Pa super je to onda, znaci imali smo oko 1200 ljudi na stadionu? Ako se sjecam, proslo kolo kupa najvise bilo na Grbavici, oko 700 ljudi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala Slatinash i Tuzlak
Pa super je to onda, znaci imali smo oko 1200 ljudi na stadionu? Ako se sjecam, proslo kolo kupa najvise bilo na Grbavici, oko 700 ljudi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Plus jedno 700 navijača na istoku u prvom poluvremenuBeduin je napisao/la:Hvala Slatinash i Tuzlak![]()
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Da mi ispunimo svoj prvobitni cilj, a to je opstanak u društvu najboljih. Ova borba za titulu a i za Evropu je borba sa vjetrenjačama . Biće onako kako drugi odluče, a ne kako mi želimo .Ovo sam napisao poslije utakmice sa Sarajevom a današnje stvari samo potvrđuju ono ranije rečeno. Kako vidimo, situacija u PL je identična kao i u cvajtari . . .
bogotac
bez zeze, baš me zanima kakav učinak bi imao kad bi stalno igrao u paru s drugim napadačem, kao protiv Travnika

bez zeze, baš me zanima kakav učinak bi imao kad bi stalno igrao u paru s drugim napadačem, kao protiv Travnika

Zasto administracija brise postove???Nisam vam ja kriv sto clanke pravite na osnovu nase rasprave i misljenja 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Cestitam na pobjedi,ima li gdje snimak golova?Ko je najbolje odigrao iz Celika?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjet cemo kakav ce se sastav sklepat za Zrinjski. Kad bi Mehidic bio na klupi dobro bi bilo..
Uglavnom ako ne napunimo onaj zapad i pola sjevera qrcine smo jer igramo protiv jace ekipe konacno kuci.
Uglavnom ako ne napunimo onaj zapad i pola sjevera qrcine smo jer igramo protiv jace ekipe konacno kuci.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pozz za Robiju..najbolji su bili Dedic,Karic i Popovic..oni su pravili najvise problema mada je i Adilovic skinuo par dobrih lopti..jos sam upratio Selimovica...skroz dobar danas..to je po menizenicanin je napisao/la:Cestitam na pobjedi,ima li gdje snimak golova?Ko je najbolje odigrao iz Celika?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Brisu pitari sto im ne odgovara.....ovo je pitarski site......ja pitaru odgovorio da je njegov post govor mrznje, moj post obrisan, njegov nije.....imaju objektivnosu u pm.
De onda da pocnemo pista sta im godi...nek nam kazu sta smijemo pisat a sta ne 
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nek nam Marmor sklepa kakav nas sajt,ko raja 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bez obzira na sve, Kostić je amaterski postupio kao i svi koji su se pristigli koškati. Kao da će neko potegnuti utoku jbt, al to je adrenalin.
Volio bih Radnički da dobijemo, jer im po svemu sudeći predstoji borba za opstanak u 1.FBiH a znaju da ne mogu ni u Kupu daleko. Uz to, igračima je blizu gostovanje.
Na sreću nismo ušli u krizu rezultata, vratili smo se s pobjedom odmah. Treba napomenuti da kući nismo izgubili još od novembra prošle godine, protiv Sarajeva.
Volio bih Radnički da dobijemo, jer im po svemu sudeći predstoji borba za opstanak u 1.FBiH a znaju da ne mogu ni u Kupu daleko. Uz to, igračima je blizu gostovanje.
Na sreću nismo ušli u krizu rezultata, vratili smo se s pobjedom odmah. Treba napomenuti da kući nismo izgubili još od novembra prošle godine, protiv Sarajeva.
- marseille_unique
- Kontakt:
To trebamo pod hitno uraditisolinas je napisao/la:Nek nam Marmor sklepa kakav nas sajt,ko raja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
sta prica ovaj trener celika kako smo mi dali slucajno golove, a bas oni dali gol iz "flipera" eto celikov igrac je htio da pogodi i pogodio je, a zeba je imao namjeru da promasi gol ali et slucajno je pogodio 
Samo da se sjetim kewe sudiji Bjelici i celnicima saveza.
Sad ocekujem Skakica ili Jakupovica da nas povale u nedjelju.
Treba igrat muski ,udarat pa sta bude jer ionako ce nas svjesno zakidat ,treba napunit Tusanj pa napravit pritisan na kriminalne sudije i savez
Sad ocekujem Skakica ili Jakupovica da nas povale u nedjelju.
Treba igrat muski ,udarat pa sta bude jer ionako ce nas svjesno zakidat ,treba napunit Tusanj pa napravit pritisan na kriminalne sudije i savez
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- Beduin
- Kontakt:
Citam vase postove i znaci svaki sudija je protiv Slobode i tu je da nas povali, jao. Daj ba pustimo vise tu pricu, kad bi tako bilo kako vi pisete, mi boda ne bismo imali na tabeli. Igrajmo nasu igru kao i do sad i rezultati su vidljivi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko bi to finansirao ?solinas je napisao/la:Nek nam Marmor sklepa kakav nas sajt,ko raja
samo Sloboda
Pajo cutura i janje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Del Boy i Rodneysolinas je napisao/la:Pajo cutura i janje.
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.