se bomba kakvu BH fudbal nije zapamtio u posljednjih 20 godina.![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
nisam, al' nije to tema
pričam o x puta prežvakanoj temi, koju nikada neću razumjeti
pričam o x puta prežvakanoj temi, koju nikada neću razumjeti
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma nemam ja nista protiv njega nego samo momak nije za Slobode i posmotan. Mislim da se svi slazu samnomsloboda72 je napisao/la:NIJE TI FER OVO ZA "Karlosa" (Mujkića).SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Mozemo probat sa Karlosom![]()
kuknjava
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
po meni bolja opcija je veselinovic na desnog beka (moze on to ekstra odigrat) , stoperi skaha i mehmedagic ,zadnji vezni kiso i ordagic, zeba ispred njih ,Chinaglia je napisao/la:eh, ovo je možda i gore od neigranja KostićaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:STJEPANOVIC MI JE DANAS LICNO REKAO DA NECE MOCI IGRAT PROTIV ZRINJSKOG!![]()
daj bože da Jasko zaigra, pa da Škahić na beka, Kiso na svoju poziciju, jer protiv Zrinje je samoubistvo igrat' bez destruktivca, al' ako nemaš nikog, šta da se radidaj bože da zaigra Jasko
napad- saric po desnoj strani (nekad bi on i u sredinu ulazio a veselinovic se ubacivao iz drugog plana ) ,lijevo krilo govedarica i ahmet u vrhu napada
jer pitanje je koliko tek oporavljeni moranjkic moze odigrat na visokom nivou ovako jaku utakmicu (ako i bude uopste fit za taj mec)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Mojne da te Satke safataSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma nemam ja nista protiv njega nego samo momak nije za Slobode i posmotan. Mislim da se svi slazu samnomsloboda72 je napisao/la:NIJE TI FER OVO ZA "Karlosa" (Mujkića).SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Mozemo probat sa Karlosom![]()
kuknjava
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
to je svakako opcija, no, pitanje je koliko Husref vidi Veselog kao beka, makar tu jednu tekmu
znam da je momak igrao beka u Češkoj, pa sad
znam da je momak igrao beka u Češkoj, pa sad
Ko god bude igrao mora dati maksimum.ovo vise nije pitanje bodova,plasmana nego ponosa i obraza.pobjediti i prebit ih makar tri crvena dobili.
Igrajte za nas
Igrajte za nas
-
junuzovic000
- Kontakt:
Je li vam gostujuci navijaci budu gdje su danas robijasi bili??
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zavisijunuzovic000 je napisao/la:Je li vam gostujuci navijaci budu gdje su danas robijasi bili??
-
junuzovic000
- Kontakt:
Hahaha to sam i mislioNYKnicks Fan je napisao/la:Zavisijunuzovic000 je napisao/la:Je li vam gostujuci navijaci budu gdje su danas robijasi bili??
Gdje budu rizicni navijaci
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A ili D sektor, svejedno jejunuzovic000 je napisao/la:Hahaha to sam i mislioNYKnicks Fan je napisao/la:Zavisijunuzovic000 je napisao/la:Je li vam gostujuci navijaci budu gdje su danas robijasi bili??![]()
Gdje budu rizicni navijaci
Zrinjski mora dati garancije da ce ustupiti 5% kapaciteta i obezbjediti nase navijace
U suprotnom u milosti ste mupa.
Vratice vas kao i uvjek.
U suprotnom u milosti ste mupa.
Vratice vas kao i uvjek.
Jao, ali su se objektivni forumasi nameracili na Husrefa. Sve strucnjak do strucnjaka
Niko, niko, samo Sloboda
Yebote budjet, nema pozitivnijeg lika od tebe.....ima onog celu iz Sarajeva i njegove sticenike da qaramo u po cele ako bude na klupi....nance mu tatarsko yebem....kao i sve njihove prijatelje od prijatelja iz saveza i kamenjara......samo da pobijedimo ovaj novokomponovani klub....ostale ce mo nekako do kraja ovog dijela prvenstva.solinas je napisao/la:Ocekuje se bomba kakvu BH fudbal nije zapamtio u posljednjih 20 godina.
- Beduin
- Kontakt:
Kakva je danas bila posjeta i gdje su Robijasi bili, D tribina?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Slatinash_7
- Kontakt:
Solidna posjeta za kup,zapad 1000+ ja mislim,s obzirom da nisu bile sezonske,fina zarada za klub,makar ja tako mislim..Beduin je napisao/la:Kakva je danas bila posjeta i gdje su Robijasi bili, D tribina?
Robijasi bili na D tribini,tu se nadam vidjeti i ultrase
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bili na D. A nije bilo lose sto se posjete tice na zapadu..sjever slabijeBeduin je napisao/la:Kakva je danas bila posjeta i gdje su Robijasi bili, D tribina?
- hule_barca
- Kontakt:
Ovo mi ne ide u glavu nikako: Ahmetović akumulira žute kartone koje ne može očistiti u kupu te propušta gostovanje Širokom, a Kostić dobiva crveni u kupu i onda je suspendovan u ligi protiv Zrinjskog.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.